2014 Yarenleri! :)

Bakayım bir. Canım tabii ki nasip kısmet işleri. Ama sevsen sevildiğini bilsen her şeye rağmen beklemez miydin? Yoksa evlenemiyoruz seni bekleyemem diyip askerden önce terk mi ederdin?

O torbayı ben görmüştüm kalp şeklinde mi ?

canım sen beni yanlış anladın, yani ben anlatamamış olabilirim özür dilerim.. ben de aslında tam senin dediğin şeyi demeye çalışıyorum seviyorsun seviliyorsun bundan sonra nasip :) aksini düşünüp de üzme tatlı canını :)
hangi torba

ayy bende gördüm onu ...tıklamak istedim ama benim canımda şanlı urfa akçakalede yapacak ..senin ki canım

allah kavuştursun canım ordamı kalıcak peki..benim aralık 18 geçicek urfaya ...canım...sen baktınmı o siteye peki..

amin canım, ay yok tatlım tıklanır mı öyle saçma sapan site evlilik tanışma, tıklama sakın :) şuanlık viranşehirde canım ama stok kayıt işlerinde görevli şuan o yüzden sınıra da gidip geliyor, kısa dönemsiniz herhalde çabuk geçer tatlım :)

evet kısa dönem canıminaşllh hepimiz tez zamanda kavuşuruz...

aa süper fikir bu bebegim teşekkürler, nerden sipariş verdiğini söylermisin :) nöbetler soğuk oluyor
Gittigidiyor canım yaz bir sürü çıkıyor ordan alırsın inşallah işe yararr :)

Bensiz hani liste yapıyorduk hmmm
Kuzummm akşam konuştuk ya bunuu ıstsınlar biryerlerini dedik alıcaktın sende ordannn

Gittigidiyor canım yaz bir sürü çıkıyor ordan alırsın inşallah işe yararr :)

Kuzummm akşam konuştuk ya bunuu ıstsınlar biryerlerini dedik alıcaktın sende ordannn
Hangisini aldın ? Resim at ..... Uğraşıyordum senle Cnm muahaha

benim sipariş ettiğimi gördün mü görmediysen göndericem foto ona bak öyle sipariş et :) bir arkadaşa önerdim aynısından sipariş etti benden önce

Canım ben gelmesine yakın sipariş etcem zaten. Yollamıcam elden vercem. Ayy atsana fotoğraf yaaa.

Hangisini aldın ? Resim at ..... Uğraşıyordum senle Cnm muahaha

Burda senin anlattığın gibi değişik değişik çeşitli çeşitli yokki o yüzden normal klasik bişey aldım 6lı paket işe yarıyor derse daha alır gönderirirm diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…