2014 Yarenleri! :)

Canım benim cok sağol :) aynen öyle cok korktum telefonu kaptırdık diye çok şükür ucuz atlattık :) sen naptın canmm nasılsın
sen saol kuzumm :) napayim evdeyim erdiyi bekliyorum aricak birazdan.. o arayana kadar da kpss tercihleri aciklandi bugunnn ya onlara bakiyorum anlayamadim bi turluuu erdi girmisti sinava da tatlim oyuzden.. sen napiyosun?

sen saol kuzumm :) napayim evdeyim erdiyi bekliyorum aricak birazdan.. o arayana kadar da kpss tercihleri aciklandi bugunnn ya onlara bakiyorum anlayamadim bi turluuu erdi girmisti sinava da tatlim oyuzden.. sen napiyosun?

Kpss ile ilgili bilgim yok canım yoksa yardımcı olmak isterdim :) ben de ders cakısmaya calısıyorum ama yok gitmiyor

Selamm kızlarr bugün çok dertlenmişizz yahuu hayırdırrr
Özledim sizleri yaaa iş aramaktan başımı kaldıramıyorum bana dua ediiiiinn çok ihtiyacım var bunaaa :)

Canım banada gönderme diyor ben takmıyorum sende takma boşver

Merabalar kızlar bir konu açtım ama yorum yapan fikir veren olmadı :s askerime süpriz yapmak istiyorum acaba napabilirim sizler neler düşünüyosun fikirleriniz neler? Burada yıldönümümüzde yaklastı ne alabilirim diye düşünüyorum yiyilecek okunucak birşey olmasında kullanıcağı bişey olsun istiyorum malum asker bir de kış Ayy çok şeyler sordum kusuruma bakmayın daha dün üye oldum sorulcak o kadar şey var ki

Atkı falan ör kendi kokunu sık gönder :))

Cnm merba:) bak bn atki orecem kendsne fenerbahce renginde o olur saat alblrsn mesela :)

kızların ddiği gibi kendin ördüğün bi atkı çok anlamlı olabilir canım zira askerde degerli eşyaları saklıcak yer yok hırsızlık olaylarıda çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…