2014 Yarenleri! :)

Kızlar benimkisi 4 gün yine aramadı genelde bole oluyor bir sorunus yok ama sizce normal mı

Aaa ben de anlamını merak ediyordum ama araştırmadım bebeğim ucundakini diyorsun dimi hani harflerin bağlı olduğu yer :)

Evet canım. C gibi hani yan duruyor. Çok güzel anlamı var.

Allah’a kulluğun manası vav’dadır.
Anne karnındaki bir insan sureti ya da secdeye varmış, acizlik makamında bir kul silüeti.
'vav' harfi için de tasavvufi yaklaşımda, "Allah'ın gözü üzerinde" yorumu yapılır.
Yemin anlamı varmış bir de.

Senin için alıntıladım biraz. :)

Kızlar benimkisi 4 gün yine aramadı genelde bole oluyor bir sorunus yok ama sizce normal mı

Canım gittiği yere bağlı arada sırada olabilir ama sürekli böyle oluyorsa bir gariplik var gibi. Ona sordun mu peki neden sık aramadığını?

çok teşekkür ederim, daha bir sevdim şuan :) günaydın canımmm

dün akşam sadece 5 dk konuşabildik başkasının telefonundan aradı, o kadar huzursuz yattım ki uyumadan geldim işe diyebilirim, bütün gece ağlamamak için zor tuttum kendimi, göremesen bile sesini duymak ne kadar da huzur veriyomuş onu anladım ayyyy bugün bunalım takılıcam herhalde

bende geçen c.tesi duydum sesini oda azıcık ankarada hava kapalı bugün bende bunalım takılıyorum ..burnumun ucu sızlıyor resmen ya ...gelsin yemin töreni 6 gün kaldı ...

çok teşekkür ederim, daha bir sevdim şuan :) günaydın canımmm

Günaydın canımm. Rica ederim ne demek. Evet anlamı çok güzel hatta daha güzel şeylerde okumuştum ama aynı sayfaları bulamadım bugün. :)

Canım niye bu kadar bozuyorsun moralini. Herkeste telefon yok mesela herkes her gün konuşamıyor onların yerine koy kendini. Ayrıyetten geçici bir durum bu sıkma canını.

Bana 5 gün oldu aramadı arasam askeriyi bilemedim....is görüşmem var ama Mörel Sıfır

bende geçen c.tesi duydum sesini oda azıcık ankarada hava kapalı bugün bende bunalım takılıyorum ..burnumun ucu sızlıyor resmen ya ...gelsin yemin töreni 6 gün kaldı ...

birşey kalmamış canım az daha sabret, öyle iyi gelecekki o iki gün :) bunları düşünüp kendi kendini teselli et, nasipse ben görmek için 5 ay daha sabredicem..
senin bunalım takılmaman lazım heyecanlanman hayal kurman lazım silkelen kendine gel

canım ne biliyim zor geldi alışmıştım her gün birkaç kere sesini duymaya, mesajını almaya, ama daha sabırlıyım onu farkettim.. yani bu uyuyamama durumu yatmadan önce onunla konuşmamışsam hep oluyor

ben de anlamını araştırıp öğreneyim güzelce, sevdiceğe bi kağıda özet geçeyim azcık duygulansın

Bana 5 gün oldu aramadı arasam askeriyi bilemedim....is görüşmem var ama Mörel Sıfır

Ara canım bir ama müsait olsa arardı herhalde di mi. :) Bende askeriyenin falan numarası da yok hep o arıyor. Öyle bir durum olsa ne halt etcem acaba. :)

Ooo nerde öyle günde bir kaç kez sesini duymak. Her gün bir kez aradımı çok mutlu oluyorum mesela. :)
Sabırlı olman gerekiyor tabii ki. Çok şükür son dönemlerde her gün arıyor. Ama çok yorgun telefonda resmen uyuyor çocuk.

telefon olmadığında bir kez aradığında mutlu olurdum yeterdi ama insan dediğin nankör ve doyumsuz, şartlar iyileştikçe daha iyisini istiyorsun
yorgunlar canım evet benim sevdicek de öyle, hem konuşmak istiyor hem uyukluyor, istemeye istemeye hadi uyu diyorum
o değil de biz çatçat mesajlasırdık askerden önce, şimdi bu hal alışkanlık olcak gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…