Evet tatlm vala oda sordu zaman gecyr dmi hemen evet gel bide bana sor dedi ona hemen gecmio halyle ama vala dun gbi gtms sanki hmn gecti:)evett kuzu valla zaman gerçekten tahmin ettiğimden dha hızlı geçiyorr tam gaz böle devam etsin inş
Çok az bir zaman kaldı yetişteremem diye korkuyorum
aynen kuzum bize hızlı geçiyorda onlara eminim kaplumbağ gibidir.Evet tatlm vala oda sordu zaman gecyr dmi hemen evet gel bide bana sor dedi ona hemen gecmio halyle ama vala dun gbi gtms sanki hmn gecti:)
bizdee sizi görecezmiiikizlaaar yeni gelen yarenlerr :) sevdiceklerinizle resimlerinizi koyun da gorelim ben cok merak ederim boyle seyleri :)
resimlerinizi koyduktan sonra duzenle yaparak silebilirsiniz :) hadi canlarim sizleri de gorelim :)
Aynen tatlm bu gunlerde gececk ALLAHin iznyle ya vala geme bz sanslyz ki gittiler gtmynlrn sevglsi napsn onlr icn dha zor giddck endslri var bzm o gecti sukir yariya gelcz tum egnl kalkar onlernden enazndn :)aynen kuzum bize hızlı geçiyorda onlara eminim kaplumbağ gibidir.
Çok güzel yerde:)Ankara:)
Cok sıkı bi yer bde cok kalablk cnm armk icn sira bulamyr pek ama bunada sukur:) bak bn sevdgme pardk yapmstm sicak su dokulnce resmimz cikyor sende yapblrsn mesela hediye olrkÇok güzel yerde:)
Bardak yazacgma pardak yazmsm.d.d.d pardn cnmÇok güzel yerde:)
tabiii neden olmasin :) :) daha once paylastik resmimizi canim yeni gelenleri de gormek isterizz isteriiiz :) memnun oldum bu arada canim ben demetbizdee sizi görecezmiii
aynen kuzum Allahaşükür güzel yerdeler içimiz bi nebze olsun rahat :)Aynen tatlm bu gunlerde gececk ALLAHin iznyle ya vala geme bz sanslyz ki gittiler gtmynlrn sevglsi napsn onlr icn dha zor giddck endslri var bzm o gecti sukir yariya gelcz tum egnl kalkar onlernden enazndn :)
bende memnun oldum canımm sevgi bende alanyada yaşıyorum 24 yasındayım yarılmaya alanyadan katılıyorummtabiii neden olmasin :) :) daha once paylastik resmimizi canim yeni gelenleri de gormek isterizz isteriiiz :) memnun oldum bu arada canim ben demet
Aymen tatlm cok sukur safak cok gerci ama saymyrm gecmio cnku saynca:)aynen kuzum Allahaşükür güzel yerdeler içimiz bi nebze olsun rahat :)
Hahahaha alemsn ya bnde paylasm bnm adim damla. 20 yasndaym bnde adanadn katlyorm:))bende memnun oldum canımm sevgi bende alanyada yaşıyorum 24 yasındayım yarılmaya alanyadan katılıyorumm
Bunlar bizim sözümüzden kızlarr Alıntı yapmayın kuzular sileyim siz bakınca :) :)
Cnm massallah cok gzlsn yaksysnz brbrnze ALLAHm daim etsn:)
aynen kuzumm :) Bu akşam arayamadı sevgilim kahvaltı saatinde aradı ondada masadaydık bizimkilerle rahat konuşamadım hiç . İlk defa akşam aramadı yaaHahahaha alemsn ya bnde paylasm bnm adim damla. 20 yasndaym bnde adanadn katlyorm:))
Amin kuzumm Allahım tüm sevenleri kavuştursun birbirine. Hayallerini yasaması insanın bambaska bi duygu :)@Efulim__ Allah nazarlardan saklasın birbirinize çok yakışıyorsunuz. Ben fotoğrafımızı, temmuz sonu paylaşacağım. Sözümüz olsun öyle :) ayy darısı başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?