2014 Yarenleri! :)

Yaa bnde gndermk istyrm artk gelsn usta brlgne gtsn oyle yollarm suprz yaparm

kızlaarr ben geldiiimm yaaa çok özledim sizleriii.. çok şükür yerleştik denebilir artıık.. nasılsınız neler yapıyorsunuuuzzz??
sukur kavusturana pogudugummm :) cok ozledik seni ya :) hosgeldin tekrar kuzum benimmm

ben iyiyim canimm nolsun hersey ayni sen nasilsin yerlestiniz mi? ev nasil olduu resim varsa gonderebilirsin :)
Yaa bnde gndermk istyrm artk gelsn usta brlgne gtsn oyle yollarm suprz yaparm
gonder canim gonder cok guzel oluyo onlara da degisiklik oluyo iste :)

Aynen cnm mektp yllamak ocn dha aslere gtmdn citlatyrdm cok kotu olrm gnderme fln diyordu.s ama bn gne gnderrm banane

iyi iyi canım dikkat et kendine, ay dinlenebilsem işten güçten vakitte kalmıyor kiii haftasonu gelse de dinlensem:)
Dinlenirsn cnm hayirli olsun gule gule kullanin evi canim.. bzde tasnmstk anam aglamsti ya diz evi tmzle cam sil ohoo .d kendme gelememstm uzun zaman

hoşbulduk canıım beniiimmm şükürr ben de çoook özlediiiimmmm yerleştik gibi gibi ama çoook yorgunummm dinlenemedim hiiiç

Aynen cnm mektp yllamak ocn dha aslere gtmdn citlatyrdm cok kotu olrm gnderme fln diyordu.s ama bn gne gnderrm banane
bende mektuba karsiyim biraz askerde kuzum ya gerek yok herkesin okumasina :) erdim de soyledi giderken aman diyim mektup falan gonderme bitanemm dedi komutan falan okuyo ben sinir olurum dedi :)

bende mektuba karsiyim biraz askerde kuzum ya gerek yok herkesin okumasina :) erdim de soyledi giderken aman diyim mektup falan gonderme bitanemm dedi komutan falan okuyo ben sinir olurum dedi :)
Orasi öyle cnm ama ne gonderimki baska geldgnde iki gunlugne atki verecem isliyorm bn sari lacivert renginde:)

Canim benim çok sağol bugün tahlilleri yapilmis röntgen tomografi çekilmiş 2 tane taş cikmis birde hastaneye ciktigi icin carsi iznini kitlemisler ona cok cani sikıldı hasta olmakta yasak sanki
cok sinir bozucu yaa hasta olmak keyfii bisi sanki bu askeriyenin isleri cok sacma.. neyse tatlim askerin iyi olsun yeterki.. gecicek bugunler.. rabbim sifasini versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…