bizimde ocakta 3 yıl olacak canm..3sene ciktk kuzum 3.5 seneye girdk soz takldi askere gtmeden aileler arasi ama sevgli durumu 3sene oldu:) siz ne kadr tatlm
ayyy hadi insallah kuzum benim yaaa guzel haberlerini bekliyorummm :) amaa olumlu olmasa bile canini skmak yok hemen tamam olur demez zaten hic bi anne tamam mi kuzumkuzu heyecan yaptim ya yarın kahvaltıya halam geliyo soykeyecek inşallah olumlu bisey der ya
oyy canlarım benm hadi inşallah herşeyin en güzeli sizlerle olur bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallahis dolayisiyla tatlim.. sevdicekle ayni sehrdeydik.. kiyamam koca kuzu benim icin geldi denizliye burda calismaya basladiama bu askerlik girdi aramiza o da temelli kavusmamiz icin son viraj:) bu virajida donduk mu nikah masasi bizi bekler allahin izniyle:):):)
ALLAH daim etsn tatlm heraey istedgn diledgn gbi olur insallah. Isi olmasi lazm ddgn gbi bnm askern isi hazr babasnn yannda calscgi icn raht beyfndi:) darsi senin askern isoni gucunu kurmasna hayrlsyla geldgnde kuzum.bizimde ocakta 3 yıl olacak canm..
daha söz vs gibi durumlarımız yok
gelince işini gücünü kurması lazm öncelikle sonra nasipse inşallah bakalım tatlım..
aynen aynen kuzu kesin teklif meklif bisi aldi:) kemal dedi y zaten:) hehehehe:)Aynen bnm favormde ozlem deli edyr ya hepsni cok hosuma gidyr haha .d bnce nur teklf aldi baska terdn ondn gitti ya
benm askerin ne babası arkasnda ne abisi arkasnda be kuzum öyle bir aileler..ALLAH daim etsn tatlm heraey istedgn diledgn gbi olur insallah. Isi olmasi lazm ddgn gbi bnm askern isi hazr babasnn yannda calscgi icn raht beyfndi:) darsi senin askern isoni gucunu kurmasna hayrlsyla geldgnde kuzum.
Oyle deme kuzum. ALLAH buyuk kendi ayakta durmasini bilir ailelerinin arkasnda durmaai lazm destk ckmasi iste her ailede bir degl tabi kendi gelnce bulur insallah kuzum hersy dilwdgnz gbi olsunbenm askerin ne babası arkasnda ne abisi arkasnda be kuzum öyle bir aileler..
tek başına anlayacan nasıl başarak onu bile bilmiyorum
aslnda bizim durumumuz cok zor da bakma işte
Kemal bozduda nur herzmnki gbi inkar etti tabi kasini gozunu oynatarak haha aysegulden nefrt edyrm ama itici gelyr bana. Tugceyide begenmyrm kendini begenms suratida travestye benzio zaten wala:)aynen aynen kuzu kesin teklif meklif bisi aldi:) kemal dedi y zaten:) hehehehe:)
tsk ederim bitanemmm:) hepimiz mutlu olalim sevdiceklerimzle bir omur boyuuuu hattA her iki cihandadaaa:)oyy canlarım benm hadi inşallah herşeyin en güzeli sizlerle olur bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah
püpü-püpüpüüüp elem terefiş kem gözlere şiş
inşallah canm inşallah.. Allah büyük bakalım dediğin giib kader kismet hem onun için hemde benm için en hayırlısı olur inşallahOyle deme kuzum. ALLAH buyuk kendi ayakta durmasini bilir ailelerinin arkasnda durmaai lazm destk ckmasi iste her ailede bir degl tabi kendi gelnce bulur insallah kuzum hersy dilwdgnz gbi olsun
hahahaaa travestiye mi benziyooo guldurdun beni gece gece kuzu yaa:)Kemal bozduda nur herzmnki gbi inkar etti tabi kasini gozunu oynatarak haha aysegulden nefrt edyrm ama itici gelyr bana. Tugceyide begenmyrm kendini begenms suratida travestye benzio zaten wala:)
Insallah tatlm kurban oldugum ALLAH yardm eder is konusunu dert etmesn bulur insallah sevgi olsuktn snra hersy olur ALLAHin iznyle:)inşallah canm inşallah.. Allah büyük bakalım dediğin giib kader kismet hem onun için hemde benm için en hayırlısı olur inşallah
Walla oyle ama surati dikkatli bak tugeceye benziyor haha erkek kiligina girdi ya bde bn sevmem byle knsmayi ALLAH yaratms sncta ama kendni begnmslere laf demedn edemyrm vala.dhahahaaa travestiye mi benziyooo guldurdun beni gece gece kuzu yaa:)
iyi geceler canm allaha emanet ol görüşmek üzerekizlaaar ben yatiyim artik malum yarin mesai var:) iyi geceler sizeee:) opuyorum cooook:)
inşallah o sevgimizde bitmez cok sagol bebegm valla cok iyi morel verdin banaInsallah tatlm kurban oldugum ALLAH yardm eder is konusunu dert etmesn bulur insallah sevgi olsuktn snra hersy olur ALLAHin iznyle:)
Insallah kuzum emin ol aslerdeler dha cok baglanrlar ozlem duyarlar. Dogrulari soyledm tatlm moral verdysm ne mutlu bana :)iyi geceler canm allaha emanet ol görüşmek üzere
inşallah o sevgimizde bitmez cok sagol bebegm valla cok iyi morel verdin bana
Iyi geceler.kuzim bende opyrm cok ALLAH rahtlk versn:)kizlaaar ben yatiyim artik malum yarin mesai var:) iyi geceler sizeee:) opuyorum cooook:)
Napysun tatlim benimiyi akşamlar canıım hoşgeldiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?