Evt cnm baska bsey dusn snde o olmazsa
Fotocuda cnm cok sey yapyorlar dusunursen. Ben bardkta yaptrmstm fotocuda sicak su dokldgnde resmimz cikyor onu ceyzlk sakladm. Dusunursen git bi bak yastktn resmde yapyrlr seylr yapyrlar.nerde yaptırdın o puzzle canım
elden hediyeyi vercm:)Ben elden hediye et cem canım ya bir acelem yok. :)
Fotocuda cnm cok sey yapyorlar dusunursen. Ben bardkta yaptrmstm fotocuda sicak su dokldgnde resmimz cikyor onu ceyzlk sakladm. Dusunursen git bi bak yastktn resmde yapyrlr seylr yapyrlar.
Yani cnm guzel olur:) pazl yaptrdm iste bendnbaska kmse bulamdi yerlerni zor ama buyuk yaptrdgm icn resmi annesi uarsni yapabldi baya zor yami.daa biliyorum bardak, yastık bebegim ben bardak degil de yastık yaptırcam yatak odasına 2 tane istiyorum nasipse tabi o yüzden acele yok ceyizi hazırlarken yaptırırım :)
Yani cnm guzel olur:) pazl yaptrdm iste bendnbaska kmse bulamdi yerlerni zor ama buyuk yaptrdgm icn resmi annesi uarsni yapabldi baya zor yami.d
Aynen tatlm hayrlsiyla gelsnde:)uğraşsın dursun yarin geldiğinde kafası dağılır :)
Kızlar benimkisi 4 gün yine aramadı genelde bole oluyor bir sorunus yok ama sizce normal mı
Cnm var Özgem onunla sevgilisi rahatsızlandı onun için dua edermisinis çok endişeleniyoruz
o zaman arama canım bekle bakalım benimki gelsin, beğenirsem sana tavsiye etcem :)
Tamam canım beklemedeyim. Nisana kadar zamanı var yaa benim acelem yok. :)
Bir de böyle kargo falan yolluyorlar birsürü şey onları içeri sokmak nasıl oluyor ya ben fotoğraf mektup yollucam beklemedeyim hala. :)
Cnm norml bnmkde 3gun oldu armdi cok yognlr yemn torenine hazrlanyrlr die arar m.etmeCanımm herkes aynı aramak zorunda değil kimsenin ne dediğine takılma. Herkesin yaptığı iş farklı bulunduğu yer farklı üzülmeeee aradığında güzellce bi fırçalarsın
Yaaa meleksinn sen melek duygulandırdın beni
anladığım kadarıyla kargoların geldiği bir yer var ve orda görevli asker var o kontrol ediyor sonra da kime gelmişse teslim ediyor :) sevdiceğin anlattığı kadarıyla yazıyorum yanlış olabilir
Cnm norml bnmkde 3gun oldu armdi cok yognlr yemn torenine hazrlanyrlr die arar m.etme
Hele bi arasın 2 saatı var aramadı basacam Orayı sesimle.... Cansın sende canım Emre de bi iyileşsin Allah'ın izniyleCanımm herkes aynı aramak zorunda değil kimsenin ne dediğine takılma. Herkesin yaptığı iş farklı bulunduğu yer farklı üzülmeeee aradığında güzellce bi fırçalarsın
Yaaa meleksinn sen melek duygulandırdın beni
Acemide değil ista usta bitişiğinde Cnm herhalde bosuna endişeleniyorum ama bakalımCnm norml bnmkde 3gun oldu armdi cok yognlr yemn torenine hazrlanyrlr die arar m.etme
Canım eğer PTT kargoyla gidiyorsa PTT kargoda çalışanlar normal kamu çalışanları değil mi nasıl oluyor yaa.Yoksa PTT çalışanları görevli askere teslim ediyor sonra mı kontrol edilip veriliyor ben anlamadım bir şey Daha önce bir şey yolladın mı bacım mektup kargo vs?
sevdicek anlattı açık anlatıyorum :) ptt çalışanı gidiyor askeriyeye teslim ediyor, askeriyede de kargo teslim alan görevli var o teslim alıyor kontrol ediyor ve askerlerimize veriyor :) ben yollamadım ceyhunun arkadaşlarına gelmiş iş bu şekilde yürümüş
Tamam işte ikinci söylediğim gibiymiş ahaha anladım.Mektup çok mu demode oldu yaa. Bana geçen diyorki herkes telefonla konuşuyor kimse mektup yollamıyor odun işte odun.
Hmm musait olmamstr kuzum endslenme bosa arar inşallahAcemide değil ista usta bitişiğinde Cnm herhalde bosuna endişeleniyorum ama bakalım
Bi aramasın heleHmm musait olmamstr kuzum endslenme bosa arar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?