2014 Yarenleri! :)

çocuğa diyorsun ki resmen gel beni azarla daha açma konusunu bak ne güzel arıyor seni işte, her gün aynı konu sıkılır

Aynen artık açmıcam canım zaten. :) Ayy bana dediki bu numarayı sakın arama sonra kötü olur kıskandı oleey ahaha.

Kizlar okuldan eve evden okula gidiyorum bende özledim sizleri oöğrenciler güç kuvvet birakmiyo aksam eve gelince uyukluyorum direk.benimki sirnak dugundagi üst bölgesinde simdilik iyiyim diyo rahatim diyo ama telefon zor cekiyo tek sıkıbtımiz o Allaha sukur

Olsun canım en azından kafanı dağıtıcak bi uğraşın var daha kolay geçiyordur zaman. İyi olsunlarda kuzucum telefon falan onlar dert değil artık

iim kuzum ya askerimin tunceliden arkadaşı izne geldi de askerim bisiler istemişti bnden..onlari hazırladım..yrnda kaynanama yemege davetliyim yogun geçiyo bu ara..sen nasilsin bakim

Oh oh kaynanada yemek haa sevindim canım Bende iyiyim canım sarma falan bişeyler gönddermeyi düşünüyordumya az önce yemeye bişeyler gönderme bugün yasak geldi dedi hevesim kırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…