2014 Yarenleri! :)

ozgecimmm nasil oldu sevdigin? bugun daha iyidir insaAllah..

Bana daha askere gitmeden demişti ne mektubu ya falan. Acemilikte fotoğraf bile götürmedi ustada rahat olursam götürürüm dedi düşün yanii.

Bugün telefon çalmadı nazar ettim her gün çalıyor dedim çalmıyor ühühü.

ben de yemin töreninde götürmüştüm fotoğraf, yok biri görürmüş laf edermiş zorla bıraktım yanında
benim de çalmadı hala bekliyorum bir umut.. inşallah habersiz bırakmaz beni telefon çalmıyor yazdım tam babam aradı

Aynen bir umut bekliyorum ama çalmayacak belli oldu. Belkide nöbeti falan vardır.

Kardeşi sevgilisiyle fotoğrafını çıkartıp odalarına asmıştı. Bende dedimki sen yapma böyle şeyler tabii diyorki niye asayım gelsin millet benim sevgilime niye baksın ahaha çok garip bu çocuk yaa

Sen olduğu gibi kabul edip sevmişsin zaten canım, evinizin duvarına asarsınız inşallah

oy kuzum benim skma canini 5 dkk 5 dkkdir bunu bulamayanlar vardir mutlaka.. bunalim takilma yavrum :)

Bana 5 gün oldu aramadı arasam askeriyi bilemedim....is görüşmem var ama Mörel Sıfır
ara canim icin rahatlar aradiginda acil de yoksa vermiyorlar. denenmistirrrrr

kizlar kargo isini merak etmissiniz anlatayim. ben gecen ay gonderdim sakaryaya erdime, ptt kargo askeriyeye birakiyo askeriyede komutan askeri cagiriyo komutani askerin yaninda aciyo ne var ne yoksa inceliyo sonra askere teslim ediyo. kitap falan varsa onlari daha sonra veriyo cunku icerigini okuyorlarmis oyle veriyorlarmis canlarim.

gecen hafta da gonderdim kargomu haberi yok bu sefer supriz :) suan sakarya kargom goruyorum bakalim askeriyeye ne zaman goturecekler :)

kızlaarr ben geldiiimm yaaa çok özledim sizleriii.. çok şükür yerleştik denebilir artıık.. nasılsınız neler yapıyorsunuuuzzz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…