2014 Yarenleri! :)

Aynen cnm soyluyor bde askrmn ailesde bana soyluyor:)
peki bu aramaları nasıl yapıyorlar ki
mesela seni aradı kapattı daha sonra hemen onları mı arıyor..
yoksa bir molasında seni bir molasnda ailesimi arıyor ki nasıl yapıyormuş

ariyo canim 2 3 gunde bir.. ben hergun soruyorum ariyomusun diye :) hatirlatiyorum ariyo :) beni hergun ariyo artis :):)
benmde kafama takılan su oldu ya..
beni zaten günde bir kez arayabiliyor canm su anda..
Beni arıyor ya misal.. beni kapatıp ailesini mi arıyor
yoksa önce ailesin arayp sonra beni mi arıyor
Çünkü beni aradıgında ben biraz uzattgmda
Birtanem arkadaş bekliyor şimdi sırada diyor yine ararm diyorr kapatıyor
benden sonra arasa arkadaş bekliyor demez demi

yok tatlim erdi ailesini oglen ariyo aksamlari bedava oldugu icin beni de aksamlari ariyo oda arkadaslari varsa fazla uzatmiyo arkadaslar beklemesin diyo canim ama genelde herkesten sonra arar uzun uzun konusuruz

peki bu aramaları nasıl yapıyorlar ki
mesela seni aradı kapattı daha sonra hemen onları mı arıyor..
yoksa bir molasında seni bir molasnda ailesimi arıyor ki nasıl yapıyormuş
Mesela bugn ardgnda ilk ailesni ardi hautm yemn toreni yaklsyor die yogunz aroyamazsm m.etme annemlerede haber verdm ddi gecnde ardgnda da ilk beni aradi snra ailemi arcm bwbegm bsey diyomsn ddi degisyr tatlm ua ilk onlri aryr snra beni yada ilk bni snr onlari:)

anladımmm canm ama sanrm benm askerim ilk hep onları arıyor
çünkü kapatym ailemi arayacam dediğini görmedim de hiç

anladımmm canm ama sanrm benm askerim ilk hep onları arıyor
çünkü kapatym ailemi arayacam dediğini görmedim de hiç

Kız ne farkedecek önce kimi aradığı Sonuçta ailesi o onun bizim oğlumuzun askerde olduğunu dşünsenize ben gelinin saçını başını yolarım ne demek seni arıyor diye

aynı kaderi paylaşıyorz de sene ah ah yetmıyor demi
Acemi birlikte boyle olyor malesf cnm ya abmde aslerdeyken binde bir ariyordi smdiki dha iyi yani:) yetmiyor aslnda yanmzdayken her dkka konstgmz icn yetmyr aslnda ama als ya bi defa arasn yeterki raht olsunlr orda kuzim usta birlgnde insallah tel gecirirlerse gerk kalmaz aramalrna her dkka mesjlsrz insallah:))

inşallah kuzum ya inşallah
2 3 güne belli olacakmiş inşallah usta birliğimizde bizim :)

Kız ne farkedecek önce kimi aradığı Sonuçta ailesi o onun bizim oğlumuzun askerde olduğunu dşünsenize ben gelinin saçını başını yolarım ne demek seni arıyor diye

Benim sevdicek telefon eline geçti mi ilk beni arar, hatta kayınvalidem yanlış anlamasın diye onu aramamışsa seni aradığımı anneme söyleme diyor Ama napalım dimi kızlar yar başka anne başka

aynen kuzu katiliyorum.. bende hep onu dusunuyorum ilerde bi oglum olurda sevgilisi olursa beni ihmal ederse vs.. onun icin simdiden nisanlimi, ailesini ihmal etmemesi icin, ara onlari git yanlarina diye yonlendiriyorum.. ne ekersen onu bicersin dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…