Gulen yuzunuz hiç asilmasin kuzum hep mutlu olunAMIN cnm cumlemz ayni seklde insallah mutlu olrz hepmz insallah
Birbirine cok aşık bi çift benceKim bunlar kim bunlaar
oy canimsin :)Birbirine cok aşık bi çift bence
tatlim ne sanslisin ayrilirken bi resminiz var en azindan :) birak resmi ben ugurlayamadim bile ah ahhhh..
AMIN kuzum insallah hepmzn yuzu aslmaz gulerz herpbrlkte:)Gulen yuzunuz hiç asilmasin kuzum hep mutlu olun
oyle tabi tatlimm napalim bunada sukur :)Olsun canım tüm kalbinle ruhunla dualarınla orda olduğunu kendisi biliyor ya bu yeterli bence
Bu yazdığını yaşıyorum su an size çıkıyorum dedim ama aklimda o karşımda resmi ona hep guclu gozukmeye çalışıyorumAmin. Ben her sabah tamam ya alıştım artık daha kolay beklemek diyorum. Ama gece oluyor, sessizlik çöküyor ve başımı yastığa koyuyorum ya... İşte o an, içimi bir özlem ve endişe kaplıyor. Gözlerim doluyor. Çok özledim. Gün içinde koşuşturmaca içinde her şey daha kolay ama gece kendimle başbaşa kalınca her şey ilk veda anı gibi zor...
buyur tatlim :)Bak bende seninkini kaçırdııııııımmmmmm
amin canim saolasin :)
Canım banada gönderme diyor ben takmıyorum sende takma boşver
Herkese günaydınnnn.
Neden gönderme diyorlar canım ben anlamadım yaa. İlk gittiğinde mektuplara falan bakılmıyor şu an dedi. Dünde dedim fotoğraf yollucam -giderken götürecekti bazı aksilikler oldu çıkaramadık gidince yollarsın demişti- şimdi de böyle diyor ayy ben anlamadım gitti. Benimki çok kıskanç acaba o yüzden mi diyor yollama yoksa istemiyor mu
günaydın bebek
Canım sana Seksendört'ten hasretlik çekilmiyor bu soğuk gecelerde şarkısını armağan ediyorum.
Çok özledim yaa dün dedim gel özledim gelim sonra 9 ay nasıl dayancaz dedi ühühü. Ama gelmesin gelirse sözlerler sonra
Bu arada canım hiç kargo mektup vs yolladın mı askerdeyken enişteye?
sen beni ağlatmak mı istiyosun yavru ya ühhüüüüü
hahah azcık daha sabret, boşver dursun askerde en azından sözleyecekleri kız yok orda
mektup ve fotoğraf yollamak yasak bana bebeğim sevdicek yasakladı, asabımı bozma benim okurlar görürler biri laf eder başımı belaya sokma dedi, ben de üstüne gitmedimkargomu daha yapmadım demiştim ya eksikleri var onları yollıycam diye, daha zamanı var diyor o ne zaman derse o zaman göndericem yani :) bir de yazdım buraya ama görmedin herhalde istediği bir hediye sipariş ettim ucunda baş harflerimiz olan tesbih, onu da sokuşturucam araya
kargo mu yapmak istiyorsun :)
Ağlama canım benim yaa.
Dün söyledim fotoğraf yollucam diye istemiyorum dedi sonrada komutanlar falan yok. Ya çok kıskanç kesin ondan yollama diyor
Ocakta yıldönümümüz var belki o zaman kargo yollarım yaa. Şu an aklımda mektupla fotoğraflar vardı. :)
Gördüm canım tamda o tesbihleri inceliyorum şimdi çok güzel şeyler var. Ben olmadı tesbihi bir ara alır geldiğinde veririm yollayınca sorun yaratabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?