2014 Yarenleri! :)

buralardayim tatlim okuyorum yazdiklarinizi bazen de yazmadim.. napayim canim ise gidip geliyorum oyle biraz skldim hep ayni seyler :) sen nasilsin canim?

Şükür canım özletme kendini gel arada :)

kızlaarr ben geldiiimm yaaa çok özledim sizleriii.. çok şükür yerleştik denebilir artıık.. nasılsınız neler yapıyorsunuuuzzz??

Sen de özlendin canımm hadi bakalım iyi günleriniz olsun yeni evinizde inşallah

cok sinir bozucu yaa hasta olmak keyfii bisi sanki bu askeriyenin isleri cok sacma.. neyse tatlim askerin iyi olsun yeterki.. gecicek bugunler.. rabbim sifasini versin:)
Tatlm tekrar g.olsn smdi nasl iydr insallah ya dedgm gbi sen motive et her ardgnda belli etme caninin skknlgni.s

Ne demek sekerim gercekler :)
canımm
kilomdan şikayetçi olmam mıııı hemde nasıl şilayetçiyim.....
o zaman kesinlikle yeme kuzum ne geldiyse başımıza tatlılardan geldi
Şükür canım özletme kendini gel arada :)

Sen de özlendin canımm hadi bakalım iyi günleriniz olsun yeni evinizde inşallah
amin inşallah sağol kuzucuumm

caniiim hosgeldin:) gule gule oturun yeni evinize,hayirli ugurlu olsn kuzucum:)
hoşbulduk bitaneem, amin inşallah çok sağooll

Sagol tatlm biraz gec yazdm k.bakma :) bn kisa sac sevmyrm cnm kendme yakstrmyrm dha dogrusu ama sna yaksysa begnysn oyle yap:)
i-iiiiih kisa diil.. benim suan belimden az yukarida saclarim.. omuxlarimdan azcik asagida olucak sekilde dusunuyorum kestirmeyi oyle cok kisa olmucaak.. minyon tipli oldgm icin cok uzun sac yakismiyo bana ama dugunde de postis falan istemiyorum oyuzden uzun birakiyorum.. cokta sikildim dugune kadar uzar mi ki daha 1,5sene var:)

Uzar canim ya. Bak bende minyon tiplym ama uzun sac kullandm hep bence yakisir ya oyle dusunme derim:) kisa sac da nasl sevrm bilyon mu onleri uzun arkadn kisa olyo ya moda bu arlar o gzl olur:) ama bnce kestrme ya uzun sacn oldu bitti ayri havasi var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…