2014 Yarenleri! :)

Yetstrrsn hangi takmltsa o renk or bak bnm askerm 28inde gelck ksmt olrsa bn yarn alacm yunu islemeye baslcm mesela:)
Boyunluk yapmayı düşünüyorum ne zamandır düşünüyorum ama bir türlü nasip olmadı sağsalim gelsinde askerlerimiz gerisi önemli değil

Onu kesinlikle düşünüyorum ama daha var askerliğimize bu ayın sonuna kadar bitirmem lazım tek atkıda gönderilmez ama dimi?
Gonderilr cnm nye gnderlmsn gonl isterdki dha gzl bsey gnderlm ama inan calnyr orda hc gnderlmz bde el.emegi bzm isledgmzi blsler yeter yani dha degrli olr ustne parfmnude aktnmu tamamdr.d senn asker acmdemi cnm

Gonderilr cnm nye gnderlmsn gonl isterdki dha gzl bsey gnderlm ama inan calnyr orda hc gnderlmz bde el.emegi bzm isledgmzi blsler yeter yani dha degrli olr ustne parfmnude aktnmu tamamdr.d senn asker acmdemi cnm
Yok yok üst devre :) sizinki?? Yani o da doğru

kizlaaar yeni gelen yarenlerr :) sevdiceklerinizle resimlerinizi koyun da gorelim ben cok merak ederim boyle seyleri :)
resimlerinizi koyduktan sonra duzenle yaparak silebilirsiniz :) hadi canlarim sizleri de gorelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…