2014 Yarenleri! :)

Canım dün aradığında sadece benle bir arkadaşta yok diğer herkeste telefon var demişti. O yüzden sorun olmaz herhalde. :) Neden tek gidiyor ki?

herkes kullanıyorsa sorun olmaz bebiş, az daha sabret inşallah rahat rahat konuşursunuz :) komutanı istemiş eğitim almasını bebeğim birebir çalışıyorlar çünkü

hmm bizde hic kargo yok ztn:)
ya yrn onlara gidicem odasini öyle bos görünce kötü oluyorum

evet bebegim insan üzülüyor ama bir o kadar da huzur verici, geçen gittiğimde yatağında uyudum ben bu yaşıma kadar öyle huzurlu uyumamışım sanki :) ilknur anne yine çağırıyor bakalım sınavlardan sonra tekrar gitmek istiyorum :)

herkes kullanıyorsa sorun olmaz bebiş, az daha sabret inşallah rahat rahat konuşursunuz :) komutanı istemiş eğitim almasını bebeğim birebir çalışıyorlar çünkü

İnşallah canım. Telefonda rahat konuşamıyor farkediyorum bunu. Özlemek konusunu açıldığında ya neysee diyor ya da çok sessiz konuşuyor. Mesajlaşabilsek ben kafamda kurduklarımı anlatırım bu paranoyadan kurtulurum en azından. :) Anladım canım hayırlısıyla gider gelir inşallah. :)

evet tatlım ankesörlüden hiç rahat konuşulmuyor :) adama öptüm seni derdim kısık sesle bende derdi deli olurdum telefonu oldugunda mesela kuytu köselerde arıyor o zaman da rahat konusuluyor, yani kısacası telefon ihtiyaçç :) şimdi kaçak tel alıcaz bakalım s 4 180 tl

Haftasonu para gelirse alacak bir tane inşallah. :) Yanında kimse olmadığında konuşuyor diğer türlü neyse neyse diyor ahaha

öyle oluyor tatlım telefonunuz olunca bugünlere gülersiniz

Ya bir mesajlaşabilsek çok iyi olacak ya mesajlaşmayı özledim resmen. İnşallah bakalım.
20 gün oldu özledimmmm.

Başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırma...

Ya bir mesajlaşabilsek çok iyi olacak ya mesajlaşmayı özledim resmen. İnşallah bakalım.
20 gün oldu özledimmmm.

Başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırma...

ben de bugün hiç konuşamadım ne yaptı gitti mi bilmiyorum, alışmışım mesajlasmaya.. bebişş çok özledin mi atla uçağa sabah git akşam dön, çalışmıyorsan tabi :)
Sana kavuşsam tutabilirsem Hiç bırakmam ellerinden Kalbimde derin yaralar var İçinde kaybolduğum anılar

Çalışıyorum canım ayrıca bizimkilerin haberi yok. Sen sabah gidip akşam dönebiliyorsun sanki.

Çalışıyorum canım ayrıca bizimkilerin haberi yok. Sen sabah gidip akşam dönebiliyorsun sanki.

kız ben nasıl gideyim 2 bucuk saat ucak, 2 saat ilçeye inmek bir de istanbul izmir değil oralar çıldiriiicim ay bugün özlem bastırdııııııı fenaaa

kız ben nasıl gideyim 2 bucuk saat ucak, 2 saat ilçeye inmek bir de istanbul izmir değil oralar çıldiriiicim ay bugün özlem bastırdııııııı fenaaa

Çok özlediysen bin uçağa sabah git akşam gel hıhh. İşyerimden havaalanı bir metroluk iş. Eee İzmir'de zamanında yaşadım zaten sorun yok ben yola çıkıyorum şimdi ahaha Benimki de tam merkezde ya ohh adam çarşıda geziyor Karşıyaka vs ohhh

bana da havaalanı 5 dk hadi sen izmire ben urfaya
ahh izmir.. anılar anılar.. izmir yolu.. teslim etmeye giderken konaklayarak gittik, izmire hiç girmek istememiştim

bana da havaalanı 5 dk hadi sen izmire ben urfaya
ahh izmir.. anılar anılar.. izmir yolu.. teslim etmeye giderken konaklayarak gittik, izmire hiç girmek istememiştim

Neresindeydi İzmir'in? Foça mı? Keşke benim de öyle bir imkanım olsaydı ahh ahh

Bacım bir de tesbih işini naptın geldi mi? Ben bir tane siyah beğendim çok güzeldi sen hangi renk aldın

Neresindeydi İzmir'in? Foça mı? Keşke benim de öyle bir imkanım olsaydı ahh ahh

Bacım bir de tesbih işini naptın geldi mi? Ben bir tane siyah beğendim çok güzeldi sen hangi renk aldın

gaziemir tatlım, alsancak kordon gezmiştik ahhh ahhh anılarrrr cuma günü kargoya verilir demişlerdi haftaiçi elimde olur herhalde yavru, mavi bizimki sevdiğimin en sevdiği renkk :) siyahı da beğenmiştim ama siyahların üstüne isim yazmışlar gördün mü benim sevdicek beğenmez öyle

Canım siyahların sadece ucuna baş harfi takılanlarından da vardı çok güzeldi parlak bir siyah hemde ben onu beğendim. :)

Canım siyahların sadece ucuna baş harfi takılanlarından da vardı çok güzeldi parlak bir siyah hemde ben onu beğendim. :)

onlara dikkat etmedim demekki tatlım aslında herşeyini istediğin gibi yapıyorlar,ben de mesela ucuna sadece harfleri istedim boncuk istemedim :) , beğendiysen, benimki güzel gelirse sana da alabilirsin derim :)
bir de tasarım zippo arıyorum gözüne çarparsa haber edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…