2014 Yarenleri! :)

nerelerdesin sen yaav:) askerin dondu mu bitanem?
ya arkadaşdaydım hastayım bide evet gitti tatlım:/ salı günü istanbula gitti canım yaa 40 gün olmuş ankaraya geleli ve ben çok alışmışım onunla aynı şehirde olmaya offffffff alışcam sanrım yine gelecek ama keşke hiç gitmeseydi :/ sen nasılsın belli oldumu yerleriniz ?

Cnm izne mi geldi askern dariso bzm askermze olsun:)

cok gecmis olsun bebegim dikkat et kendineee.. ben iyiyim cok sukur yaa yarin yada ptesi belli olucakmis yerler.. ayy cok heycanliyim bitanem:) :)

Gecms olsn cnm bu arada dikktet et kndne

cok gecmis olsun bebegim dikkat et kendineee.. ben iyiyim cok sukur yaa yarin yada ptesi belli olucakmis yerler.. ayy cok heycanliyim bitanem:) :)
ayyyy çok iyi anlıyorumm yaaaa bende öyleydim ve adını bile unuttuğumuz şehir çıktı ama rahat en azından :) çok sağol kuzucummmm :)

Cnm izne mi geldi askern dariso bzm askermze olsun:)
yok kuzum askeri hastaneye sevk etmişlerdi ankaraya 35 gün yattı 5 günde erken gelmişti görüşmüştük izin almadık hiç ama tek şansım gata nın olduğu şhirde olmam :)

yok kuzum askeri hastaneye sevk etmişlerdi ankaraya 35 gün yattı 5 günde erken gelmişti görüşmüştük izin almadık hiç ama tek şansım gata nın olduğu şhirde olmam :)
Anladm kuzum gecms olsun ya neyseki gordunde rahatlamssndr cnm insallah tum askerlermz raht yere yerlesr usta brlgi cok uzak olmazlar ins bzden.s

inşLLAH canm ya cok sıkılıyorum hiç vakit geçmiyor ya
sizler nasıl geçiriyorsunuz vakit
:) calisiyorum butun gun isteyim eve geliyorum bebegim bu tarz benim seyrediyorum snra reklam arasinda falan yiyicek bisiler hazirliyorum snra tekrar tv karsisinda yemegimi yiyorum snra bnm muhabet kusum var bitane ona sus artk kafam sisti deyip carliyorum cunku cok konuskan kendisi:) ondan snra yine tv karsisinda bi buraya giriyorum bi orgu oruyorum falan.. bu siralarda askim ariyo :) onunla konusup gevsiyorum rahatliyorun:) snra uykum geliyo yine tv karsisinda uyup kaliyorum:) bazi gunler arkadasima gidiyorm onda kaliyorm ama evde oldgm her gun byle:) rutine bindi artik kuzu:)

sağolll kuzummmm ettim ama sanırım askerimden bulaştı o da gripdi :/
Bak smdi duygilrm depresti askermde aslere gtmdn gorsmstk grptm bendende ona bulasmsri garbm giderken bnm yzmdn hastlndi cok vicdn azabi cekmstm ama dmsti olsn sendn bulasti hastlgn gecer senin ins cann saolsn fln dmsti die bYa duyglnmstm:) dikkat et kuzum kendne bmde dun grptm scak su kat bardga limon sık ic bYa iyi.gelio

Anladm kuzum gecms olsun ya neyseki gordunde rahatlamssndr cnm insallah tum askerlermz raht yere yerlesr usta brlgi cok uzak olmazlar ins bzden.s
inşallah tatlım bizim acemi izmirdi uzaktı bana ben ankaradayım ustalığı ankara olsun istedik ama %90 ankara düşerken biz nevşehire düştük nasip yani ama yakın en azından 4.5 saat

Cnm bu taarzi bnde izliodm nur gitti izlemyrm artik onun icn izliyordm ben:)

ne güzel çalışıyormussun insanın işi olması cok güzel birşey
peki sen tek mi yaşıyorsun tatlim ailen nerede

yapıyorum kuzum sağol :)bu kezde ben aynı şeyi dedim senden gelen hastalığada razıyım dedim normalde ben ona bulaştırırdım bu kez tersi oldu ama napalım gelen ondan gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…