2014 Yarenleri! :)

3sene ciktk kuzum 3.5 seneye girdk soz takldi askere gtmeden aileler arasi ama sevgli durumu 3sene oldu:) siz ne kadr tatlm
bizimde ocakta 3 yıl olacak canm..
daha söz vs gibi durumlarımız yok
gelince işini gücünü kurması lazm öncelikle sonra nasipse inşallah bakalım tatlım..

oyy canlarım benm hadi inşallah herşeyin en güzeli sizlerle olur bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah
püpü-püpüpüüüp elem terefiş kem gözlere şiş

bizimde ocakta 3 yıl olacak canm..
daha söz vs gibi durumlarımız yok
gelince işini gücünü kurması lazm öncelikle sonra nasipse inşallah bakalım tatlım..
ALLAH daim etsn tatlm heraey istedgn diledgn gbi olur insallah. Isi olmasi lazm ddgn gbi bnm askern isi hazr babasnn yannda calscgi icn raht beyfndi:) darsi senin askern isoni gucunu kurmasna hayrlsyla geldgnde kuzum.

ALLAH daim etsn tatlm heraey istedgn diledgn gbi olur insallah. Isi olmasi lazm ddgn gbi bnm askern isi hazr babasnn yannda calscgi icn raht beyfndi:) darsi senin askern isoni gucunu kurmasna hayrlsyla geldgnde kuzum.
benm askerin ne babası arkasnda ne abisi arkasnda be kuzum öyle bir aileler..
tek başına anlayacan nasıl başarak onu bile bilmiyorum
aslnda bizim durumumuz cok zor da bakma işte

benm askerin ne babası arkasnda ne abisi arkasnda be kuzum öyle bir aileler..
tek başına anlayacan nasıl başarak onu bile bilmiyorum
aslnda bizim durumumuz cok zor da bakma işte
Oyle deme kuzum. ALLAH buyuk kendi ayakta durmasini bilir ailelerinin arkasnda durmaai lazm destk ckmasi iste her ailede bir degl tabi kendi gelnce bulur insallah kuzum hersy dilwdgnz gbi olsun

aynen aynen kuzu kesin teklif meklif bisi aldi:) kemal dedi y zaten:) hehehehe:)
Kemal bozduda nur herzmnki gbi inkar etti tabi kasini gozunu oynatarak haha aysegulden nefrt edyrm ama itici gelyr bana. Tugceyide begenmyrm kendini begenms suratida travestye benzio zaten wala:)

Oyle deme kuzum. ALLAH buyuk kendi ayakta durmasini bilir ailelerinin arkasnda durmaai lazm destk ckmasi iste her ailede bir degl tabi kendi gelnce bulur insallah kuzum hersy dilwdgnz gbi olsun
inşallah canm inşallah.. Allah büyük bakalım dediğin giib kader kismet hem onun için hemde benm için en hayırlısı olur inşallah

inşallah canm inşallah.. Allah büyük bakalım dediğin giib kader kismet hem onun için hemde benm için en hayırlısı olur inşallah
Insallah tatlm kurban oldugum ALLAH yardm eder is konusunu dert etmesn bulur insallah sevgi olsuktn snra hersy olur ALLAHin iznyle:)

kizlaaar ben yatiyim artik malum yarin mesai var:) iyi geceler sizeee:) opuyorum cooook:)
iyi geceler canm allaha emanet ol görüşmek üzere
Insallah tatlm kurban oldugum ALLAH yardm eder is konusunu dert etmesn bulur insallah sevgi olsuktn snra hersy olur ALLAHin iznyle:)
inşallah o sevgimizde bitmez cok sagol bebegm valla cok iyi morel verdin bana

iyi geceler canm allaha emanet ol görüşmek üzere

inşallah o sevgimizde bitmez cok sagol bebegm valla cok iyi morel verdin bana
Insallah kuzum emin ol aslerdeler dha cok baglanrlar ozlem duyarlar. Dogrulari soyledm tatlm moral verdysm ne mutlu bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…