2014 Yarenleri! :)

Aymen tatlm calstgm icn pek frsatm olmayp giremiyorm ama burda teselli bulyrm cogu zaman.d sende kafni dagtck ugraslar bul kuzim
öyle yapacağım bende
ama cokta cıkıp gezmek istemiyorum
o yokken şimdi belki yalnış düşünür yalnış algılar diye
kurslara felan gideceğim bakalım benmde bir işim vardı ne güzel ahh ahhh

inşallah tatlım bizim acemi izmirdi uzaktı bana ben ankaradayım ustalığı ankara olsun istedik ama %90 ankara düşerken biz nevşehire düştük nasip yani ama yakın en azından 4.5 saat
Aynen kuzum kismet ya ama neyseki dogu tarafina dusmemis tatlm darsi bzm askermzn iyi yerlere dusmesne :)

Aynen kuzum kismet ya ama neyseki dogu tarafina dusmemis tatlm darsi bzm askermzn iyi yerlere dusmesne :)
bizimki çok istedi doğuyu çok üzüldü dilekçe verdi çıksın diye ama ben çok dua etmiştim çıkmasın diye :) inşallah sizinde yakın yerler olur hayırlısıyla allah doğuda olanlara da yardım etsin

öyle yapacağım bende
ama cokta cıkıp gezmek istemiyorum
o yokken şimdi belki yalnış düşünür yalnış algılar diye
kurslara felan gideceğim bakalım benmde bir işim vardı ne güzel ahh ahhh
Okulun btsn sende telrar calsrsn tatlm. Bzm ortak arkmz var bn onlara bile gdmyrm hep kendsyle gderdm icm raht stmyr dedgn gbi guveni sonsz ama insan tuhaf olyor gtmyr dedgn gbi cnm:)

a
Okulun btsn sende telrar calsrsn tatlm. Bzm ortak arkmz var bn onlara bile gdmyrm hep kendsyle gderdm icm raht stmyr dedgn gbi guveni sonsz ama insan tuhaf olyor gtmyr dedgn gbi cnm:)
aynen tatlım yA.. Bir yere cıktımda o yok ya yada haberi yok ya bende kendimi bir tuaf hissediyorum ne bilim
su dagıtım iznine bir gelseydi çok konuşacağım seyler olacaktı kendisi ile

a

aynen tatlım yA.. Bir yere cıktımda o yok ya yada haberi yok ya bende kendimi bir tuaf hissediyorum ne bilim
su dagıtım iznine bir gelseydi çok konuşacağım seyler olacaktı kendisi ile
Aynen hatta gitmdn konsyrdk alstk izn almaya birbrmzdn gdblrmyz diye smdi o yok izn alim tuhaf olyorm:) aynen gelsnler bnde basini sisirecm susmcm.d

hehehehe:) sinir etti o beni yaa ben gitmek istiyorum falan demeler havalanmisti artk kuzu gitmeyi haketti:) bnm favorim ezgi:) hihihihi:) komik oluyo kiz ondan izliyom ben onlari:)
Aynen bnm favormde ozlem deli edyr ya hepsni cok hosuma gidyr haha .d bnce nur teklf aldi baska terdn ondn gitti ya

oyss canm benm ya kıyamam peki neden gurbet ellerdesin işin dolayıı ile mi
sevdiceğin nerede oturuyordu aynı şehirdemiydiniz
is dolayisiyla tatlim.. sevdicekle ayni sehrdeydik.. kiyamam koca kuzu benim icin geldi denizliye burda calismaya basladi ama bu askerlik girdi aramiza o da temelli kavusmamiz icin son viraj:) bu virajida donduk mu nikah masasi bizi bekler allahin izniyle:):):)

Aynen her ardgnda yarmz bsey varmi emnmsn diyr falan sen iyi olda ben hep iyi olrm diyrm :)
hepsi aynı bunların ya benimki de bak bana askerliği yaktırma diyo akşam dışarı çıkmam gerektiğinde falan :) bende diyorum alıştık zaten şafak bi eksilmiyo sürekli artıyo bizimki o yüzden yak gel göreyim diyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…