çocuğa diyorsun ki resmen gel beni azarladaha açma konusunu bak ne güzel arıyor seni işte, her gün aynı konu sıkılır
Aynen artık açmıcam canım zaten. :) Ayy bana dediki bu numarayı sakın arama sonra kötü olur kıskandı oleey ahaha.
canim hosgeldin ozledik seni.. allah yardimciniz olsun kuzum sag saglim gidip doner oda insallahBen geldim kizlar .askerim şırnak uludereye gitti usta birliğine dagitim izninde geldi hasret giderdik şırnakta olan var mi kozlar
iyi aksamlar kizlar
hosbulduk tatlim :) cok yorgunum bugun cok yogundu bankada ATM ler mahvetti beni valla.. sen nasilsin kuzum?İyi akşamlar bebiş hoşgeldinnnnnasılsınnn
hosbulduk tatlim :) cok yorgunum bugun cok yogundu bankada ATM ler mahvetti beni valla.. sen nasilsin kuzum?
evet kuzum her hafta biri ATM leri dolduruyo falan bu hafta sira bendeydi gercekten perisanimmm :)Çok şükür bebegim, bankada mı çalışıyosun :)
Kizlar okuldan eve evden okula gidiyorum bende özledim sizleri oöğrenciler güç kuvvet birakmiyo aksam eve gelince uyukluyorum direk.benimki sirnak dugundagi üst bölgesinde simdilik iyiyim diyo rahatim diyo ama telefon zor cekiyo tek sıkıbtımiz o Allaha sukur
iyi aksamlar yavrukusum nerelerdesiniyi akşamlar kizlar :)
iim kuzum ya askerimin tunceliden arkadaşı izne geldi de askerim bisiler istemişti bnden..onlari hazırladım..yrnda kaynanama yemege davetliyimİyi akşamlarr canımmNasılsınn
kuzu askerime bişiler göndericem onlarin peşindeydim gelemedim ya..sen napiosun nasılsıniyi aksamlar yavrukusum nerelerdesin
neler hazirladin canim neler koydun :) bende napayim yavrum canim sıkılıyor bu aralar bosluktayim yakuzu askerime bişiler göndericem onlarin peşindeydim gelemedim ya..sen napiosun nasılsın
iyi akşamlar kuzumiyi akşamlar kizlar :)
cakmk istedi bi kactane bnde icine isimlerimizi yazdırdim:) parfum deodorant bikac tane de resim istedi onlari koydum:)neler hazirladin canim neler koydun :) bende napayim yavrum canim sıkılıyor bu aralar bosluktayim ya
oy canim benim iyi yapmissin :) gule gule kullansin goksel enistemizcakmk istedi bi kactane bnde icine isimlerimizi yazdırdim:) parfum deodorant bikac tane de resim istedi onlari koydum:)
iim kuzum ya askerimin tunceliden arkadaşı izne geldi de askerim bisiler istemişti bnden..onlari hazırladım..yrnda kaynanama yemege davetliyimyogun geçiyo bu ara..sen nasilsin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?