http://www.safaksoyle.com/ burdan hesapladığımda doğru çıkıyor bebegim sen de bir bak :)
canım benim ya bu işler nasip, belli olmaz ki sen sıkma bu kadar canını hayırlısı neyse o olsun, hem birleşebileceğinize hiç inanmıyorsan niye bekliyorsun.. demekki için de umut var hala :)
Bakayım bir. Canım tabii ki nasip kısmet işleri. Ama sevsen sevildiğini bilsen her şeye rağmen beklemez miydin? Yoksa evlenemiyoruz seni bekleyemem diyip askerden önce terk mi ederdin?
O torbayı ben görmüştüm kalp şeklinde mi ?
BensizKozlar internetten cep sobasi sipariş ettm kiyafetine yapistiriyomusun sicak tutuyomus kargo yapmayi dusunuyoaaniz bence sizde sipariş edinn :)
sevdiceğin izne geldiğinde sözlenirsen bu sözleri yediricem sana benben bulamıyorum bile öyle karşıma çıkarsa şuan bu sayfada karşıma Şanlıurfa Tanışma Sitesi diye bir reklam çıkıyor bu bir işaret mi yoksa sen de görüyormusun 270 ler geçmedi bi türlü ya ama şükür 260lar hızlı ilerliyor sanki
ayy bende gördüm onu ...tıklamak istedim ama benim canımda şanlı urfa akçakalede yapacak ..senin ki canım
viranşehirde yapıyor canım, Rabbim sağ salim kavuştursun :)
allah kavuştursun canım ordamı kalıcak peki..benim aralık 18 geçicek urfaya ...canım...sen baktınmı o siteye peki..
amin canım, ay yok tatlım tıklanır mı öyle saçma sapan site evlilik tanışma, tıklama sakın :) şuanlık viranşehirde canım ama stok kayıt işlerinde görevli şuan o yüzden sınıra da gidip geliyor, kısa dönemsiniz herhalde çabuk geçer tatlım :)
Gittigidiyor canım yaz bir sürü çıkıyor ordan alırsın inşallah işe yararr :)aa süper fikir bu bebegim teşekkürler, nerden sipariş verdiğini söylermisin :) nöbetler soğuk oluyor
Kuzummm akşam konuştuk ya bunuu ıstsınlar biryerlerini dedikBensizhani liste yapıyorduk hmmm
canım sen beni yanlış anladın, yani ben anlatamamış olabilirim özür dilerim.. ben de aslında tam senin dediğin şeyi demeye çalışıyorum seviyorsun seviliyorsun bundan sonra nasip :) aksini düşünüp de üzme tatlı canını :)
hangi torba
evet kısa dönem canıminaşllh hepimiz tez zamanda kavuşuruz...
Gittigidiyor canım yaz bir sürü çıkıyor ordan alırsın inşallah işe yararr
http://www.buldumbuldum.com/hediye/heart_hot_packs_sicak_kalpler/
Ben bunu diyordum.
Kısmet canım yaa napalım.Tesbihler aklıma yattı yaa siyah çok güzel.
Hangisini aldın ? Resim at ..... Uğraşıyordum senle CnmGittigidiyor canım yaz bir sürü çıkıyor ordan alırsın inşallah işe yararr :)
Kuzummm akşam konuştuk ya bunuu ıstsınlar biryerlerini dedikalıcaktın sende ordannn
benim sipariş ettiğimi gördün mü görmediysen göndericem foto ona bak öyle sipariş et :) bir arkadaşa önerdim aynısından sipariş etti benden önce
Hangisini aldın ? Resim at ..... Uğraşıyordum senle Cnmmuahaha
Canım ben gelmesine yakın sipariş etcem zaten. Yollamıcam elden vercem.Ayy atsana fotoğraf yaaa.
Yarar yarar niye yaramasınBurda senin anlattığın gibi değişik değişik çeşitli çeşitli yokkio yüzden normal klasik bişey aldım 6lı paket işe yarıyor derse daha alır gönderirirm diyee
illa uğraştırcan beni geliyor bekleee
Beklemedeyimmmmmmmmm.
Yarar yarar niye yaramasın
Sizin ordakileri merak ettim alınca bana gönder bakalım resimlerini nasılmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?