Yetstrrsn hangi takmltsa o renk or bak bnm askerm 28inde gelck ksmt olrsa bn yarn alacm yunu islemeye baslcm mesela:)Çok az bir zaman kaldı yetişteremem diye korkuyorum
bende iyiyim canımm pinekliyorum yatak üstündeHos buldum tatlm iyiyim cok sukur cnm sen:)
Boyunluk yapmayı düşünüyorum ne zamandır düşünüyorum ama bir türlü nasip olmadı sağsalim gelsinde askerlerimiz gerisi önemli değilYetstrrsn hangi takmltsa o renk or bak bnm askerm 28inde gelck ksmt olrsa bn yarn alacm yunu islemeye baslcm mesela:)
Iyi yapyon canimm darisi dugunmze olsun hepmzn insallah:)bende iyiyim canımm pinekliyorum yatak üstündeVakit öldürüyorum ya çeyiz sitelerine bakıyorum flan :)
Yani cnm saglikli bi seklde gelsnlerde onemli olan o sen gene dusun derm atki isini:)Boyunluk yapmayı düşünüyorum ne zamandır düşünüyorum ama bir türlü nasip olmadı sağsalim gelsinde askerlerimiz gerisi önemli değil
Ayy çeyiz denilince içim bir hoş oluyorbende iyiyim canımm pinekliyorum yatak üstündeVakit öldürüyorum ya çeyiz sitelerine bakıyorum flan :)
Onu kesinlikle düşünüyorum ama daha var askerliğimize bu ayın sonuna kadar bitirmem lazım tek atkıda gönderilmez ama dimi?Yani cnm saglikli bi seklde gelsnlerde onemli olan o sen gene dusun derm atki isini:)
Iyi yapyon canimm darisi dugunmze olsun hepmzn insallah:)
Ayy çeyiz denilince içim bir hoş oluyor
Gonderilr cnm nye gnderlmsn gonl isterdki dha gzl bsey gnderlm ama inan calnyr orda hc gnderlmz bde el.emegi bzm isledgmzi blsler yeter yani dha degrli olr ustne parfmnude aktnmu tamamdr.d senn asker acmdemi cnmOnu kesinlikle düşünüyorum ama daha var askerliğimize bu ayın sonuna kadar bitirmem lazım tek atkıda gönderilmez ama dimi?
Başladıım başladım kendi ellerimle mutfak panosundan tut takı kurdelelerimizi yapmaya başladım çok şeker oldularaminnn kuzummmmm
çok heycanlı demi kendin için birşeyler almak :) Hazırlıklara basladınmı canım :)
Yok yok üst devre :) sizinki?? Yani o da doğruGonderilr cnm nye gnderlmsn gonl isterdki dha gzl bsey gnderlm ama inan calnyr orda hc gnderlmz bde el.emegi bzm isledgmzi blsler yeter yani dha degrli olr ustne parfmnude aktnmu tamamdr.d senn asker acmdemi cnm
ne güzel kuzumm çeyiz topiğini aç sendee ozmannnBaşladıım başladım kendi ellerimle mutfak panosundan tut takı kurdelelerimizi yapmaya başladım çok şeker oldular
Acemi dha bnm asker:)Yok yok üst devre :) sizinki?? Yani o da doğru
saol canim bi sekilde halletcez kpssyi canim bisey cikacagini sanmiyoruz ama artik hayirlisi.. calis calis tatlim olmaz oylee :)Kpss ile ilgili bilgim yok canım yoksa yardımcı olmak isterdim :) ben de ders cakısmaya calısıyorum ama yok gitmiyor
Şimdilik hazır değil acarım ilerleyen vakitlerdene güzel kuzumm çeyiz topiğini aç sendee ozmannn
Acemilikde cabucak geciyor yaAcemi dha bnm asker:)
Oyle de olsu vala dun gbi gitti sanki zaman hemn gecti:)
Şimdilik hazır değil acarım ilerleyen vakitlerde
Acemilikde cabucak geciyor ya
evett kuzu valla zaman gerçekten tahmin ettiğimden dha hızlı geçiyorr tam gaz böle devam etsin inşOyle de olsu vala dun gbi gitti sanki zaman hemn gecti:)
Nerde askerlik yapıyor peki şuanOyle de olsu vala dun gbi gitti sanki zaman hemn gecti:)
Ankara:)
Nerde askerlik yapıyor peki şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?