2014 Yarenleri! :)

Cnm sana yazim derken denizlili ye gondermsm heehe :) nasl aslerrn iydr insallah kuzum sem naslsn ozgeemre

Çokkk sağol canımm benim ya İyim bugün biraz daha doktora çıktı bugün ama şuan ağrısı yokmuş zaten ilaç vermiş artık o ilk ağrıyı çekmez ama doktor zorlar seni demiş 2 tane taş varmışş

Ne demek kuzum Ay hayrlsyla dusurur insallah tatlm. Iyi olmasna sevmdm ALLAH yardmcisi olsun. Senin aslerninde tum askerlermznde insallah sende skma canini artk cok sukur iyiymis daha da iyi olur insallah tatlm

Aynen canım bende hep kendi yerime koyuyorum ben onun yerinde olsam diye ne kadar bizim ailemiz bizim için kıymetliyse onlar içinde kendi aileleri kıymetliii
Ne demek kuzum Ay hayrlsyla dusurur insallah tatlm. Iyi olmasna sevmdm ALLAH yardmcisi olsun. Senin aslerninde tum askerlermznde insallah sende skma canini artk cok sukur iyiymis daha da iyi olur insallah tatlm

Destekleriniz beni çok mutlu ediyor İnşallah hepsinin Allahım yardımcısı olsun canımmm boşuna demiyorlar ana kucağı değil asker ocağı diye :)

Ne demek tatlm burda hpimiz birbirimize destek olmasak morallermz duzelmez burda bunun icin variz. Abartsz dyrm kmseye Nltmyrm cnku hani derler ya ceken yasiyan bilir hic kmse anlamiyor bni ailem haricinde tabino yzdn ailem ve szdn baska kmaeyle paylasmyrm ve bnde saynzde destk bilyrm zaman gecyrn burda :) ALLAHin iznyle iyi olacallar insallah tatlm sende skma canini

Canım bu zor günleri yaşamayan bilmiyor gerçekten bende önceden bilmiyordum aslında asker bekleyen arkadaşlarıma anlıyo gibiydim ama hiç anlamıyormuşum meğer. şuan asker bekleyen herkese bacımmmm kaderdaşımmm deyipp sarılasım varr

kızlar haklısınız kimi önce aradıgı veya sonra aradıgı önemli değil tabiki :)
Ailesi her zaman önde olmalıdır
Ama bizde bekliyoruz işte burda hepimiz neler çekiyoruz
arasalarda 1 dakika olsun seslerini duysak diye..
benide ihmal etmsini istemem

Bnde cnm kuznmn askeride gitti bnm askrm brdaykn inan anlmyrdm ama demyrdm abrtma o kdr mi ozlenr alt tarfi 1sene demydm teselli edyrdm ama onlr oyle olmadi malsf remcde edylr resmen bnde anltmyrm yani kuzum artk:)

Tabi tatlm ne bizi ne ailelerini ihml etmesnler sende haklsn:)

Kız ne farkedecek önce kimi aradığı Sonuçta ailesi o onun bizim oğlumuzun askerde olduğunu dşünsenize ben gelinin saçını başını yolarım ne demek seni arıyor diye
Ya benimde seker parem hep beni önce Arıyor aradığı zaman kapatma anneni ara diye çekişirim üstelik

O gelince beni unutmazsın ish bacım hmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…