- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
ozgecimmm nasil oldu sevdigin? bugun daha iyidir insaAllah..Canımm herkes aynı aramak zorunda değil kimsenin ne dediğine takılma. Herkesin yaptığı iş farklı bulunduğu yer farklı üzülmeeee aradığında güzellce bi fırçalarsın
Yaaa meleksinn sen melek duygulandırdın beni
hahahaaa:) sakin ol sampiyoon:):):)Bi aramasın helebunu yiyecek benden
Ay cnm ya:) bnmkde aramsn gorur o :))Bi aramasın helebunu yiyecek benden
vaaoov iyi yapmissin tatlim bende kestirsem mi acaba diyorum ama emin olamiyorum yaa:)Saclarmda boyadm geldgnde biraz degisk gorsun beni istedm begenr umariiiiim:))
ahahh hepsi odun merak etmemektup işini bende düşündüm ama ceyhuna söylediğimde sen bana yazıcaksın seni çok özledim diye dedi adam açıcak okucak ne gerek var defter tutalım demişti öyle yaptık canım, direkt ellerine geçse yaz derdim ama seninki de çok kıskanç be bacım boş yere kızdırma derim
Bana daha askere gitmeden demişti ne mektubu ya falan.Acemilikte fotoğraf bile götürmedi ustada rahat olursam götürürüm dedi düşün yanii.
Bugün telefon çalmadı nazar ettim her gün çalıyor dedim çalmıyor ühühü.
ben de yemin töreninde götürmüştüm fotoğraf, yok biri görürmüş laf edermiş zorla bıraktım yanında
benim de çalmadı hala bekliyorum bir umut.. inşallah habersiz bırakmaz benitelefon çalmıyor yazdım tam babam aradı
ozgecimmm nasil oldu sevdigin? bugun daha iyidir insaAllah..
Aynen bir umut bekliyorum ama çalmayacak belli oldu.Belkide nöbeti falan vardır.
Kardeşi sevgilisiyle fotoğrafını çıkartıp odalarına asmıştı. Bende dedimki sen yapma böyle şeyler tabii diyorki niye asayım gelsin millet benim sevgilime niye baksın ahaha çok garip bu çocuk yaa
oy kuzum benim skma canini 5 dkk 5 dkkdir bunu bulamayanlar vardir mutlaka.. bunalim takilma yavrum :)dün akşam sadece 5 dk konuşabildik başkasının telefonundan aradı, o kadar huzursuz yattım ki uyumadan geldim işe diyebilirim, bütün gece ağlamamak için zor tuttum kendimi, göremesen bile sesini duymak ne kadar da huzur veriyomuş onu anladım ayyyy bugün bunalım takılıcam herhalde
ara canim icin rahatlar aradiginda acil de yoksa vermiyorlar. denenmistirrrrrBana 5 gün oldu aramadı arasam askeriyi bilemedim....is görüşmem var ama Mörel Sıfır
oy kuzum benim skma canini 5 dkk 5 dkkdir bunu bulamayanlar vardir mutlaka.. bunalim takilma yavrum :)
buralardayim tatlim okuyorum yazdiklarinizi bazen de yazmadim.. napayim canim ise gidip geliyorum oyle biraz skldim hep ayni seyler :) sen nasilsin canim?Evet canım isyan etmem tabi buna şükür haklısın :) sen nasılsın yoksun ortalarda
Ayy kızlar aramış bu kezde ben telefon evde bırakmısdım sinirimden......Ay cnm ya:) bnmkde aramsn gorur o :))
Sagol tatlm biraz gec yazdm k.bakma :) bn kisa sac sevmyrm cnm kendme yakstrmyrm dha dogrusu ama sna yaksysa begnysn oyle yap:)vaaoov iyi yapmissin tatlim bende kestirsem mi acaba diyorum ama emin olamiyorum yaa:)
Hadi yaaa cnm ddk sna arar diye bosa pank yaptnAyy kızlar aramış bu kezde ben telefon evde bırakmısdım sinirimden......Sadece hava Alıp gelecektim sakinleşmeye için
Hos geldn tatlm naslsn ozlettm kendni:)kızlaarr ben geldiiimm yaaa çok özledim sizleriii.. çok şükür yerleştik denebilir artıık.. nasılsınız neler yapıyorsunuuuzzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?