haklısın tatlımm tamam tamam attm o düşünceleri kovaladım kafamdanYok bebegim biz bilemeyiz ki gecmiste bi güvensizliğin olduysa ama kuruntu yapmak sadece seni üzer, o tatlı canını sıkma :) bak arıyor seni konuşuyor buna şükür paranoya olmaya gerek yok :)
valla iyi cesaretmiş canm ya senin askerindeki maşallah diyelim o zamanEvet tatlım acemide yat dedikten sonra çıkmaman lazım ama dedim ya benim sevdicek kuralsız, başının derde gireceğini bilsin yine aklına koyduğunu yapar :) evet bebegim acemilikteyken gece herkes uyuduktan sonra arardı, dedim ya devriyelere yakalandık kaç kere ama çok şükür birşey olmadı :)
valla iyi cesaretmiş canm ya senin askerindeki maşallah diyelim o zaman
inşallah böylede devam eder bol bol arar seni hep
ay balim ben tam tersi sandim.. ben bu ayrimi anlamiyorum kuzum ya neden illa aleviyle evlenmeni istiyo annenlerbnde aleviyim onun ailesindn yana sıkıntı yok ama bn annme söyledim olmaz dedi
ayy super fikirmiiis canimmm bende yaptircam bunuuu insallah askerden dondugunde :)güzellerr, sevdiceğim ucunda baş harflerimizin olduğu tesbih yaptırmak istiyodu, instagramda dolanırken karsıma cıktı sürpriz yapmak istedim yarime :) boncukları dogal tas mavi renk, ucunda da baş harflerimiz olacak sipariş verdim sizce nasıl bir hediye, inşallah beğenir
uuuuu cok heycanliiiii :) :) tanistir bi an once balimmm hadi goriiim seni hallet su isiii :)askerim le konustuk bugun anneleri tanistircam is basa dustu kizlar:) halam çok anlayışıdır o söyleyecek anneme ayarladim ..baski yapicam tanissin die bakalım ins kabul eder
aslında bnmkide öyle istiyodu ama bn korkuyodum hayr derler diye. .ama artik ne olucaksa olsun.:)
ahh bn bi anlasam balim geri kafaliliktan başka bişey değil valla...ay balim ben tam tersi sandim.. ben bu ayrimi anlamiyorum kuzum ya neden illa aleviyle evlenmeni istiyo annenleryada iste sunniler neden illa sunniyi ister?
bunu bna bi aciklayin ya nedir bu mezhep farki kizlar gercekten ben bilmiyorum?
ayy super fikirmiiis canimmm bende yaptircam bunuuu insallah askerden dondugunde :)
uuuuu cok heycanliiiii :) :) tanistir bi an once balimmm hadi goriiim seni hallet su isiii :)
amin bebeğim :)Hayırlısı olsun bebiş :) Rabbim utandırmasın :)
hoşgeldin tatlım :)Iyi aksamlar kizlar been geldiim:))
Hosbuldm cnm yazim dedm daymgl geldi ya cay katm de gttklernde gelrm gene tatlm.dhoşgeldin tatlım :)
Tatli telas kuzucum bunlar :) rabbim rast getirsin insaAllah hic bi sikinti cikmiycak ve guzel haberleri vericeksin bizeee:)ahh bn bi anlasam balim geri kafaliliktan başka bişey değil valla...
bnde cok heyecanliyim valla ya inşallah ters tepmez ne zor işlermis bunlar ya :)
olumlu olup olmadığını bilmedigim icin sıkıntılı biraz kuzum ya umarım herşey guzel giderTatli telas kuzucum bunlar :) rabbim rast getirsin insaAllah hic bi sikinti cikmiycak ve guzel haberleri vericeksin bizeee:)
Dua edelim oyleyse tatlimm:) sevenler kavussun:) allahin izniyle hersey yolunda gitsiin insaAllah:)olumlu olup olmadığını bilmedigim icin sıkıntılı biraz kuzum ya umarım herşey guzel gider
Gozlerim agriyo basim zonkluyo tatlimiyi akşamlar kızlar nasılsınız
aa niye be balım noldu ?Gozlerim agriyo basim zonkluyo tatlimsen nasilsin?
1haftadir annem ve kardesim yanimdaydi nisanlim gidince beni yalniz birakmamak icin gelmislerdi.. Bugun onlari ugurladim memlekete tatlima
aa niye be balım noldu ?
inşallah bebeğim cok saol:)Dua edelim oyleyse tatlimm:) sevenler kavussun:) allahin izniyle hersey yolunda gitsiin insaAllah:)
Hayirlisi olsn tatlim.. Tlf sorununun hallolmus olmasina cok sevindim:)Bebişler çok şükür telefon sorun olmadı komutan hiçbirşey dememiş :) ve sanırım yarim komutan şoförü oluyor, pek sevinemiyorum çünkü komutan sürekli sınıra gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?