göksel de aynini diyo bebeğim. .ama hyr derse üzülürüm elimde degilayyy hadi insallah kuzum benim yaaa guzel haberlerini bekliyorummm :) amaa olumlu olmasa bile canini skmak yok hemen tamam olur demez zaten hic bi anne tamam mi kuzum
sen evli misin canım.tek evli ben miyim burda yaHepimiz cok ozledik
Ondan cok gerginim ben
Ayyy canlarim ya hep berabermi safak sayiyorsunuz :)çocuklarımız ve ben:)
ins bebekim:)Anne sonuçta canım önce diretirde sonra yumuşar merak etmeee :) Hakkınızda hayırlısı canım iyi düşünelim iyi olsun :)
Doğru canım onun için ne kaadar zor dşünseneKısa dönemmmii ne kadar kaldıı
Evli degilim :) sanirim bitek sensen evli misin canım.tek evli ben miyim burda ya
kısa dönem daha gideli 2 hafta oldu daha çooook varAnne sonuçta canım önce diretirde sonra yumuşar merak etmeee :) Hakkınızda hayırlısı canım iyi düşünelim iyi olsun :)
Doğru canım onun için ne kaadar zor dşünseneKısa dönemmmii ne kadar kaldıı
onlarn taraf istiyo bnm annm yanasmiyoIstemiyolarmi
:)kime sorsam bekar herkes bekarken askerliği çıkarıyo aradan biz de 2 çocuk yaptık:)Evli degilim :) sanirim bitek sen
Öyle düşünme işte canımmm öyle dersen hiç geçmezzz göz açıp kapayıncaya kadar geçicek görüceksin senin burda kafa dağıtmaya fırsatın var ama eşini düşün ona destek ol güçlü ol....kısa dönem daha gideli 2 hafta oldu daha çooook var
ona çok belli etmemeye çalışıyorum zaten ama konuşurken ağlayasım geliyoÖyle düşünme işte canımmm öyle dersen hiç geçmezzz göz açıp kapayıncaya kadar geçicek görüceksin senin burda kafa dağıtmaya fırsatın var ama eşini düşün ona destek ol güçlü ol....
Oo kötüymüs annenin istemwmsionlarn taraf istiyo bnm annm yanasmiyo
Bu ne hız :) nasip tabide:)kime sorsam bekar herkes bekarken askerliği çıkarıyo aradan biz de 2 çocuk yaptık:)
aynen nasip senin yaş kaç?Bu ne hız :) nasip tabide
diyorum ya mama yaptım getirdim çocuk ağlayınca unuttum emzirdim stresten galiba:)Kizlar sizlerde cok unutkan oldunuzmu :)
ben çok fenayım
21aynen nasip senin yaş kaç?
Cok berbat bisey herseyi unutuyorumdiyorum ya mama yaptım getirdim çocuk ağlayınca unuttum emzirdim stresten galiba:)
Erken davranmisinhep aynı yaşlardayız ama ben evli çocukluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?