2014 Yarenleri! :)

aynen kuzu bende o modelin uzun versiyonunu kestirmeyi dusunuyorum okdr kisa olmuycak ama bakalim.. yaa ben senelerdir uzun sac kullaniyorum bebegm en son sanirim ilkokuldayken kisa kestirmistim onda da mini mini bir cocuktum:) sikildim artk yani:) bana belli olmaz gerci niyetlenip niyetlenip vazgecerim kestirmekten:) byle sikildgm donemlerde hep kestiricem derim ama kuafor koltuguna oturunca ucundan azcik aldirip kalkarim:)

Aynen tatlim bnm de kucukken sacm kisaydi hatta erkek trasi yaptrrdi annem dha canli olsn die sacm:) ama dedgn gbi sac moeeli gzl olur gene sanslsn sen ben her kuafre gectm ucundan kestrcm dedgm zamanlarda ise baya bi kisaltyrlardi sacimi kuafre guvenemyrm bn kisa dersn kokundem keserler caniler

Selam tatlm nerelerdsn:) hos geldn derslerdn anca gelebldn tabi:)
aynen canm ya sorma.. kafayı bozacam artık.. üst üstte birikmiş birde..
kafam bşaka yerlerde
bu şekilde çalışmak zor oluyor cok bende daraldım bunaldım kendimi buraya atym dedim
askerim aradı az önce..
senin askerin ailesini arıyormuş görüşüyormuymş diyormu sna :)

Evet tatlm diyor ailesde dio bana ardgni tatlm. Ya dersler zor bde finallerde var ya iyi yapysn arda kacmk uapip gel ozletyn kendni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…