2014 Yarenleri! :)

Canım benimki de şoför olacaktı bir ara söylüyordu ben söz, düğün, ellere varma mevzusundan unuttum o işi.

Ama onda fotoğrafımız yok o yüzden istiyorum bir de çok beğenmişti fotoğrafları daha çıkartamamıştık.
Eee kargoyu nasıl alacak çarşıya çıktığında mı?

sen zaten çocuğu 2 günde everdin bi sakin ol
tabi bebeğim onda da fotoğrafınız olsun istersin ama küçücük bişeyden canın sıkılmasın, göndermek için onu ikna etmeye çalış istersen :)
askeriyeye götürüyormuş PTT kargo

Nisanda söz var söz bak görürsün öyle olacak ben hissediyorum bakma güldüğüme falan. :)

Evet sonra laf edecek ben sana yollama demedim mi vs vs.
Doğru yaa PTT Kargo var ee peki onları incelemiyorlar mı o şekilde fotoğraf mektup yollanır.

ben sözleniyorum yavrular de inşallah nisanda, artık kötü düşünceleri fıydır at yahuu
inceliyolar bebiş yani tabi benim sevdicek doğuda olduğu için kargo işleri biraz daha sıkı, kitap göndersen kitabı okuyolar içeriği ne falan diye dedi o yüzden kargoları açan askeri ayarlamadan kargo gönderemicem
bi de saklama işleri falan sıkıntı oluyor dedi , acemideyken bana defter tutuyodu komutan çöpe attırmıştı neymişşşş dolapta dik değil yatay duruyormuş, gel çıldırma

Dik değil yatay mı duruyormuş ahahahhahaha hiç güleceğim yoktu bebek.
Görebiliyorum o yüzden yaa çocuğun izne gelmesini de istemiyorum yani he bu yüzden ühühü
Ya aslında çarşıda alamaz mı herhangi bir kargoyla yollasak?

çocuğun da kafasını yiyormusun gelince sözlenceksin dimi falan diye aa yapma böyle bebişşş
alır bebeğim yani gidip almak mesele değil de nizamiye girişinde aranıyorlar çarşıdan geldiklerinde

çocuğun da kafasını yiyormusun gelince sözlenceksin dimi falan diye aa yapma böyle bebişşş
alır bebeğim yani gidip almak mesele değil de nizamiye girişinde aranıyorlar çarşıdan geldiklerinde

Dün yiyecektim yiyemedim ışte ahahah. Bugün ararsa halletcem sozlucem böyle böyle diye ee.. Ama sesi hiç iyi gelmiyordu yorulmuş bir şey tasitmislar bir de kaç saat nöbet falan Uff.

Bana ne ya fotoğraf yollucam.

18 KASIM 2014
- 2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ -

*TESKERE ALAN YARENLERİMİZ
MUTELLA

*PLAKA SAYAN YARENLERiMİZ

HUZURAERDİM / 71 --- KIRIKKALE

PLASLAN / 75 --- ARDAHAN
*PLAKALARA MERHABA DEMEK İÇİN SABIRSIZLANAN YARENLERİMİZ

*2 RAKAMLI SAYILARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
MYNM / 106
OZGEEMRE /106

NİDAGKHN / 117
*YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
EVMAKİNESİ / 151
PERİ__KİZİ / 152
TUCE_TUCE / 152
EFULİ__ / 153

POFUDUK16 / 167
EVREM2724 / 188

*100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ

ZAMANSİZ93 / 266
YESMCEYHN / 266

*200LERE MERHABA DEMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ

*YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ

DENİZLİLİLİLİ / 351
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Son düzenleme:
Dün yiyecektim yiyemedim ışte ahahah. Bugün ararsa halletcem sozlucem böyle böyle diye ee.. Ama sesi hiç iyi gelmiyordu yorulmuş bir şey tasitmislar bir de kaç saat nöbet falan Uff.

Bana ne ya fotoğraf yollucam.

yeme tatlım yeme kafasını çocuğun bak kendin diyorsun belki bunları düşünemicek kadar yorgun ve kafası dolu.. adamın derdi sözlenmek değilki askerliği sağ salim bitirmek, o açmadan sen de açma konusunu ama yüzyüzeyken ye yiyebildiğin kadar tribin dibine vurmak istiyorum nasipse geldiğinde, içeri at at

Benimki cok kıskanç kesin öyledir askeriyeyi aramamı bile istemiyor kötü düşünmeyelim yani

Yaa ben görmek istiyorum sarılmak Uff. 18 gün oldu bir telefon etsin accam konuyu içim rahat değil. Bende çocuğa destek olacağıma basının etini yiyormm :)

Yaa ben görmek istiyorum sarılmak Uff. 18 gün oldu bir telefon etsin accam konuyu içim rahat değil. Bende çocuğa destek olacağıma basının etini yiyormm :)

36 gün falan oldu herhalde hasretim gel bunalıma girelim 5 gün sesini duyamıcam zaten koy ordan bir sezen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…