Nasılsınız uğrarım herkesin Mörel süper bugün
Asıl morelim Sıfır ama güçlü olmaya çalışıyorumçok şükür bebişş sen nasılsınnn
Asıl morelim Sıfır ama güçlü olmaya çalışıyorum
36 gün falan oldu herhalde hasretimgel bunalıma girelim 5 gün sesini duyamıcam zaten koy ordan bir sezen..
Yok yok Cnm aramadı ama iyi o konu... Ya bilmem bazen sabahları uyanınca morel Sıfır oluyor ara sizlerde ole olmiyor mu askerleriniz gideli ?noldu bebegim sevdiceğinle mi aran bozuk
Beni yak kendini yak her şeyi yak ister öp okşa istersen öldür aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
Uzak diyarlarda evli barklı mutluluk en çok onun hakkı ühühühüü
19 gün olmuş pardon.
Yok yok Cnm aramadı ama iyi o konu... Ya bilmem bazen sabahları uyanınca morel Sıfır oluyor ara sizlerde ole olmiyor mu askerleriniz gideli ?
Hahahhahahaha kızlar supersinisAyrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor..ben sende tutuklu kaldımmm
sabah, gece gündüz hep böyle, birşeyler yarım bebeğim.. heleki haftasonları..
Ayrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor..ben sende tutuklu kaldımmm
Aynen Cnm dışarı çıkıyorum birseyler eksik gece gündüz sabahları yemek yerken hep eksik eksik (Mustafa ceceli -eksik Şarkısı benden size gelsin kızlarAyrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor..ben sende tutuklu kaldımmm
sabah, gece gündüz hep böyle, birşeyler yarım bebeğim.. heleki haftasonları..
İyiyiz şükür sen nasılsınNasılsınız uğrarım herkesin Mörel süper bugün
Hahahhahahaha kızlar supersinis
Gün ağarınca boynum bükülür dalarım uzaklara gönlüm sıkılır... Sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman... Ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş...
Aynen Cnm dışarı çıkıyorum birseyler eksik gece gündüz sabahları yemek yerken hep eksik eksik (Mustafa ceceli -eksik Şarkısı benden size gelsin kızlar)
Sensiz olmaz sensizlik anlatılmazzAynen Cnm dışarı çıkıyorum birseyler eksik gece gündüz sabahları yemek yerken hep eksik eksik (Mustafa ceceli -eksik Şarkısı benden size gelsin kızlar)
Iyi olmaya çalışıyorum Cnm tanışmadık seninle daha sanarsam?İyiyiz şükür sen nasılsın
Aynen git dolaş der..... Her yer bi çift Ördek gördüm geçenlerde onlar bile çift Kafayı yemek üzereyimbirlikte süperizzz bebekkk
Söndürün kalbimi Gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktığın gururumu
Uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yar olamam artık Söndürün kalbimi Gidiyor gönlümün efendisi..
sevdiceğim bunu dinletti bana ya gidene kadarağla ağla içim dışıma çkmıştı
benim sevdicek demiyor mu çık dolaş benimle askerlik yapma kendini eve kapatma diye.. nasıl çıkarım ya heryerde çifte kumrular..
Aynen git dolaş der..... Her yer bi çift Ördek gördüm geçenlerde onlar bile çift Kafayı yemek üzereyim
Hep eksik diyorum ya, o bile az...Sensiz olmaz sensizlik anlatılmazz
Evet daha yeni katıldım 2 gün olmustur tanısalım 20 yasındayım şafak ; 198 asker bekliyorum erzurumda askerlik yapıyor :) peki siizinIyi olmaya çalışıyorum Cnm tanışmadık seninle daha sanarsam?
İdare eder sen nasılsın bakalım:)Günaydin guzeller
Nasilsiniz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?