estağfurullah canım herşeyin bi zamanı var biz erken tanıdık birbirimizi erkenden bi yola çıktık zmanı gelince herşey oluyo :)Hadi canım Allah kavuştursun tekrar hayırlı gecelrErken davranmisin
Evde kaldik desene
Bi film var gözyaşlarımı durduramıyorumNe oldu bebeğmmmmm
Aynenn bende film izliyorum sen ne izliyorsunnnBi film var gözyaşlarımı durduramıyorumoffff pffff
Aynı Yıldız'ın Altın'daAynenn bende film izliyorum sen ne izliyorsunnn
Bende benim dünyam izliyorumm Beren saat oynamıştı aağla ağla bi hal oldum bendeAynı Yıldız'ın Altın'dasen ne izliyon?
Bende benim dünyam izliyorumm Beren saat oynamıştı aağla ağla bi hal oldum bende
Aynı Yıldız'ın Altın'dasen ne izliyon?
Bende benim dünyam izliyorumm Beren saat oynamıştı aağla ağla bi hal oldum bende
evet canım bildiğim kadarıyla öyle. nasılsın nerde eşin uzun dönemmikızlar ya tek evli ben miyim burda...
Yarın izlerim tskdİzlemediyseniz size Dear John filmini tavsiye ederim. Yine aynı isimle Sevgili John olarak çevrilmişti bizde de sanırım. İzleyin ve sonra yorumlarınızı bizzat bekliyorum.
Hatrladm simdi kuzum. Hadi hayrli haberlerni beklyrm. ALLAH hayrlsini nasp etsn cnm.haberi var tatlım ama mezhep ayriligi yüzündn olmz demisti..simdi bidaha denicez soylemeyi
Sen olduğu gibi kabul edip sevmişsin zaten canım, evinizin duvarına asarsınız inşallah
Günaydın bacımmmmmm.
Olmadı evlenirse üzerine bir dost yazıp evine kuryelerim.
Böyle giderse adam eve de astırmaz beni evden de çıkarmaz.
gunaydib kizlaaaar hayirli sabahlaaar:) gunumuz coook guzel gecsin insaAllah:)
inşallah bebeğim :) gelişmeleri haber ederim:)Hatrladm simdi kuzum. Hadi hayrli haberlerni beklyrm. ALLAH hayrlsini nasp etsn cnm.
günaydın canımmm :)
kıskançlığın aşırısı da fena dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?