2014 Yarenleri! :)

başımı yastığa koyar koymaz başım ağırmaya basliyo kizlar ya sirt ustu yatarim surekli ama basimi koydugum kisim bir agriyo anlatamam bunu neyin nesi anlamadim yaaaaa

hmm bizde hic kargo yok ztn:)
ya yrn onlara gidicem odasini öyle bos görünce kötü oluyorum
ay kuzuum onun evine gitmekk odasini gormek allahim ne kadar guzel bisey yaa tatlim uzulmemeye calis onun bulundugu ortamin havasini icine cekcen onun dokundugu oturdugu yerlere oturcan dusunsene oyle dusun uzme kendini

ay kuzuum onun evine gitmekk odasini gormek allahim ne kadar guzel bisey yaa tatlim uzulmemeye calis onun bulundugu ortamin havasini icine cekcen onun dokundugu oturdugu yerlere oturcan dusunsene oyle dusun uzme kendini
kuzu gidiyorum parfumleri faln hep basucunda boyle kıyafetleri dolabinda ama o yok bi garip ya

kuzu gidiyorum parfumleri faln hep basucunda boyle kıyafetleri dolabinda ama o yok bi garip ya
ay canim icim bi tuhaf oldu gercekten yinede cok sanslisin sana gokseli hatirlatan az da olsa yaninda hissettiren ailesinin yaninda olcaksin kuzum..
kuzum ihmal etme git bi doktora mutlaka bu kdr şiddetli olmasi normal degil..hm icin rahat eder
allah korusun insallah kotu bisey degildir canim ya dogru diyosun hep erteliyorum ihmal etmemem lazim :/

Kuzular Merhabaa :)

Nasılsınızz bugünn Bugün çeyiz işleriyle uğraşmaktan giremedim pek

Günaydınnnnnnn.
Çok şükür canımm. Bir şey sorcam ya telefon olunca akşamları rahat mesajlaşabiliyor musunuz? Telefon gelsede rahatlasak.

günaydınnnn evet mesajlasabiliyoruz tatlım, tabi üst devreleri ikna etmek gerekiyor devrecilik olan yerlerde :) sizin orda yoksa rahat rahat yazar yatağına yattığında uyuyakalana kadar :) ay dün gitmemiş benimkisi, bu sabah gidicekmiş hemde tek ya, nasıl bir yer acaba merak ediyoruz bakalımm

Canım dün aradığında sadece benle bir arkadaşta yok diğer herkeste telefon var demişti. O yüzden sorun olmaz herhalde. :) Neden tek gidiyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…