:) insallah dha gzli olur tatlm nasl diliyorsan oyle olsun insallah basta saglikli olmak uzre tabi:)evet o benim kızım (mecazi)
aminnnn :):) insallah dha gzli olur tatlm nasl diliyorsan oyle olsun insallah basta saglikli olmak uzre tabi:)
aynen kuzu bende o modelin uzun versiyonunu kestirmeyi dusunuyorum okdr kisa olmuycak ama bakalim.. yaa ben senelerdir uzun sac kullaniyorum bebegm en son sanirim ilkokuldayken kisa kestirmistim onda da mini mini bir cocuktum:) sikildim artk yani:) bana belli olmaz gerci niyetlenip niyetlenip vazgecerim kestirmekten:) byle sikildgm donemlerde hep kestiricem derim ama kuafor koltuguna oturunca ucundan azcik aldirip kalkarim:)Uzar canim ya. Bak bende minyon tiplym ama uzun sac kullandm hep bence yakisir ya oyle dusunme derim:) kisa sac da nasl sevrm bilyon mu onleri uzun arkadn kisa olyo ya moda bu arlar o gzl olur:) ama bnce kestrme ya uzun sacn oldu bitti ayri havasi var:)
hb bebeğim nasilsin?hg bitanemmm :)
hb kuzum dun gittim kayinvalidem e gayet guzl zamn gecirdik:) buyuk gun yrn :) yrn anneme soylicez :)kuzuuum hosgeldin nasilsiinvar mi gelismeler:)
hb tatlim sende hosgeldinhoşgeldin kuzum♥
Ne konuda kuzum gerekli degil bnm bildgm kadryla amaaminnnn :)
bişey sorucam askerde face gereklimi sence tatlımmm
hosgeldin cnm:)iyi akşamlar kızlarrrr :)
hoşbulduk canımhb bebeğim nasilsin?
hb kuzum dun gittim kayinvalidem e gayet guzl zamn gecirdik:) buyuk gun yrn :) yrn anneme soylicez :)
hb tatlim sende hosgeldin
iyi akşamlar canıım hoşgeldiiiniyi akşamlar kızlarrrr :)
Aynen tatlim bnm de kucukken sacm kisaydi hatta erkek trasi yaptrrdi annem dha canli olsn die sacm:) ama dedgn gbi sac moeeli gzl olur gene sanslsn sen ben her kuafre gectm ucundan kestrcm dedgm zamanlarda ise baya bi kisaltyrlardi sacimi kuafre guvenemyrm bn kisa dersn kokundem keserler canileraynen kuzu bende o modelin uzun versiyonunu kestirmeyi dusunuyorum okdr kisa olmuycak ama bakalim.. yaa ben senelerdir uzun sac kullaniyorum bebegm en son sanirim ilkokuldayken kisa kestirmistim onda da mini mini bir cocuktum:) sikildim artk yani:) bana belli olmaz gerci niyetlenip niyetlenip vazgecerim kestirmekten:) byle sikildgm donemlerde hep kestiricem derim ama kuafor koltuguna oturunca ucundan azcik aldirip kalkarim:)
hoşbuldumm tatlımm ne var ne yok bakalım nasıl gidiyor..iyi akşamlar canıım hoşgeldiiin
Selam tatlm nerelerdsn:) hos geldn derslerdn anca gelebldn tabi:)selam kızlar nasılsınız
Tabi tatlm hic elnden birakma teli bence. Bnide ardi abmdeydi tel braz gec actm snrlendi:))
aynen canm ya sorma.. kafayı bozacam artık.. üst üstte birikmiş birde..Selam tatlm nerelerdsn:) hos geldn derslerdn anca gelebldn tabi:)
aaa hemen anlat hemeeeen kuzuuuumhb bebeğim nasilsin?
hb kuzum dun gittim kayinvalidem e gayet guzl zamn gecirdik:) buyuk gun yrn :) yrn anneme soylicez :)
hb tatlim sende hosgeldin
Yok kuzum merk edyorlar ama byle oncdn gwc acsam teli hic sormazdi uzakta ya merk edyor ister istemez:) sende teli ayrma yanindan tatlmIyiki acmısın osaman Cnm sinirlenmez herhalde yaaa
Aynen cnm soyluyor bde askrmn ailesde bana soyluyor:)kızlar askerleriniz ailelerini arıyor mu sizlere söylüyorlarmı bunu
ariyo canim 2 3 gunde bir.. ben hergun soruyorum ariyomusun diye :) hatirlatiyorum ariyo :) beni hergun ariyo artis :):)kızlar askerleriniz ailelerini arıyor mu sizlere söylüyorlarmı bunu
Evet tatlm diyor ailesde dio bana ardgni tatlm. Ya dersler zor bde finallerde var ya iyi yapysn arda kacmk uapip gel ozletyn kendni:)aynen canm ya sorma.. kafayı bozacam artık.. üst üstte birikmiş birde..
kafam bşaka yerlerde
bu şekilde çalışmak zor oluyor cok bende daraldım bunaldım kendimi buraya atym dedim
askerim aradı az önce..
senin askerin ailesini arıyormuş görüşüyormuymş diyormu sna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?