2014 Yarenleri! :)

aynen kuzumm :) Bu akşam arayamadı sevgilim kahvaltı saatinde aradı ondada masadaydık bizimkilerle rahat konuşamadım hiç . İlk defa akşam aramadı yaa :/
Yogundur cnm bnde aryamadi takma bde yorm yptm resmnze gtmdi herlde cok gzlsn masllah yaksysnz yazmstm:)

aynen kuzumm :) Bu akşam arayamadı sevgilim kahvaltı saatinde aradı ondada masadaydık bizimkilerle rahat konuşamadım hiç . İlk defa akşam aramadı yaa :/

Sizin aranızda resmi bir bağ var ona rağmen rahat konuşamıyorsanız, ben hiç sitem etmemeliyim. Benimki babam dibimdeyken aradı. Evet yanımdayken değil, dibimdeyken. Babamın dersi için sunum hazırlıyorduk. Aradı içeride geçemedim. Hoş sevgilim anladı rahat konuşamıyorum çok uzatmadı. Telefonu kapatırken, pedere selam nöbete devam dedi.

kuzum konuşuyorum ama işte yalnız oldugum gibi değil çekiniyorum hala onların yanında çok rahat olmaktan

Buda bizzz ayrılırkennnn Yüüzümüz gözüken eklemek istemedim korkarım böyle şeylerden :) Alıntı yapmayın kızlar siliccem şimdi :)

ozgeemre fotoğrafı görünce aşırı duygulandım. Aşkımla veda anımız aklıma geldi. Allah tez zamanda sevdiklerimizle bizleri kavuştursun.

Ben göremedim ama olsun :) bidahakine artık :)
kızlar ben çıkıyorum artik yarin görüşürüz iyi geceler hepinize huzurlu uykular :)

Ah ah bende her baktıkça içim sızlıyor Allahım bir daha kimseye ayrılık yaşatmasın inşallah

Amin. Ben her sabah tamam ya alıştım artık daha kolay beklemek diyorum. Ama gece oluyor, sessizlik çöküyor ve başımı yastığa koyuyorum ya... İşte o an, içimi bir özlem ve endişe kaplıyor. Gözlerim doluyor. Çok özledim. Gün içinde koşuşturmaca içinde her şey daha kolay ama gece kendimle başbaşa kalınca her şey ilk veda anı gibi zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…