2014 Yarenleri! :)

Canlarr sevgilmm ambulansla hastaneye kaldırılmış böbrek taşı düşürüyormuşş dua edinnnde çok ağrı çekmeden düşürsün bir an önce
Ay cnm cook gecms olsun insallah iyi olur dusurur bi an once insann akli kalyr bylde uzakta olup hasta oldgnda eli kolu bagli olyr insann.s

Bzm elmzden dua etmk bde teselli etmek gelyor cnm sdce insallah daha iyi olur semde skma canini tatlm

Aynen canım dualarımızla yanlarında olucaz başka yapıcak hiçbir şeyimiz yok Yarın tahlilleri yapılcakmıs sonuca göre gerekirse giderim yanına

Aynen canım dualarımızla yanlarında olucaz başka yapıcak hiçbir şeyimiz yok Yarın tahlilleri yapılcakmıs sonuca göre gerekirse giderim yanına
Insallah bsey ckmaz cnm ins iglesr grrek kalmaz ama yaknsada git cnm yannda ol ihtyci olur ama iatdgn zmn gidp goreblymsn oda var skma cnm ALLAhin iznyle iyi olur insallah

Insallah bsey ckmaz cnm ins iglesr grrek kalmaz ama yaknsada git cnm yannda ol ihtyci olur ama iatdgn zmn gidp goreblymsn oda var skma cnm ALLAhin iznyle iyi olur insallah

7 - 8 saat canım çok yakın değil ama inan içim içimi yior şuan uyuyacağım diye yattı ama aklımı başka bir şeye veremiyorum

ay canim benim cok gecmis olsun insallah bi an once dusurur senin nasil haberin oldu ?

Az önce konuştuk canım tam nöbetteyken tutmuş hemen ambulans çağırmışlar öğlen olmuş akşam 7 buçuk gibi dönmüşler geri şuanda askeriyede yarın tekrar gidicekmiş tahliller vs için

7 - 8 saat canım çok yakın değil ama inan içim içimi yior şuan uyuyacağım diye yattı ama aklımı başka bir şeye veremiyorum
serum falan yapmislardir bebegim seruma agri kesicide atmislardir rahatlamistir merak etme.. bundan snra boool bol su icsin:) ben daha bu yaz kum doktum kuzu varya bildgn ölüyorm zannettim iki buklum kaldim nisanlim geldi kucaklayip 5.kattan indirdi acile goturdu beni:) ordada bi serum yaptilar.. tahlil tetkik derken hoop nur topu gibi kumlarim oldgnu ogrendim:)

Eveyt canım çok kötü bi ağrı doğumdan sonra en büyük ağrı diyorlar. Her sene tutar her sene düşürür bikaç kere benim yanımda denk geldi dediğin gibi ağrıdan iki büklüm oluyor. Sanada geçmiş olsun canmmm :) Yanımdayken maydonoz suyu kaynatırdım zorla içirirdim :) İnşallah atlatır sağolun dularınız içinn

ayyy anilarim depresti yaa:) askm benim basimda bekledi yaa ben hasta oldm diyee:) acildeyken tekerlekli sandalye yokmuydu neydi kucaginda tuvalete goturdu:) iyy cok utanmistim:) snra eve gelince yemek yapti bana kuzucuuum ise bile gitmedi biseye ihtiyacim olur diyee:) seviyorum ben bu oglan cocugunu yaa:):):)

Eee canım boşuna dememişler hastalıkta sağlıkta diye :) Böyle zor gunlerde anlaşılır gerçek sevgii :) Allah bozmasın canım benimmm . Seviyoruz kaaarrdeşiiimmmm

Canım Allah acil şifalar versin bir an önce iyileşsin inşallah, dualarımız sizinle :)

cnm bnmmmm tsk ederim:) anaaaam her sene bi kac kere mi oluyooo kiyamamki yaa allah onada sanada sabir versn bebegim su icmeyi ihmal etmesin:)

sen nerdesiin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…