2014 Yarenleri! :)

bende çalışmaya devam bebiş iş güç, sevdicek aradı eğime gidiyor moral bozuk..
ders derken ne okuyorsun cicim
neden moreli bozukmuş canm.. dün benim askermde arada akşama dogru bende durgndm hemen anladı durgun oldugğumu
sebebine gelirse inan bende bilmyrm hiç neden durgun oldugumu..
adalet okuyorum son senem tatlım hayırlısı ile bir bitsedi valla ya

Ama moralim bozuluyor ağlıyorum telefonda bu sefer daha çok sinirleniyor. Diyorum hiç destek olmuyorsun ulan senin bana destek olman lazım diyor ben askerdeyim ahaha

Kız güzel olursa varya boğazlarım keserim ben cidden.

çocuk haklı diyesim geldi
olmayan bebeğe don biçme bebiş ya kız var da sanki bi de güzel mi çirkin mi onu tartışalım
ay sevdicek aradı.. onun moral bozuk benim moral bozuk

bende usta birliğine bıraktım canım nevşehire gittim birliğine bıraktım ettim ama ne bileyim ya of şu şafak bi atsa bi doğan güneş desem sağ salim dönse yeter bana :/

amin bebeğim önemli olan sağ salim dönmeleri inşallah, bol bol dua edicezz

bebegim özür dilerim ben sana sormustum ne okuyorsun diye cevabından hatırladım
durgun durgun konusma bebegim elinden geldigince gül şaka yap, biz böyleysek onlar ne yapsın..
eğitime gidiyor bilmedigi bir yere telefonu da bırakcak 5 gün biraz zorlanıcaz

aman olsun tatlım ya olur böyle şeyler
bende kelimesi kelmesine aynı cevabı vermişim herhalde
elimde değil napyım işte benm bir huyum var canm sıkkın oldugu zaman neşelide konuşşam illaki belli ediyorum
oda anlıyor anlamasın odaa
ah kuzumm kıyamam 5 güncük sabredecez o zaman dayanacaz morel bozmak yok

çocuk haklı diyesim geldi
olmayan bebeğe don biçme bebiş ya kız var da sanki bi de güzel mi çirkin mi onu tartışalım
ay sevdicek aradı.. onun moral bozuk benim moral bozuk

Bence ailesi konuyu açtığına göre akıllarında biri vardır onun konusunu açmışlardır ama bana söylemiyor kesin.

Daha önce söyleyip durdukları bir kız vardı bu istemiyorum diyip durmuştu ama bu sefer başka kesin beğendi ühühühü. Canım moralini bozma 5 gün geçer gider sonunda arayacak di mi onu düşün sıkma canını. :)

heh yine çocuk suçlu anlama sen de ya anlama sesilya nın yariii
sabredicezz yavru ahh ahh, buna şükür iyi olsunlar da

sen de moralini bozma o zaman banane banane
bence yok öyle biri olsa ne kadar durabilir ki sana yansıtmadan, bence duramaz

sen de moralini bozma o zaman banane banane
bence yok öyle biri olsa ne kadar durabilir ki sana yansıtmadan, bence duramaz

Hani morali bozuk gibi konuşuyor ya da bağırıyor ya bende hemen ona yoruyorum kız için böyle yapıyor diye hemen öyle düşünüyorum maalesef. İşte bugün ararsa konuşcam bu konuyu.

Ben geldim kizlar .askerim şırnak uludereye gitti usta birliğine dagitim izninde geldi hasret giderdik şırnakta olan var mi kozlar

çarşıya çıktığında alır, belki sıkı bir arama yoktur çarşı girişlerinde :)

Aradı arkadaşından oleeey. :) Fazla konuşamadık ama olsun. Sordum kız var mı sana söylediler mi kim olduğunu diye yok dedi sinirlendi bağırdı sonra ahaha.

Aradı arkadaşından oleeey. :) Fazla konuşamadık ama olsun. Sordum kız var mı sana söylediler mi kim olduğunu diye yok dedi sinirlendi bağırdı sonra ahaha.

çocuğa diyorsun ki resmen gel beni azarla daha açma konusunu bak ne güzel arıyor seni işte, her gün aynı konu sıkılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…