2014 Yarenleri! :)

4 yıllık evliyiz canım ve 22 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var 9 aylık da bir kızım:):)

Aynı yaştayız canım sen baya hızlıymışssın gerçektennn :):):) Ayyy kuzm biz böyle zorlanıyoruz beklerken evli ve çocuklarla nasıldır kim bilirr

Aaaa annene mi söylüyorsun canım hiç daha önce çıtlatmamışmıydın ilk defa mı öğrencek
söylemiştim tatlim olmaz fln demisti ..simdi halami devreye soktum ..kabul ederse annem.gokselin annesiyle tanistircam göksel askerden gelene kdr kaynasmis olurlar

Aynı yaştayız canım sen baya hızlıymışssın gerçektennn :):):) Ayyy kuzm biz böyle zorlanıyoruz beklerken evli ve çocuklarla nasıldır kim bilirr
çok zor gerçekten güçlü olmak istiyorum ama eziyet gibi geliyo hele o benden daha kötü giderken demişti sen sadece beni özliceksin ama ben 3 kişiyi birden özlicem demişti hiç unutmuyorum

söylemiştim tatlim olmaz fln demisti ..simdi halami devreye soktum ..kabul ederse annem.gokselin annesiyle tanistircam göksel askerden gelene kdr kaynasmis olurlar
Anne sonuçta canım önce diretirde sonra yumuşar merak etmeee :) Hakkınızda hayırlısı canım iyi düşünelim iyi olsun :)

çok zor gerçekten güçlü olmak istiyorum ama eziyet gibi geliyo hele o benden daha kötü giderken demişti sen sadece beni özliceksin ama ben 3 kişiyi birden özlicem demişti hiç unutmuyorum
Doğru canım onun için ne kaadar zor dşünsene Kısa dönemmmii ne kadar kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…