ay öyle oldu canım hiç sorma, iyiyim çok şükür ama yorgunum hala çokta iyiyim diyemiyorumHos geldn tatlm naslsn ozlettm kendni:)
Yaa bnde gndermk istyrm artk gelsn usta brlgne gtsn oyle yollarm suprz yaparmkizlar kargo isini merak etmissiniz anlatayim. ben gecen ay gonderdim sakaryaya erdime, ptt kargo askeriyeye birakiyo askeriyede komutan askeri cagiriyo komutani askerin yaninda aciyo ne var ne yoksa inceliyo sonra askere teslim ediyo. kitap falan varsa onlari daha sonra veriyo cunku icerigini okuyorlarmis oyle veriyorlarmis canlarim.
gecen hafta da gonderdim kargomu haberi yok bu sefer supriz :) suan sakarya kargom goruyorum bakalim askeriyeye ne zaman goturecekler :)
Gecer tatlm donlen igce:) iyiym bnde cok sukr dun rahtszdm grptm di gayt iyiym:))ay öyle oldu canım hiç sorma, iyiyim çok şükür ama yorgunum hala çokta iyiyim diyemiyorumhoşbulduuuk, sen nasılsııın?
iyi iyi canım dikkat et kendine, ay dinlenebilsem işten güçten vakitte kalmıyor kiii haftasonu gelse de dinlensem:)Gecer tatlm donlen igce:) iyiym bnde cok sukr dun rahtszdm grptm di gayt iyiym:))
sukur kavusturana pogudugummm :) cok ozledik seni ya :) hosgeldin tekrar kuzum benimmmkızlaarr ben geldiiimm yaaa çok özledim sizleriii.. çok şükür yerleştik denebilir artıık.. nasılsınız neler yapıyorsunuuuzzz??
gonder canim gonder cok guzel oluyo onlara da degisiklik oluyo iste :)Yaa bnde gndermk istyrm artk gelsn usta brlgne gtsn oyle yollarm suprz yaparm
Aynen cnm mektp yllamak ocn dha aslere gtmdn citlatyrdm cok kotu olrm gnderme fln diyordu.s ama bn gne gnderrm bananesukur kavusturana pogudugummm :) cok ozledik seni ya :) hosgeldin tekrar kuzum benimmm
ben iyiyim canimm nolsun hersey ayni sen nasilsin yerlestiniz mi? ev nasil olduu resim varsa gonderebilirsin :)
gonder canim gonder cok guzel oluyo onlara da degisiklik oluyo iste :)
Dinlenirsn cnm hayirli olsun gule gule kullanin evi canim.. bzde tasnmstk anam aglamsti ya diz evi tmzle cam sil ohoo .d kendme gelememstm uzun zamaniyi iyi canım dikkat et kendine, ay dinlenebilsem işten güçten vakitte kalmıyor kiii haftasonu gelse de dinlensem:)
hoşbulduk canıım beniiimmm şükürr ben de çoook özlediiiimmmm yerleştik gibi gibi ama çoook yorgunummm dinlenemedim hiiiçsukur kavusturana pogudugummm :) cok ozledik seni ya :) hosgeldin tekrar kuzum benimmm
ben iyiyim canimm nolsun hersey ayni sen nasilsin yerlestiniz mi? ev nasil olduu resim varsa gonderebilirsin :)
gonder canim gonder cok guzel oluyo onlara da degisiklik oluyo iste :)
bende mektuba karsiyim biraz askerde kuzum ya gerek yok herkesin okumasina :) erdim de soyledi giderken aman diyim mektup falan gonderme bitanemm dedi komutan falan okuyo ben sinir olurum dedi :)Aynen cnm mektp yllamak ocn dha aslere gtmdn citlatyrdm cok kotu olrm gnderme fln diyordu.s ama bn gne gnderrm banane
dinlen tatlim dinlen sen bize lazimsin :) toparliyosun sen bizi canim :)hoşbulduk canıım beniiimmm şükürr ben de çoook özlediiiimmmm yerleştik gibi gibi ama çoook yorgunummm dinlenemedim hiiiç
aynen öyle hiç sorma, ay yarını da atlattım mı tamamdıııırDinlenirsn cnm hayirli olsun gule gule kullanin evi canim.. bzde tasnmstk anam aglamsti ya diz evi tmzle cam sil ohoo .d kendme gelememstm uzun zaman
canımsıııınnn ne güzel şeyler söyledin öylee teşekkür ettiiiimmmmmdinlen tatlim dinlen sen bize lazimsin :) toparliyosun sen bizi canim :)
Orasi öyle cnm ama ne gonderimki baska geldgnde iki gunlugne atki verecem isliyorm bn sari lacivert renginde:)bende mektuba karsiyim biraz askerde kuzum ya gerek yok herkesin okumasina :) erdim de soyledi giderken aman diyim mektup falan gonderme bitanemm dedi komutan falan okuyo ben sinir olurum dedi :)
Aynen dogeu söyledi. Senle enerji bulyorz dinlen ogce lazmsm bzecanımsıııınnn ne güzel şeyler söyledin öylee teşekkür ettiiiimmmmm
Walla kuzu bnde brawni yedm smdi gonul isterdi sekerpare olsnda yiymo degil de tatli krizim tuttune yicem kiii
Ay vallahi ole oldu kuzum neyse aradı ya bu da iyi bi işaretHadi yaaa cnm ddk sna arar diye bosa pank yaptn
yeme kuzuu kilonu bilmiyorum zayıfsan ye de kilondan şikayetçiysen sakın haaao degil de tatli krizim tuttune yicem kiii
ayy çok sağolun canlarım beniimmmmAynen dogeu söyledi. Senle enerji bulyorz dinlen ogce lazmsm bze
cok sinir bozucu yaaCanim benim çok sağol bugün tahlilleri yapilmis röntgen tomografi çekilmiş 2 tane taş cikmisbirde hastaneye ciktigi icin carsi iznini kitlemisler ona cok cani sikıldı hasta olmakta yasak sanki
Tabi tatlm hic elnden birakma teli bence. Bnide ardi abmdeydi tel braz gec actm snrlendi:))Ay vallahi ole oldu kuzum neyse aradı ya bu da iyi bi işaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?