2014 Yarenleri! :)

Çok kötü bi durum kuzum is görüşmemde var hiç rahat Değilim

Sürekli esneyip duruyor eneeeeem kıyamam öpesim geldi.
Gelmesine 110 gün falan var az kalmışşş.
Aynen şimdi günde bir kere konuşuyoruz düşünsene gelince öyle olduğunu.

Çok kötü bi durum kuzum is görüşmemde var hiç rahat Değilim

Canım o zaman bir ara içinde rahat eder hem. Ayrıca ulaşamasanda demekki fırsatı olmadığını müsait olmadığını anlamış olursun. :) Biliyorum benim sevdicekte bir iki kez öyle yaptı ama fırsatı olmuyordu yeni gitmişti o zamanlar.

Sürekli esneyip duruyor eneeeeem kıyamam öpesim geldi.
Gelmesine 110 gün falan var az kalmışşş.
Aynen şimdi günde bir kere konuşuyoruz düşünsene gelince öyle olduğunu.

dağıtım iznine geldiğinde öyle olmadı mesela, hiç huyu olmayan şeyleri yaptı, daha çok aradı daha çok mesaj yazdı hatta bir ortama girdiğinde telefon çıkarmak istemez karşısındakine saygısızlık olmasın diye ahaha ses kaydı bile gönderdi, benim adama yarıyor sanırım askerlik ya
ama daha uzun süre ya şimdi ister istemez diyorum ya alışırsak, ben de alışabilirim yani
ahahah bizim de 143 gün falan herhalde ne kalmışkiiiii

Yok canım benimki hiç değişmedi aynı yani. Dediğin gibi bir ortamda telefon kullanmaz bu yüzden 2 3 saat mesaj yazmadığı olur hala da aynı tabii evde misafir vs dolu oluyordu o da telefona bakmıyordu.

110 120 gün falan yaa hemen geçer şip şak.

bizden önce kavuşcaksınız nasipse :) bana çok uzun geliyor ya
tesbihimiz kargoya verilmiş heyecan yaptım belki yarın elimde olur yakın yerden yollanmış istanbul eyüpten.. ve benim tahmin doğru çıktı firma sahibi kadın

Hayırlısıyla canım geç olsun güç olmasın. :)
Ben bir ara bakmıştım bir kadın yapıyordu 25 tlye bunların aynısı. Ya aynı kadın zam yaptılar ya da ben kadını kaybettim.

Aaa eyüpse bana 1 günde gelir ayol.

amin canım :) gümüş tesbihler ne kadar pahalı ya 300 liraya tesbih var, vay anasınıııı
sana gün içinde ulaşır bence bana 1 gün sürüyor gelmesi çünkü

amin canım :) gümüş tesbihler ne kadar pahalı ya 300 liraya tesbih var, vay anasınıııı
sana gün içinde ulaşır bence bana 1 gün sürüyor gelmesi çünkü

Şubeye geliyor şube bekletiyor yollamıyor vs bir şey oluyor aslında kargocuların hepsi aynııııııı.

Oltu falan var baktım pahalı. 45 normal ama o 25i kafaya taktım bulamıyorum.

Şubeye geliyor şube bekletiyor yollamıyor vs bir şey oluyor aslında kargocuların hepsi aynııııııı.

Sube en az 1 iki gun bekletr cnm bde tesbh varsa aklnzda gumus almayn calnr orda

kendime 45 liraya kolye almam he ama 300 lirayı görünce 45 e tav oldum google amcaya 25 liraya tesbih yaz gitsin

Sube en az 1 iki gun bekletr cnm bde tesbh varsa aklnzda gumus almayn calnr orda

yok tatlım gönderir miyim oraya gümüş, hırsızlık çok, sevdiceğin botunun bağcığını çalmışlar düşün.. tabi benimki de başkasınınkini çaldı hihihii

Haha :) yani cnm olyor oyle seyler ben atki ormeye basladm parfmumu skp vercm gotrsn diye:)

Aynen şube bekletiyor maalesef.
Yazdimda bulamadım canım yaa çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…