Hayirlisi olsn tatlim.. Tlf sorununun hallolmus olmasina cok sevindim:)
iyi canim cok sevindim valla :) telefon buyuuuk nimet :)Bebişler çok şükür telefon sorun olmadı komutan hiçbirşey dememiş :) ve sanırım yarim komutan şoförü oluyor, pek sevinemiyorum çünkü komutan sürekli sınıra gidiyor..
iyi canim cok sevindim valla :) telefon buyuuuk nimet :)
sen saol kuzumm :) napayim evdeyim erdiyi bekliyorum aricak birazdan.. o arayana kadar da kpss tercihleri aciklandi bugunnn ya onlara bakiyorum anlayamadim bi turluuu erdi girmisti sinava da tatlim oyuzden.. sen napiyosun?Canım benim cok sağol :) aynen öyle cok korktum telefonu kaptırdık diye çok şükür ucuz atlattık :) sen naptın canmm nasılsın
sen saol kuzumm :) napayim evdeyim erdiyi bekliyorum aricak birazdan.. o arayana kadar da kpss tercihleri aciklandi bugunnn ya onlara bakiyorum anlayamadim bi turluuu erdi girmisti sinava da tatlim oyuzden.. sen napiyosun?
Canım banada gönderme diyor ben takmıyorum sende takma boşverŞimdi sevdicegim aradı konuştuk. Bana sınırlı sebebi cumartesi cam açtım işyerinde milletle konuştum diye ona bozulmuş trip atıyor bağırdı hatta sana demedim mi milletle samimi konuşma gülme diye millete guluyorsun dedi. Niye bu kadar abarttı anlamadım.Fotoğraf yollucam dedim şimdi yollama komutanlar yok vs dedi ben de üzüldüm haliyle kimseye mektup gelmiyor mu dedim vb gelmiyor dedi. diğer konuyu konusamadim yemekten sonra arayabilirse konuscam inşallah.
Selamm kızlarr bugün çok dertlenmişizz yahuu hayırdırrr
Özledim sizleri yaaa iş aramaktan başımı kaldıramıyorum bana dua ediiiiinn çok ihtiyacım var bunaaa :)
Dualarımız seninle canım, hakkında hayırlısı olsun :)
Dualarımız seninle canım, hakkında hayırlısı olsun :)
Atkı falan ör kendi kokunu sık gönder :))Merabalar kızlar bir konu açtım ama yorum yapan fikir veren olmadı :s askerime süpriz yapmak istiyorum acaba napabilirim sizler neler düşünüyosun fikirleriniz neler? Burada yıldönümümüzde yaklastı ne alabilirim diye düşünüyorum yiyilecek okunucak birşey olmasında kullanıcağı bişey olsun istiyorum malum asker bir de kış Ayy çok şeyler sordum kusuruma bakmayın daha dün üye oldum sorulcak o kadar şey var ki
Onu yapmıştım ama defter hazırlamıstım kendi kokumdan sıkmıstım sayfalarada resimlerimizi yapıstırmıstımAtkı falan ör kendi kokunu sık gönder :))
Cnm merba:) bak bn atki orecem kendsne fenerbahce renginde o olur saat alblrsn mesela :)Merabalar kızlar bir konu açtım ama yorum yapan fikir veren olmadı :s askerime süpriz yapmak istiyorum acaba napabilirim sizler neler düşünüyosun fikirleriniz neler? Burada yıldönümümüzde yaklastı ne alabilirim diye düşünüyorum yiyilecek okunucak birşey olmasında kullanıcağı bişey olsun istiyorum malum asker bir de kış Ayy çok şeyler sordum kusuruma bakmayın daha dün üye oldum sorulcak o kadar şey var ki
hoşgeldin canımm nasılsınn :)Nasilsnz kizlarrr
Çok az bir zaman kaldı yetişteremem diye korkuyorumCnm merba:) bak bn atki orecem kendsne fenerbahce renginde o olur saat alblrsn mesela :)
Hos buldum tatlm iyiyim cok sukur cnm sen:)hoşgeldin canımm nasılsınn :)
kızların ddiği gibi kendin ördüğün bi atkı çok anlamlı olabilir canım zira askerde degerli eşyaları saklıcak yer yok hırsızlık olaylarıda çokMerabalar kızlar bir konu açtım ama yorum yapan fikir veren olmadı :s askerime süpriz yapmak istiyorum acaba napabilirim sizler neler düşünüyosun fikirleriniz neler? Burada yıldönümümüzde yaklastı ne alabilirim diye düşünüyorum yiyilecek okunucak birşey olmasında kullanıcağı bişey olsun istiyorum malum asker bir de kış Ayy çok şeyler sordum kusuruma bakmayın daha dün üye oldum sorulcak o kadar şey var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?