2014 Yarenleri! :)

Canım benim beğendiğimde bunun tıpatıp aynısı sadece siyah.

tamamdır bebiş al siyahı yakışırr enişteye :) ucuna boncuk taktırcak mısın, ben istemedim
ay bu cep sobasından birşey anlamadım ben cebe konmuyor ki o

Evet canım cebe konmuyoorr kıyafetine yapıştırıyomuşun içine o ısı yayıyomuşşş

tamamdır bebiş al siyahı yakışırr enişteye :) ucuna boncuk taktırcak mısın, ben istemedim
ay bu cep sobasından birşey anlamadım ben cebe konmuyor ki o

Beşiktaşlı ya o yüzden siyah istiyorum ben. Ucunda boncuk olmasın yaa birde o ucundaki zincirler kısa olsun birde ay yıldız isticem ben alacağım zaman. Ne çok şey istedim adam bana tesbihi yedirmese iyi.

Diğer bi adıda ısınmatikmişşş :)

teşekkürler bebeğim, bir de öyle arattırayım bakayım.. ben de bülent ersoyun parmak vantilatörü gibi birşey sanmıştım

Cnm Google yaz çeşitli çeşitli var

gittigidiyor dakilerden bişey anlamadım bebiş dediği gibi sorayım google amcaya

Beşiktaşlı ya o yüzden siyah istiyorum ben. Ucunda boncuk olmasın yaa birde o ucundaki zincirler kısa olsun birde ay yıldız isticem ben alacağım zaman. Ne çok şey istedim adam bana tesbihi yedirmese iyi.

ay ben nedense satıcıları kadınmış gibi düşünmüştüm sen adam deyince uyandım bu aralar herkes gözümde hemcinsim zincirler kısa olmasın bence ya benim sevdicek uzun seviyor onları bir bildiği vardır herhalde tesbihi sallarken iyi oluyor zannımca

Ben erkek biliyorum ya öyle gördüm sanki alla alla kadın da olabilir bilmiyorum. Çok kısa olmayacak ama o kadar uzun da olmasın bence çirkin gözüküyor.
Bu arada telefon etti sevdicek fotoğraf işini halletcem haftaya salı çarşamba yollarım oleey.

telefonun başında çaresiz bekliyooooruuum ay sen duydun sesini ne güzel hadi benim de telefon çalsın arasın sevdicek
yolla bebiş, ben de içlik bakacam ya bu içlikler tek tip mi nedir bi olayı var mı bilirmisin

telefonun başında çaresiz bekliyooooruuum ay sen duydun sesini ne güzel hadi benim de telefon çalsın arasın sevdicek
yolla bebiş, ben de içlik bakacam ya bu içlikler tek tip mi nedir bi olayı var mı bilirmisin

Ordan içlik veriyolar ama kötü attım bi kenara diye söylemişti termal içlik bak canım onlar iyi bildiğim kadarıyla

Ordan içlik veriyolar ama kötü attım bi kenara diye söylemişti termal içlik bak canım onlar iyi bildiğim kadarıyla

tatlım acemideyken içlik verdiler ama dandik koydurmadı bile valizine koydum çıkardı attı çarşı da yok o yüzden ben yollıycam, termal içlik tamam yazdım kenara bakacam buna da :) istanbula gideyim diyorum eminönü falan çamaşır da lazım hahah oyalancak şey çıktı bana da

Aynen canım bizimkide atmış verileni koyun gibi kokuyor diyor Termal almıştı o çok sıcak tutuyor diyordu bence onlardan bak

Aynen canım bizimkide atmış verileni koyun gibi kokuyor diyor Termal almıştı o çok sıcak tutuyor diyordu bence onlardan bak

tamam tatlım sıcak tutsun da nöbetlerde :) teşekkür ederim yardım için, çok şey gönderme diyor biliyor beni ne bulursam atıcam içine başka ne gönderebilirim aklına gelirsen yazarmısın :)

Çalar inşallah canım telefonun. :) evet aradı şükür 20 dk konuştuk.

Canim hiç anlamam öyle ic lik falan. Sordum bir şeye ihtiyacın var mi diye yok dedi.

Bir de bu baktığımız tesbihlerde Vav var anlamına baktın mı çok güzel. Ayrıyetten yemin anlamına da geliyormuş. :)

tamam tatlım sıcak tutsun da nöbetlerde :) teşekkür ederim yardım için, çok şey gönderme diyor biliyor beni ne bulursam atıcam içine başka ne gönderebilirim aklına gelirsen yazarmısın :)

Valla bende göndercem pakette canım hiçbir şey lazım değim değil diyor ne koycağımı şaşırdım bende şapka ve atkı koycam normalde giymez ama orda giyer belki :) yiyecek koycaktım dün yasak gelmiş gönderme diyor ne yapıcağımı bilemedim bende

Aaa ben de anlamını merak ediyordum ama araştırmadım bebeğim ucundakini diyorsun dimi hani harflerin bağlı olduğu yer :)

Yiyecek bende gönderemem canm kargo 1 haftada gidiyormuş çünkü, zaten onlara sorarsan hiçbir şeye ihtiyaçları yok ama şu lazım mı deyince evet lazım diyor benimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…