kullansin tabi kuzum..normlde kiskanc resim nasıl istedi sasirdim:) bizede birsuru resim gondermis onlari alcm bnde cok mutluyum:) halam da cuma gunu geliyo annmle konusmayaoy canim benim iyi yapmissin :) gule gule kullansin goksel enistemiz
aaa yasaklanmis mi nedenki yaaOh oh kaynanada yemek haa sevindim canımBende iyiyim canım sarma falan bişeyler gönddermeyi düşünüyordumya az önce yemeye bişeyler gönderme bugün yasak geldi dedi hevesim kırıldı
ozlemis yavrumm ister tabi :) ayyy halan insallah yumusatirrr da halledelir yaaakullansin tabi kuzum..normlde kiskanc resim nasıl istedi sasirdim:) bizede birsuru resim gondermis onlari alcm bnde cok mutluyum:) halam da cuma gunu geliyo annmle konusmaya
aaa yasaklanmis mi nedenki yaa
ins kuzum heyecanli bekleyis valla:)ozlemis yavrumm ister tabi :) ayyy halan insallah yumusatirrr da halledelir yaaa
hayda bi bu eksiktiBilmiyorum canım ya yasak gelmiş bugünhazır pakeetlerde hazır bişeyler göndersek olmuyor mu dedim yarın öğrenip haber vercem dedi
hayda bi bu eksikti
hmm bizde hic kargo yok ztn:)Bitek onların oraya gelmiş yasak kuzum komutanlar tarafından genel değil yani yanlış anlaşılma olmasın :)
alla alla bi doktora görün kuzum. .bayadr mi böylebaşımı yastığa koyar koymaz başım ağırmaya basliyo kizlar yasirt ustu yatarim surekli ama basimi koydugum kisim bir agriyo anlatamam bunu neyin nesi anlamadim yaaaaa
ay kuzuum onun evine gitmekk odasini gormek allahim ne kadar guzel bisey yaahmm bizde hic kargo yok ztn:)
ya yrn onlara gidicem odasini öyle bos görünce kötü oluyorum
evet kuzum yaa valla suan yan yatiyorum ama hayatta uyuyamam boyle illa sirtustu olcak :s basim suan zonkluyo bildiginalla alla bi doktora görün kuzum. .bayadr mi böyle
kuzu gidiyorum parfumleri faln hep basucunda boyle kıyafetleri dolabinda ama o yok bi garip yaay kuzuum onun evine gitmekk odasini gormek allahim ne kadar guzel bisey yaatatlim uzulmemeye calis onun bulundugu ortamin havasini icine cekcen onun dokundugu oturdugu yerlere oturcan dusunsene oyle dusun uzme kendini
kuzum ihmal etme git bi doktora mutlaka bu kdr şiddetli olmasi normal degil..hm icin rahat ederevet kuzum yaa valla suan yan yatiyorum ama hayatta uyuyamam boyle illa sirtustu olcak :s basim suan zonkluyo bildigin
ay canim icim bi tuhaf oldu gercektenkuzu gidiyorum parfumleri faln hep basucunda boyle kıyafetleri dolabinda ama o yok bi garip ya
allah korusun insallah kotu bisey degildir canim ya dogru diyosun hep erteliyorum ihmal etmemem lazim :/kuzum ihmal etme git bi doktora mutlaka bu kdr şiddetli olmasi normal degil..hm icin rahat eder
hmm bizde hic kargo yok ztn:)
ya yrn onlara gidicem odasini öyle bos görünce kötü oluyorum
Kıskanır tabi ya :) normale dönüyorsunuz çok şükür :)
Günaydınnnnnnn.
Çok şükür canımm.Bir şey sorcam ya telefon olunca akşamları rahat mesajlaşabiliyor musunuz? Telefon gelsede rahatlasak.
günaydınnnnevet mesajlasabiliyoruz tatlım, tabi üst devreleri ikna etmek gerekiyor devrecilik olan yerlerde :) sizin orda yoksa rahat rahat yazar yatağına yattığında uyuyakalana kadar :) ay dün gitmemiş benimkisi, bu sabah gidicekmiş hemde tek ya, nasıl bir yer acaba merak ediyoruz bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?