2014 Yarenleri! :)

aynen kuzum bize hızlı geçiyorda onlara eminim kaplumbağ gibidir.
Aynen tatlm bu gunlerde gececk ALLAHin iznyle ya vala geme bz sanslyz ki gittiler gtmynlrn sevglsi napsn onlr icn dha zor giddck endslri var bzm o gecti sukir yariya gelcz tum egnl kalkar onlernden enazndn :)

Aynen tatlm bu gunlerde gececk ALLAHin iznyle ya vala geme bz sanslyz ki gittiler gtmynlrn sevglsi napsn onlr icn dha zor giddck endslri var bzm o gecti sukir yariya gelcz tum egnl kalkar onlernden enazndn :)
aynen kuzum Allahaşükür güzel yerdeler içimiz bi nebze olsun rahat :)

Bunlar bizim sözümüzden kızlarr Alıntı yapmayın kuzular sileyim siz bakınca :) :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Efulim__ Allah nazarlardan saklasın birbirinize çok yakışıyorsunuz. Ben fotoğrafımızı, temmuz sonu paylaşacağım. Sözümüz olsun öyle :) ayy darısı başıma.

Hahahaha alemsn ya bnde paylasm bnm adim damla. 20 yasndaym bnde adanadn katlyorm:))
aynen kuzumm :) Bu akşam arayamadı sevgilim kahvaltı saatinde aradı ondada masadaydık bizimkilerle rahat konuşamadım hiç . İlk defa akşam aramadı yaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…