Ne demek sekerim gercekler :)yeme kuzuu kilonu bilmiyorum zayıfsan ye de kilondan şikayetçiysen sakın haaa
ayy çok sağolun canlarım beniimmmm
kilomdan şikayetçi olmam mııııyeme kuzuu kilonu bilmiyorum zayıfsan ye de kilondan şikayetçiysen sakın haaa
ayy çok sağolun canlarım beniimmmm
buralardayim tatlim okuyorum yazdiklarinizi bazen de yazmadim.. napayim canim ise gidip geliyorum oyle biraz skldim hep ayni seyler :) sen nasilsin canim?
kızlaarr ben geldiiimm yaaa çok özledim sizleriii.. çok şükür yerleştik denebilir artıık.. nasılsınız neler yapıyorsunuuuzzz??
Tatlm tekrar g.olsn smdi nasl iydr insallah ya dedgm gbi sen motive et her ardgnda belli etme caninin skknlgni.scok sinir bozucu yaahasta olmak keyfii bisi sanki bu askeriyenin isleri cok sacma.. neyse tatlim askerin iyi olsun yeterki.. gecicek bugunler.. rabbim sifasini versin:)
caniiim hosgeldin:) gule gule oturun yeni evinize,hayirli ugurlu olsn kuzucum:)kızlaarr ben geldiiimm yaaa çok özledim sizleriii.. çok şükür yerleştik denebilir artıık.. nasılsınız neler yapıyorsunuuuzzz??
canımmNe demek sekerim gercekler :)
o zaman kesinlikle yeme kuzum ne geldiyse başımıza tatlılardan geldikilomdan şikayetçi olmam mııııhemde nasıl şilayetçiyim.....
amin inşallah sağol kuzucuummŞükür canım özletme kendini gel arada :)
Sen de özlendin canımm hadi bakalım iyi günleriniz olsun yeni evinizde inşallah
hoşbulduk bitaneem, amin inşallah çok sağoollcaniiim hosgeldin:) gule gule oturun yeni evinize,hayirli ugurlu olsn kuzucum:)
Hos geldin tatlim. Nasılsın bakalım:)bn geldim :)
cokkkkkk iim sen nasılsın bebis:)Hos geldin tatlim. Nasılsın bakalım:)
Bende cok iyiym şükür şeker:)cokkkkkk iim sen nasılsın bebis:)
i-iiiiih kisa diil.. benim suan belimden az yukarida saclarim.. omuxlarimdan azcik asagida olucak sekilde dusunuyorum kestirmeyi oyle cok kisa olmucaak.. minyon tipli oldgm icin cok uzun sac yakismiyo bana ama dugunde de postis falan istemiyorum oyuzden uzun birakiyorum.. cokta sikildimSagol tatlm biraz gec yazdm k.bakma :) bn kisa sac sevmyrm cnm kendme yakstrmyrm dha dogrusu ama sna yaksysa begnysn oyle yap:)
hg bitanemmm :)bn geldim :)
Uzar canim ya. Bak bende minyon tiplym ama uzun sac kullandm hep bence yakisir ya oyle dusunme derim:) kisa sac da nasl sevrm bilyon mu onleri uzun arkadn kisa olyo ya moda bu arlar o gzl olur:) ama bnce kestrme ya uzun sacn oldu bitti ayri havasi var:)i-iiiiih kisa diil.. benim suan belimden az yukarida saclarim.. omuxlarimdan azcik asagida olucak sekilde dusunuyorum kestirmeyi oyle cok kisa olmucaak.. minyon tipli oldgm icin cok uzun sac yakismiyo bana ama dugunde de postis falan istemiyorum oyuzden uzun birakiyorum.. cokta sikildimdugune kadar uzar mi ki daha 1,5sene var:)
Iyi aksamlar cnm bnm nbr:)iyi akşamlar kızlarrrr :)
kuzuuum hosgeldin nasilsiinbn geldim :)
iyidir şeker senden nbr :)Iyi aksamlar cnm bnm nbr:)
Iyidir cok sukur cnm ayyy profl fotondki bebek ne seker :)iyidir şeker senden nbr :)
evet o benim kızım (mecazi)Iyidir cok sukur cnm ayyy profl fotondki bebek ne seker :)
hoşgeldin kuzum♥bn geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?