birlikteyiz zaten sanarsamahahah gel birlikte yiyelim yavru
safak 106 cnmmEvet daha yeni katıldım 2 gün olmustur tanısalım 20 yasındayım şafak ; 198 asker bekliyorum erzurumda askerlik yapıyor :) peki siizin
İnşallah rabbim şafak doğan güneş demeyi nasip ederSafa
safak 106 cnmm
Söndürün kalbimi Gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktığın gururumu
Uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yar olamam artık Söndürün kalbimi Gidiyor gönlümün efendisi..
sevdiceğim bunu dinletti bana ya gidene kadarağla ağla içim dışıma çkmıştı
İlk askere gideceği zaman gezdik arabayla beni eve bırakacaktı ben öyle saçını kesmiş falan ya içim bir garip olmuştu arabadada Rafet El Roman açmıştı şimdi hatırlamıyorum şarkıyı ayy ben camdan dışarı baka baka ağladım farkettirmemek için sonra farketti ama çaktırmadı yoksa o da ağlayacaktı. Ayyy anılarım depreştiiiiiiiiii.Bu çocuk sözlenirse ben kendimi keserimmmm.
hakkaten iyiymiş yaaa hiç gülemeyeceğim halde güldüm sabah sabah canım yaa :)rafet el roman adımla seslendi olabilir mi
ben çocuğa ne desem beğenirsin.. güzel bir gün geçirmişiz el ele diz dizeyiz, ben girdim söze, acaba bir daha böyle güzel günler yaşayamıcağımız için mi Allah bize böyle güzel günler yaşatıyor dedimo anda ikimizde kilit olduk.. gün sonu salya sümük eve.. keserim falan aa kendini kesme, inşallah söz kurdeleniz kesilirrr
hakkaten iyiymiş yaaa hiç gülemeyeceğim halde güldüm sabah sabah canım yaa :)
çalışıyorum kuzum çok fena hemde :) yine de ne güzel böyle bi anınız var ya ilerde hatırlayıp gülersiniz inşallah :)güldürebildiysem ne mutlu bana bebiş hep gül
rafet el roman adımla seslendi olabilir mi
ben çocuğa ne desem beğenirsin.. güzel bir gün geçirmişiz el ele diz dizeyiz, ben girdim söze, acaba bir daha böyle güzel günler yaşayamıcağımız için mi Allah bize böyle güzel günler yaşatıyor dedimo anda ikimizde kilit olduk.. gün sonu salya sümük eve.. keserim falan aa kendini kesme, inşallah söz kurdeleniz kesilirrr
çalışıyorum kuzum çok fena hemde :) yine de ne güzel böyle bi anınız var ya ilerde hatırlayıp gülersiniz inşallah :)
Yok eski şarkılarındandı. :) Maşallah gider ayak güzel moral vermişsin aynı ben.
Ben anca kendimi keserim olmadı kızı keserim.
şu an için değil canım zaten. ben uğurlayamadım ya ne olsa güzel gelecek sanki bana o gün içimde ukde çünkühepimiz için, daha nice güzel mutlu huzurlu günlere inşallah bebişşo gün güzel bir anı değildi, adamı dumur etmiştim resmen
artık bıkmıştı bu halimden sevdicek, sen mi askere gidiyon ben mi demişti
her türlü kesim dikim işleri yapılır, itinayla yardıma gelinirrr
artık bıkmıştı bu halimden sevdicek, sen mi askere gidiyon ben mi demişti
her türlü kesim dikim işleri yapılır, itinayla yardıma gelinirrr
şu an için değil canım zaten. ben uğurlayamadım ya ne olsa güzel gelecek sanki bana o gün içimde ukde çünkü
Dün bana bağırdı ya telefonda dedim niye bağırıyorsun sürekli bana son dönemde böyle oldu nedense.Canım sıkkın bunaldım moralim bozuk sende sinir edince sana patlıyorum dedi ahaha niye her şey benim başıma patlıyor yaa aaa.
Biz de ağladık gideceği gün hıçkıra hıçkıra ayy o anı bile özledim.
Nisanda gel bebek kesecek şeyler var geeeel.
beni görmüyonz mu
kimse yazmayncaseni görmemek mümkün mü bebiş, nasılsınnnn
yavru çocuk senden başkasına mı bağrınsın boşver yağsın gürlesin zarar gelmezay sabah sabah naptık biz yaaa iyice özlem bastıracak.. neler konuşuyoruz böylee
kurdelenizi keserken izlerim ona el atmam bebişş
bende usta birliğine bıraktım canım nevşehire gittim birliğine bıraktım ettim ama ne bileyim ya of şu şafak bi atsa bi doğan güneş desem sağ salim dönse yeter bana :/acemilikte birliğine kadar bırakmıştım bebeğim, herkes gitme ayrılması zor olur dedi ama en azından kendim teslim ettim bana iyi gelmişti :) urfaya giderken havaalanına kadar, e tabi uçağa ucu ucuna yetiştik öptüm mü sarıldım mı hatırlamıyorumbebeğim önemli olan sağ salim gidip almak, belki teskere günü almaya gitmen nasip olur
yavru çocuk senden başkasına mı bağrınsın boşver yağsın gürlesin zarar gelmezay sabah sabah naptık biz yaaa iyice özlem bastıracak.. neler konuşuyoruz böylee
kurdelenizi keserken izlerim ona el atmam bebişş
kimse yazmayncaherhalde görünmez oldum dedidim
iyiyiym şükür canm nasıl oluyum işte
derslere ugraşıyorum senden naber nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?