2014 Yarenleri! :)

Hangisini beğendin bana özelden link atar mısın bacımm? :)

Pahalı değil mi zippolar. Bakınırım netten. Ben tesbihi gelince vercem sözlenirse de tek tek tesbihin tanelerini yediriririm.

git tabi kuzum ilac fln verir belki. .hem icin rahat etmis olur.
Ayy canm ya olsun geçici ayrılık sağ salim gelsinler inşallah biran önce
ewet canim neyseki gecici ayrılık. .amin kuzum hemencik gelsinler:)

git tabi kuzum insan üzülüyor ama bi yandan da mutlu oluyosun :)

Hangisini beğendin bana özelden link atar mısın bacımm? :)

Pahalı değil mi zippolar. Bakınırım netten. Ben tesbihi gelince vercem sözlenirse de tek tek tesbihin tanelerini yediriririm.

nerden gelir aklına böyle şeyler valla alemsin yedir yavru yedir eve geçince telden foto atarım bebişş :) pahalı haklısın çocuk bana çeyiz yap diyor benim aklım hediyelerde

nerden gelir aklına böyle şeyler valla alemsin yedir yavru yedir eve geçince telden foto atarım bebişş :) pahalı haklısın çocuk bana çeyiz yap diyor benim aklım hediyelerde

şafak kaç canısı
ay şunları tek tek yazmasam iyi olcak dimi kusura bakma bebegim

Yediririm itinayla. Pardon gelmesin tezkere vazgeçtim düğün var halay başı mı olsam?

At at merak ettim. :) Bir ara 25 tlye bulmuştum güzel şeyler vardı adresi kaybettim yaa.

293 sanırım hep karıştırıyorum.

sevdiceğin izne geldiğinde sözlenirsen bu sözleri yediricem sana ben ben bulamıyorum bile öyle karşıma çıkarsa şuan bu sayfada karşıma Şanlıurfa Tanışma Sitesi diye bir reklam çıkıyor bu bir işaret mi yoksa sen de görüyormusun 270 ler geçmedi bi türlü ya ama şükür 260lar hızlı ilerliyor sanki

Canım bizim sözlenmemiz gerçekten imkansız öyle olmasa biz askere gitmeden sözlenirdik. :) İçim kan ağlıyor ama ben deliliğe vuruyorum yoksa daha kötü oluyorum. Bende %70e varan indirimler var cicim. Şafak hesaplamaya çalışıyorum netten ama çok farklı çıkıyor ben anlamadım bu işi.

http://www.safaksoyle.com/ burdan hesapladığımda doğru çıkıyor bebegim sen de bir bak :)
canım benim ya bu işler nasip, belli olmaz ki sen sıkma bu kadar canını hayırlısı neyse o olsun, hem birleşebileceğinize hiç inanmıyorsan niye bekliyorsun.. demekki için de umut var hala :)

http://www.safaksoyle.com/ burdan hesapladığımda doğru çıkıyor bebegim sen de bir bak :)
canım benim ya bu işler nasip, belli olmaz ki sen sıkma bu kadar canını hayırlısı neyse o olsun, hem birleşebileceğinize hiç inanmıyorsan niye bekliyorsun.. demekki için de umut var hala :)

Kozlar internetten cep sobasi sipariş ettm kiyafetine yapistiriyomusun sicak tutuyomus kargo yapmayi dusunuyoaaniz bence sizde sipariş edinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…