canım mesaja düzenle de ordan silebiliyorsun :)Cnm bende paylscm paylastktn snra nasl sileblrm peki
Yogundur cnm bnde aryamadi takma bde yorm yptm resmnze gtmdi herlde cok gzlsn masllah yaksysnz yazmstm:)aynen kuzumm :) Bu akşam arayamadı sevgilim kahvaltı saatinde aradı ondada masadaydık bizimkilerle rahat konuşamadım hiç . İlk defa akşam aramadı yaa:/
aynen kuzumm :) Bu akşam arayamadı sevgilim kahvaltı saatinde aradı ondada masadaydık bizimkilerle rahat konuşamadım hiç . İlk defa akşam aramadı yaa:/
çok sağol kuzucumm . Çok sevindim begenmeneYogundur cnm bnde aryamadi takma bde yorm yptm resmnze gtmdi herlde cok gzlsn masllah yaksysnz yazmstm:)
kuzum konuşuyorum ama işte yalnız oldugum gibi değil çekiniyorum hala onların yanında çok rahat olmaktanSizin aranızda resmi bir bağ var ona rağmen rahat konuşamıyorsanız, ben hiç sitem etmemeliyim. Benimki babam dibimdeyken aradı. Evet yanımdayken değil, dibimdeyken. Babamın dersi için sunum hazırlıyorduk. Aradı içeride geçemedim. Hoş sevgilim anladı rahat konuşamıyorum çok uzatmadı. Telefonu kapatırken, pedere selam nöbete devam dedi.
ozgeemre fotoğrafı görünce aşırı duygulandım. Aşkımla veda anımız aklıma geldi. Allah tez zamanda sevdiklerimizle bizleri kavuştursun.
Ah ah bende her baktıkça içim sızlıyor Allahım bir daha kimseye ayrılık yaşatmasın inşallah
Ben göremedim ama olsun :) bidahakine artık :)
kızlar ben çıkıyorum artik yarin görüşürüz iyi geceler hepinize huzurlu uykular :)
Ben göremedim ama olsun :) bidahakine artık :)
kızlar ben çıkıyorum artik yarin görüşürüz iyi geceler hepinize huzurlu uykular :)
yaaa hepsini kacirdim yaaa haksizlik :) ben istedim ama goremedim goruyomusunuz tuhhh
tatlim ne sanslisin ayrilirken bi resminiz var en azindan :) birak resmi ben ugurlayamadim bile ah ahhhh..Buda bizzz ayrılırkennnnYüüzümüz gözüken eklemek istemedim korkarım böyle şeylerden :) Alıntı yapmayın kızlar siliccem şimdi :)
AMIN cnm cumlemz ayni seklde insallah mutlu olrz hepmz insallahsilemm Allah ayırmasın canım. Sonsuza dek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğiniz olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?