- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
gecms olsun cnmmHasta ol.ak ne kotu yaaa insana halsizlik veriyor .s
Evet cnm ya cok sagol askermde ararsa belli etmcm rahtszlgmi bde bni dusnmsn orda sogk su icyrmda ben hala.d hastlga kapmam musait baya:)gecms olsun cnmmbu havalar cok musait hastaliga yakalanmaya dikkat et kendine..
Evet cnm ya cok sagol askermde ararsa belli etmcm rahtszlgmi bde bni dusnmsn orda sogk su icyrmda ben hala.d hastlga kapmam musait baya:)
Sagol cnm bnm ya ilik icemiyorm dayamyp su katyrm annem gordgnde dokyor tabi:)Sanada geçmiş olsun canımm dikkat ettt hava iyice soğumaya başladı soğuk suda neyin nesi kızzzzz
Aaa ben de anlamını merak ediyordum ama araştırmadım bebeğim ucundakini diyorsun dimi hani harflerin bağlı olduğu yer :)
Kızlar benimkisi 4 gün yine aramadı genelde bole oluyor bir sorunus yok ama sizce normal mı
Zaman'ım olmuyo Demişti sordumdaCanım gittiği yere bağlı arada sırada olabilir ama sürekli böyle oluyorsa bir gariplik var gibi. Ona sordun mu peki neden sık aramadığını?
Evet canım. C gibi hani yan duruyor. Çok güzel anlamı var.
Allah’a kulluğun manası vav’dadır.
Anne karnındaki bir insan sureti ya da secdeye varmış, acizlik makamında bir kul silüeti.
'vav' harfi için de tasavvufi yaklaşımda, "Allah'ın gözü üzerinde" yorumu yapılır.
Yemin anlamı varmış bir de.
Senin için alıntıladım biraz. :)
Evet canım. C gibi hani yan duruyor. Çok güzel anlamı var.
Allah’a kulluğun manası vav’dadır.
Anne karnındaki bir insan sureti ya da secdeye varmış, acizlik makamında bir kul silüeti.
'vav' harfi için de tasavvufi yaklaşımda, "Allah'ın gözü üzerinde" yorumu yapılır.
Yemin anlamı varmış bir de.
Senin için alıntıladım biraz. :)
dün akşam sadece 5 dk konuşabildik başkasının telefonundan aradı, o kadar huzursuz yattım ki uyumadan geldim işe diyebilirim, bütün gece ağlamamak için zor tuttum kendimi, göremesen bile sesini duymak ne kadar da huzur veriyomuş onu anladım ayyyy bugün bunalım takılıcam herhalde
çok teşekkür ederim, daha bir sevdim şuan :) günaydın canımmm
dün akşam sadece 5 dk konuşabildik başkasının telefonundan aradı, o kadar huzursuz yattım ki uyumadan geldim işe diyebilirim, bütün gece ağlamamak için zor tuttum kendimi, göremesen bile sesini duymak ne kadar da huzur veriyomuş onu anladım ayyyy bugün bunalım takılıcam herhalde
Bana 5 gün oldu aramadı arasam askeriyi bilemedim....is görüşmem var ama Mörel SıfırGünaydın canımm.Rica ederim ne demek. Evet anlamı çok güzel hatta daha güzel şeylerde okumuştum ama aynı sayfaları bulamadım bugün. :)
Canım niye bu kadar bozuyorsun moralini. Herkeste telefon yok mesela herkes her gün konuşamıyor onların yerine koy kendini. Ayrıyetten geçici bir durum bu sıkma canını.
bende geçen c.tesi duydum sesini oda azıcıkankarada hava kapalı bugün bende bunalım takılıyorum ..burnumun ucu sızlıyor resmen ya ...gelsin yemin töreni 6 gün kaldı ...
Günaydın canımm.Rica ederim ne demek. Evet anlamı çok güzel hatta daha güzel şeylerde okumuştum ama aynı sayfaları bulamadım bugün. :)
Canım niye bu kadar bozuyorsun moralini. Herkeste telefon yok mesela herkes her gün konuşamıyor onların yerine koy kendini. Ayrıyetten geçici bir durum bu sıkma canını.
Bana 5 gün oldu aramadı arasam askeriyi bilemedim....is görüşmem var ama Mörel Sıfır
Cnm gittigi yer skdr belki bde sira cok olyr bnm askermee armdi mesela endslnme cnmKızlar benimkisi 4 gün yine aramadı genelde bole oluyor bir sorunus yok ama sizce normal mı
Bana 5 gün oldu aramadı arasam askeriyi bilemedim....is görüşmem var ama Mörel Sıfır
canım ne biliyim zor geldi alışmıştım her gün birkaç kere sesini duymaya, mesajını almaya, ama daha sabırlıyım onu farkettim.. yani bu uyuyamama durumu yatmadan önce onunla konuşmamışsam hep oluyor
ben de anlamını araştırıp öğreneyim güzelce, sevdiceğe bi kağıda özet geçeyim azcık duygulansın
Ooo nerde öyle günde bir kaç kez sesini duymak. Her gün bir kez aradımı çok mutlu oluyorum mesela. :)
Sabırlı olman gerekiyor tabii ki.Çok şükür son dönemlerde her gün arıyor. Ama çok yorgun telefonda resmen uyuyor çocuk.
Cnm var Özgem onunla sevgilisi rahatsızlandı onun için dua edermisinis çok endişeleniyoruzaynı yerde askerlik yapanlardan tanıdığın kimse yok mu canım, en azından biri arayamasa diğeri arar haber alırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?