bende ders yogunlugundan giremiyorum sürekli yaaCanlarm naslsnz is yognlgndn girrmyrm yaa
Aynen kuzum ya bde grip olmsm halszm sanki uc sopa temsm o derece halszm.s aklm bnmde askermde ALLAH bze kolaylk versn vala.sbende ders yogunlugundan giremiyorum sürekli yaaaklım burda akserimde hoff
aminn canm benm aminnAynen kuzum ya bde grip olmsm halszm sanki uc sopa temsm o derece halszm.s aklm bnmde askermde ALLAH bze kolaylk versn vala.s
Cnm bnmkde 28inde gelck 2gumlgne az bi sure ama napalm buna da sukur :) bnde arymdi iki gun once ardi yognz m.etme arymzsm ddi o sdce.saminn canm benm aminnbirde günde bir kez duyabilyorum sesini cok canım sıkılıyor ya
dün hiç duymadım bile
28 inde geliyor dağıtım iznine ama sonra 4 ay felan göremcm sanrmsevinym mi üzülüym mü bilemedm bile
canm neden 2 günlüğüne gelecek dağıtım izni 7 gün değil miCnm bnmkde 28inde gelck 2gumlgne az bi sure ama napalm buna da sukur :) bnde arymdi iki gun once ardi yognz m.etme arymzsm ddi o sdce.s
kesin çok güzel oluyordurKzlar islwmeye basldm ben atkiyi btsn cekp yollarm bakarsnz nasl die:) insllh btrrm 28ine kadr:)
Kuzum dagtm iznine gelmck yemn torenindn snra iki gun evci izni veryrlar. Normalde eve gelemz ankara da kalmasi lazm ama adrs gstrck ankarada kacamak yapip getrcez insallah. Snra tekrar gdck bnmki 65gun snra dagtmi olck onda 7gun izne gelckcanm neden 2 günlüğüne gelecek dağıtım izni 7 gün değil mi
Kuzim bnde blmiorm annem ogretecek bana zor gelrse brakrm anneeme isletrm artk napm .d snde bilen birine islet kuzimkesin çok güzel oluyordur
ah ben bilsem bende örecem ama bilmiyorumm ki,
anneme desem işlemez şimdi elinde iş var başkasa kimseye dyemem ki şimdiKuzim bnde blmiorm annem ogretecek bana zor gelrse brakrm anneeme isletrm artk napm .d snde bilen birine islet kuzim
Yani cnm oyle yap hangi takmlysa o renkte bul. Bn sari lacivert aldim yun islemek icn:)anneme desem işlemez şimdi elinde iş var başkasa kimseye dyemem ki şimdi
ensi hazır alıyım bari napymm
cok gzel düşünmüşsün canm benmYani cnm oyle yap hangi takmlysa o renkte bul. Bn sari lacivert aldim yun islemek icn:)
Dusnyrdm snra kzlarm fkrni aldm mantkli geldi goturemz alsmda calma olayi olyoms yaa:) ama ilmzn resmni pazl yaptm geldgnde vercm ksmetse dagtp uaptm bulp yerlestrsn sever byle seyleri bi o aklma geldi senin dusncnde yapmk varsa bardktn resmde yapmstm sck su katldgnda resmomz ckyor ceyzlk sakldm onlri ama:))cok gzel düşünmüşsün canm benm
yapnca mutlaka at bakalım resmine
başka süprizler yapmayı düşünüyomsn peki
ay kuzum sorma ya bizim ilişkimiz 3 yıl olnuca vallahi herşeyi yapmış blnyrmDusnyrdm snra kzlarm fkrni aldm mantkli geldi goturemz alsmda calma olayi olyoms yaa:) ama ilmzn resmni pazl yaptm geldgnde vercm ksmetse dagtp uaptm bulp yerlestrsn sever byle seyleri bi o aklma geldi senin dusncnde yapmk varsa bardktn resmde yapmstm sck su katldgnda resmomz ckyor ceyzlk sakldm onlri ama:))
Dmi :) ALLAH bozmasn cnm.insan her hediyeyi alyir degsk bseyde gelmiyor aklaa :)ay kuzum sorma ya bizim ilişkimiz 3 yıl olnuca vallahi herşeyi yapmış blnyrm
yapmak için pek birşey gelmiyor aklıma
aminn canmm benmmDmi :) ALLAH bozmasn cnm.insan her hediyeyi alyir degsk bseyde gelmiyor aklaa :)
Bence atkyi al carsdn hazr enazndn ona ihtyac duyar kistayz die parfmnude ustne skp verirsn :))aminn canmm benmmaynen öyle vallaha ya napaaz bilmemm
tamam tatlımm öyle ypym geldiğinde gidince ttakar güzelce sıcacık olsunnBence atkyi al carsdn hazr enazndn ona ihtyac duyar kistayz die parfmnude ustne skp verirsn :))
Aynem kuzum insallah usta borligi hepsnin rahat yere duser yaa tek istegm o valatamam tatlımm öyle ypym geldiğinde gidince ttakar güzelce sıcacık olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?