ya arkadaşdaydım hastayım bidenerelerdesin sen yaav:) askerin dondu mu bitanem?
Cnm izne mi geldi askern dariso bzm askermze olsun:)ya arkadaşdaydım hastayım bideevet gitti tatlım:/ salı günü istanbula gitti canım yaa 40 gün olmuş ankaraya geleli ve ben çok alışmışım onunla aynı şehirde olmaya offffffff alışcam sanrım yine gelecek ama keşke hiç gitmeseydi :/ sen nasılsın belli oldumu yerleriniz ?
cok gecmis olsun bebegim dikkat et kendineee.. ben iyiyim cok sukur yaa yarin yada ptesi belli olucakmis yerler.. ayy cok heycanliyim bitanem:) :)ya arkadaşdaydım hastayım bideevet gitti tatlım:/ salı günü istanbula gitti canım yaa 40 gün olmuş ankaraya geleli ve ben çok alışmışım onunla aynı şehirde olmaya offffffff alışcam sanrım yine gelecek ama keşke hiç gitmeseydi :/ sen nasılsın belli oldumu yerleriniz ?
bizim usta birliğimizde yarın veya birgün belli olacakmışcok gecmis olsun bebegim dikkat et kendineee.. ben iyiyim cok sukur yaa yarin yada ptesi belli olucakmis yerler.. ayy cok heycanliyim bitanem:) :)
insaAllah cnm bnm yaa.. allahin izniyle hayirlisi tabiiki :) rahat edicekleri yerler olur, yakinimiza duserler insaAllah:)bizim usta birliğimizde yarın veya birgün belli olacakmış
inşallahh iyi yerlere düşserler ya
Gecms olsn cnm bu arada dikktet et kndneya arkadaşdaydım hastayım bideevet gitti tatlım:/ salı günü istanbula gitti canım yaa 40 gün olmuş ankaraya geleli ve ben çok alışmışım onunla aynı şehirde olmaya offffffff alışcam sanrım yine gelecek ama keşke hiç gitmeseydi :/ sen nasılsın belli oldumu yerleriniz ?
inşLLAH canm ya cok sıkılıyorum hiç vakit geçmiyor yainsaAllah cnm bnm yaa.. allahin izniyle hayirlisi tabiiki :) rahat edicekleri yerler olur, yakinimiza duserler insaAllah:)
C bmm oyle de boylede gececk n ki sen okuyorsn derslerle kafani dagit eve gelncde ugrasck bse bul zamanin nasl gctgni amlmzsn valainşLLAH canm ya cok sıkılıyorum hiç vakit geçmiyor ya
sizler nasıl geçiriyorsunuz vakit
ayyyy çok iyi anlıyorumm yaaaa bende öyleydim ve adını bile unuttuğumuz şehir çıktı ama rahat en azından :) çok sağol kuzucummmm :)cok gecmis olsun bebegim dikkat et kendineee.. ben iyiyim cok sukur yaa yarin yada ptesi belli olucakmis yerler.. ayy cok heycanliyim bitanem:) :)
yok kuzum askeri hastaneye sevk etmişlerdi ankaraya 35 gün yattı 5 günde erken gelmişti görüşmüştükCnm izne mi geldi askern dariso bzm askermze olsun:)
sağolll kuzummmm ettim ama sanırım askerimden bulaştı o da gripdi :/Gecms olsn cnm bu arada dikktet et kndne
Anladm kuzum gecms olsun ya neyseki gordunde rahatlamssndr cnm insallah tum askerlermz raht yere yerlesr usta brlgi cok uzak olmazlar ins bzden.syok kuzum askeri hastaneye sevk etmişlerdi ankaraya 35 gün yattı 5 günde erken gelmişti görüşmüştükizin almadık hiç ama tek şansım gata nın olduğu şhirde olmam :)
:) calisiyorum butun gun isteyim eve geliyorum bebegim bu tarz benim seyrediyorum snra reklam arasinda falan yiyicek bisiler hazirliyorum snra tekrar tv karsisinda yemegimi yiyorum snra bnm muhabet kusum var bitane ona sus artk kafam sisti deyip carliyorum cunku cok konuskan kendisi:) ondan snra yine tv karsisinda bi buraya giriyorum bi orgu oruyorum falan.. bu siralarda askim ariyo :) onunla konusup gevsiyorum rahatliyorun:) snra uykum geliyo yine tv karsisinda uyup kaliyorum:) bazi gunler arkadasima gidiyorm onda kaliyorm ama evde oldgm her gun byle:) rutine bindi artik kuzu:)inşLLAH canm ya cok sıkılıyorum hiç vakit geçmiyor ya
sizler nasıl geçiriyorsunuz vakit
Bak smdi duygilrm depresti askermde aslere gtmdn gorsmstk grptm bendende ona bulasmsri garbm giderken bnm yzmdn hastlndi cok vicdn azabi cekmstm ama dmsti olsn sendn bulasti hastlgn gecer senin ins cann saolsn fln dmsti die bYa duyglnmstm:) dikkat et kuzum kendne bmde dun grptm scak su kat bardga limon sık ic bYa iyi.geliosağolll kuzummmm ettim ama sanırım askerimden bulaştı o da gripdi :/
inşallah tatlım bizim acemi izmirdi uzaktı bana ben ankaradayım ustalığı ankara olsun istedik ama %90 ankara düşerken biz nevşehire düştük nasip yani ama yakın en azından 4.5 saatAnladm kuzum gecms olsun ya neyseki gordunde rahatlamssndr cnm insallah tum askerlermz raht yere yerlesr usta brlgi cok uzak olmazlar ins bzden.s
Cnm bu taarzi bnde izliodm nur gitti izlemyrm artik onun icn izliyordm ben:):) calisiyorum butun gun isteyim eve geliyorum bebegim bu tarz benim seyrediyorum snra reklam arasinda falan yiyicek bisiler hazirliyorum snra tekrar tv karsisinda yemegimi yiyorum snra bnm muhabet kusum var bitane ona sus artk kafam sisti deyip carliyorum cunku cok konuskan kendisi:) ondan snra yine tv karsisinda bi buraya giriyorum bi orgu oruyorum falan.. bu siralarda askim ariyo :) onunla konusup gevsiyorum rahatliyorun:) snra uykum geliyo yine tv karsisinda uyup kaliyorum:) bazi gunler arkadasima gidiyorm onda kaliyorm ama evde oldgm her gun byle:) rutine bindi artik kuzu:)
ne güzel çalışıyormussun insanın işi olması cok güzel birşey:) calisiyorum butun gun isteyim eve geliyorum bebegim bu tarz benim seyrediyorum snra reklam arasinda falan yiyicek bisiler hazirliyorum snra tekrar tv karsisinda yemegimi yiyorum snra bnm muhabet kusum var bitane ona sus artk kafam sisti deyip carliyorum cunku cok konuskan kendisi:) ondan snra yine tv karsisinda bi buraya giriyorum bi orgu oruyorum falan.. bu siralarda askim ariyo :) onunla konusup gevsiyorum rahatliyorun:) snra uykum geliyo yine tv karsisinda uyup kaliyorum:) bazi gunler arkadasima gidiyorm onda kaliyorm ama evde oldgm her gun byle:) rutine bindi artik kuzu:)
öyle tatlm da insan yinnede sıkılıyor bunalıyor işte yaC bmm oyle de boylede gececk n ki sen okuyorsn derslerle kafani dagit eve gelncde ugrasck bse bul zamanin nasl gctgni amlmzsn vala
Aymen tatlm calstgm icn pek frsatm olmayp giremiyorm ama burda teselli bulyrm cogu zaman.d sende kafni dagtck ugraslar bul kuzimöyle tatlm da insan yinnede sıkılıyor bunalıyor işte ya
iyiki burası var
yapıyorum kuzum sağol :)bu kezde ben aynı şeyi dedim senden gelen hastalığada razıyım dedim normalde ben ona bulaştırırdım bu kez tersi oldu ama napalım gelen ondan gelsin :)Bak smdi duygilrm depresti askermde aslere gtmdn gorsmstk grptm bendende ona bulasmsri garbm giderken bnm yzmdn hastlndi cok vicdn azabi cekmstm ama dmsti olsn sendn bulasti hastlgn gecer senin ins cann saolsn fln dmsti die bYa duyglnmstm:) dikkat et kuzum kendne bmde dun grptm scak su kat bardga limon sık ic bYa iyi.gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?