Cnm sana yazim derken denizlili ye gondermsm heehe :) nasl aslerrn iydr insallah kuzum sem naslsnozgeemre
:) bende farkettim kuzu hic caktirmadim :) hehehee:)Cnm sana yazim derken denizlili ye gondermsm heehe :) nasl aslerrn iydr insallah kuzum sem naslsnozgeemre
Ne demek kuzum Ay hayrlsyla dusurur insallah tatlm. Iyi olmasna sevmdm ALLAH yardmcisi olsun. Senin aslerninde tum askerlermznde insallah sende skma canini artk cok sukur iyiymis daha da iyi olur insallah tatlmÇokkk sağol canımm benim yaİyim bugün biraz daha doktora çıktı bugün ama şuan ağrısı yokmuş zaten ilaç vermiş artık o ilk ağrıyı çekmez ama doktor zorlar seni demiş 2 tane taş varmışş
Hehe snradn farkettm kuzum dedm duzeltm hemen deli sanmasnlar beni falan haha:) bende farkettim kuzu hic caktirmadim :) hehehee:)
aynen kuzu katiliyorum.. bende hep onu dusunuyorum ilerde bi oglum olurda sevgilisi olursa beni ihmal ederse vs.. onun icin simdiden nisanlimi, ailesini ihmal etmemesi icin, ara onlari git yanlarina diye yonlendiriyorum.. ne ekersen onu bicersin dimi ama
Ne demek kuzum Ay hayrlsyla dusurur insallah tatlm. Iyi olmasna sevmdm ALLAH yardmcisi olsun. Senin aslerninde tum askerlermznde insallah sende skma canini artk cok sukur iyiymis daha da iyi olur insallah tatlm
siz usta birliğinizdemisiniz peki
Ne demek tatlm burda hpimiz birbirimize destek olmasak morallermz duzelmez burda bunun icin variz. Abartsz dyrm kmseye Nltmyrm cnku hani derler ya ceken yasiyan bilir hic kmse anlamiyor bni ailem haricinde tabino yzdn ailem ve szdn baska kmaeyle paylasmyrm ve bnde saynzde destk bilyrm zaman gecyrn burda :) ALLAHin iznyle iyi olacallar insallah tatlm sende skma caniniAynen canım bende hep kendi yerime koyuyorum ben onun yerinde olsam diye ne kadar bizim ailemiz bizim için kıymetliyse onlar içinde kendi aileleri kıymetliii
Destekleriniz beni çok mutlu ediyorİnşallah hepsinin Allahım yardımcısı olsun canımmm boşuna demiyorlar ana kucağı değil asker ocağı diye :)
Ne demek tatlm burda hpimiz birbirimize destek olmasak morallermz duzelmez burda bunun icin variz. Abartsz dyrm kmseye Nltmyrm cnku hani derler ya ceken yasiyan bilir hic kmse anlamiyor bni ailem haricinde tabino yzdn ailem ve szdn baska kmaeyle paylasmyrm ve bnde saynzde destk bilyrm zaman gecyrn burda :) ALLAHin iznyle iyi olacallar insallah tatlm sende skma canini
Bnde cnm kuznmn askeride gitti bnm askrm brdaykn inan anlmyrdm ama demyrdm abrtma o kdr mi ozlenr alt tarfi 1sene demydm teselli edyrdm ama onlr oyle olmadi malsf remcde edylr resmen bnde anltmyrm yani kuzum artk:)Canım bu zor günleri yaşamayan bilmiyor gerçekten bende önceden bilmiyordum aslında asker bekleyen arkadaşlarıma anlıyo gibiydim ama hiç anlamıyormuşum meğer. şuan asker bekleyen herkese bacımmmm kaderdaşımmm deyipp sarılasım varr
Tabi tatlm ne bizi ne ailelerini ihml etmesnler sende haklsn:)kızlar haklısınız kimi önce aradıgı veya sonra aradıgı önemli değil tabiki :)
Ailesi her zaman önde olmalıdır
Ama bizde bekliyoruz işte burda hepimiz neler çekiyoruz
arasalarda 1 dakika olsun seslerini duysak diye..
benide ihmal etmsini istemem
Ya benimde seker parem hep beni önce Arıyor aradığı zaman kapatma anneni ara diye çekişirim üstelikKız ne farkedecek önce kimi aradığıSonuçta ailesi o onun bizim oğlumuzun askerde olduğunu dşünsenize ben gelinin saçını başını yolarım ne demek seni arıyor diye
O gelince beni unutmazsın ish bacım hmmmCanım bu zor günleri yaşamayan bilmiyor gerçekten bende önceden bilmiyordum aslında asker bekleyen arkadaşlarıma anlıyo gibiydim ama hiç anlamıyormuşum meğer. şuan asker bekleyen herkese bacımmmm kaderdaşımmm deyipp sarılasım varr
O gelince beni unutmazsın ish bacım hmmm
kuzu heyecan yaptim ya yarın kahvaltıya halam geliyo soykeyecek inşallah olumlu bisey der yaaaa hemen anlat hemeeeen kuzuuuum
kuzu heyecan yaptim ya yarın kahvaltıya halam geliyo soykeyecek inşallah olumlu bisey der ya
cnm ailenin haberi yok mu bn braz fransz kaldm konuyahb bebeğim nasilsin?
hb kuzum dun gittim kayinvalidem e gayet guzl zamn gecirdik:) buyuk gun yrn :) yrn anneme soylicez :)
hb tatlim sende hosgeldin
HaaaahaaaaahaaaaSeni unutmak mümkün müüü deliiiiii kızzz
canımmmm :)hiiiissstt fistikkkk:)
nerelerdesin sen yaav:) askerin dondu mu bitanem?canımmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?