yok canım bende işsizimİşe giden herkes uyuduuuuİşsizler toplanın yamacıma Yoksa bir ben mi işsizim burda
yok canım bende işsizim
evet evliyim yaşca yakınızdır burdakilerle aslında ama ben erken davranmışım evlenmek içinYalnız değilim hoş geldin tatlımmm evlimisinn ben başka evli hatırlamıyorum valla burda canım
hoşgeldin...:) uykusuz bir gün daha benim içinBen burdayım şekerler :)
Nasılsıniz
Ben burdayım şekerler :)
Nasılsıniz
evet evliyim yaşca yakınızdır burdakilerle aslında ama ben erken davranmışım evlenmek için
4 yıllık evliyiz canım ve 22 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var 9 aylık da bir kızım:):)İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınn :)
Sorması ayıp kaç yaşındasın canm kaç yıllık evlisinizzz
4 yıllık evliyiz canım ve 22 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var 9 aylık da bir kızım:):)
Nlduhoşgeldin...:) uykusuz bir gün daha benim için
söylemiştim tatlim olmaz fln demisti ..simdi halami devreye soktum ..kabul ederse annem.gokselin annesiyle tanistircam göksel askerden gelene kdr kaynasmis olurlarAaaa annene mi söylüyorsun canım hiç daha önce çıtlatmamışmıydın ilk defa mı öğrencek
Iyiyim canm napysunİyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınn :)
Sorması ayıp kaç yaşındasın canm kaç yıllık evlisinizzz
çok zor gerçekten güçlü olmak istiyorum ama eziyet gibi geliyo hele o benden daha kötü giderken demişti sen sadece beni özliceksin ama ben 3 kişiyi birden özlicem demişti hiç unutmuyorumAynı yaştayız canım sen baya hızlıymışssın gerçektennn :):):) Ayyy kuzm biz böyle zorlanıyoruz beklerken evli ve çocuklarla nasıldır kim bilirr
özledim daha ne olsun
haberi var tatlım ama mezhep ayriligi yüzündn olmz demisti..simdi bidaha denicez soylemeyicnm ailenin haberi yok mu bn braz fransz kaldm konuya
3 kiside kimçok zor gerçekten güçlü olmak istiyorum ama eziyet gibi geliyo hele o benden daha kötü giderken demişti sen sadece beni özliceksin ama ben 3 kişiyi birden özlicem demişti hiç unutmuyorum
Hepimiz cok ozlediközledim daha ne olsunkeske geçse zaman da hemen gelse
çocuklarımız ve ben:)3 kiside kim
Istemiyolarmihaberi var tatlım ama mezhep ayriligi yüzündn olmz demisti..simdi bidaha denicez soylemeyi
Anne sonuçta canım önce diretirde sonra yumuşar merak etmeee :) Hakkınızda hayırlısı canım iyi düşünelim iyi olsun :)söylemiştim tatlim olmaz fln demisti ..simdi halami devreye soktum ..kabul ederse annem.gokselin annesiyle tanistircam göksel askerden gelene kdr kaynasmis olurlar
Doğru canım onun için ne kaadar zor dşünseneçok zor gerçekten güçlü olmak istiyorum ama eziyet gibi geliyo hele o benden daha kötü giderken demişti sen sadece beni özliceksin ama ben 3 kişiyi birden özlicem demişti hiç unutmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?