2014 Yarenleri! :)

Bu yazdığını yaşıyorum su an size çıkıyorum dedim ama aklimda o karşımda resmi ona hep guclu gozukmeye çalışıyorum

Herkese günaydınnnn.

Canım banada gönderme diyor ben takmıyorum sende takma boşver

Neden gönderme diyorlar canım ben anlamadım yaa. İlk gittiğinde mektuplara falan bakılmıyor şu an dedi. Dünde dedim fotoğraf yollucam -giderken götürecekti bazı aksilikler oldu çıkaramadık gidince yollarsın demişti- şimdi de böyle diyor ayy ben anlamadım gitti. Benimki çok kıskanç acaba o yüzden mi diyor yollama yoksa istemiyor mu

günaydın güzellerr askerim eğitime gidiyor 5 gün konuşamıcaz, zaten hasretlik çekiyoruz bir de konuşamamak

günaydın bebek

günaydın bebek

Canım sana Seksendört'ten hasretlik çekilmiyor bu soğuk gecelerde şarkısını armağan ediyorum.

Çok özledim yaa dün dedim gel özledim gelim sonra 9 ay nasıl dayancaz dedi ühühü. Ama gelmesin gelirse sözlerler sonra

Bu arada canım hiç kargo mektup vs yolladın mı askerdeyken enişteye?

sen beni ağlatmak mı istiyosun yavru ya ühhüüüüü
hahah azcık daha sabret, boşver dursun askerde en azından sözleyecekleri kız yok orda
mektup ve fotoğraf yollamak yasak bana bebeğim sevdicek yasakladı, asabımı bozma benim okurlar görürler biri laf eder başımı belaya sokma dedi, ben de üstüne gitmedim kargomu daha yapmadım demiştim ya eksikleri var onları yollıycam diye, daha zamanı var diyor o ne zaman derse o zaman göndericem yani :) bir de yazdım buraya ama görmedin herhalde istediği bir hediye sipariş ettim ucunda baş harflerimiz olan tesbih, onu da sokuşturucam araya
kargo mu yapmak istiyorsun :)

Ağlama canım benim yaa.
Dün söyledim fotoğraf yollucam diye istemiyorum dedi sonrada komutanlar falan yok. Ya çok kıskanç kesin ondan yollama diyor

Ocakta yıldönümümüz var belki o zaman kargo yollarım yaa. Şu an aklımda mektupla fotoğraflar vardı. :)

Gördüm canım tamda o tesbihleri inceliyorum şimdi çok güzel şeyler var. Ben olmadı tesbihi bir ara alır geldiğinde veririm yollayınca sorun yaratabilir.

tam yazıcılığa alışmıştık, şoförlük çıktı şimdi biraz tedirginim açıkçası, komutan sürekli başka yerlerde.. ama herşeyin hayırlısı tabi ben bilemem hangisi onun için daha hayırlı olur, sadece dua ediyorum
yıldönümünüz gelmiş evet kargo yapman sevindirir bebegim :) mektuba da kızabilir yavru çünkü okuyorlarmış ne var ne yoksa, göndermek için saat düşünebilirsin bebegim, daha fazla kızdırma fotoğraf gönderip de sonra tribini sen çekiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…