2014 Yarenleri! :)

Aynen kuzum ya bde grip olmsm halszm sanki uc sopa temsm o derece halszm.s aklm bnmde askermde ALLAH bze kolaylk versn vala.s
aminn canm benm aminn birde günde bir kez duyabilyorum sesini cok canım sıkılıyor ya
dün hiç duymadım bile
28 inde geliyor dağıtım iznine ama sonra 4 ay felan göremcm sanrm sevinym mi üzülüym mü bilemedm bile

Cnm bnmkde 28inde gelck 2gumlgne az bi sure ama napalm buna da sukur :) bnde arymdi iki gun once ardi yognz m.etme arymzsm ddi o sdce.s

Kzlar islwmeye basldm ben atkiyi btsn cekp yollarm bakarsnz nasl die:) insllh btrrm 28ine kadr:)

canm neden 2 günlüğüne gelecek dağıtım izni 7 gün değil mi
Kuzum dagtm iznine gelmck yemn torenindn snra iki gun evci izni veryrlar. Normalde eve gelemz ankara da kalmasi lazm ama adrs gstrck ankarada kacamak yapip getrcez insallah. Snra tekrar gdck bnmki 65gun snra dagtmi olck onda 7gun izne gelck

cok gzel düşünmüşsün canm benm
yapnca mutlaka at bakalım resmine
başka süprizler yapmayı düşünüyomsn peki
Dusnyrdm snra kzlarm fkrni aldm mantkli geldi goturemz alsmda calma olayi olyoms yaa:) ama ilmzn resmni pazl yaptm geldgnde vercm ksmetse dagtp uaptm bulp yerlestrsn sever byle seyleri bi o aklma geldi senin dusncnde yapmk varsa bardktn resmde yapmstm sck su katldgnda resmomz ckyor ceyzlk sakldm onlri ama:))

ay kuzum sorma ya bizim ilişkimiz 3 yıl olnuca vallahi herşeyi yapmış blnyrm
yapmak için pek birşey gelmiyor aklıma

Canlarr sevgilmm ambulansla hastaneye kaldırılmış böbrek taşı düşürüyormuşş dua edinnnde çok ağrı çekmeden düşürsün bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…