2014 Yarenleri! :)

36 gün falan oldu herhalde hasretim gel bunalıma girelim 5 gün sesini duyamıcam zaten koy ordan bir sezen..

Beni yak kendini yak her şeyi yak ister öp okşa istersen öldür aşk için ölmeli aşk o zaman aşk

Uzak diyarlarda evli barklı mutluluk en çok onun hakkı ühühühüü

19 gün olmuş pardon.

Beni yak kendini yak her şeyi yak ister öp okşa istersen öldür aşk için ölmeli aşk o zaman aşk

Uzak diyarlarda evli barklı mutluluk en çok onun hakkı ühühühüü

19 gün olmuş pardon.

Ayrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor.. ben sende tutuklu kaldımmm

Yok yok Cnm aramadı ama iyi o konu... Ya bilmem bazen sabahları uyanınca morel Sıfır oluyor ara sizlerde ole olmiyor mu askerleriniz gideli ?

sabah, gece gündüz hep böyle, birşeyler yarım bebeğim.. heleki haftasonları..

Hahahhahahaha kızlar supersinis

Ayrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor.. ben sende tutuklu kaldımmm

Gün ağarınca boynum bükülür dalarım uzaklara gönlüm sıkılır... Sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman... Ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş...

Aynen Cnm dışarı çıkıyorum birseyler eksik gece gündüz sabahları yemek yerken hep eksik eksik (Mustafa ceceli -eksik Şarkısı benden size gelsin kızlar)

Hahahhahahaha kızlar supersinis

birlikte süperizzz bebekkk

Gün ağarınca boynum bükülür dalarım uzaklara gönlüm sıkılır... Sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman... Ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş...

Söndürün kalbimi Gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktığın gururumu
Uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yar olamam artık Söndürün kalbimi Gidiyor gönlümün efendisi..

sevdiceğim bunu dinletti bana ya gidene kadar ağla ağla içim dışıma çkmıştı

Aynen Cnm dışarı çıkıyorum birseyler eksik gece gündüz sabahları yemek yerken hep eksik eksik (Mustafa ceceli -eksik Şarkısı benden size gelsin kızlar)

benim sevdicek demiyor mu çık dolaş benimle askerlik yapma kendini eve kapatma diye.. nasıl çıkarım ya heryerde çifte kumrular..

Aynen git dolaş der..... Her yer bi çift Ördek gördüm geçenlerde onlar bile çift Kafayı yemek üzereyim

ben bunalıma girmeye gelmiştim ama kızların hepsi bunalımdaymış meğerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…