Hepsi ayni aanam kikanclar erkek milletiCanım benimki aşırı kıskanç kötü bir durum. Alışverişe gitcem dedim trip attı dün hadi kapatıyorum evdekileri arıcam dedi.
Canım benimki aşırı kıskanç kötü bir durum. Alışverişe gitcem dedim trip attı dün hadi kapatıyorum evdekileri arıcam dedi.
Hepsi ayni aanam kikanclar erkek milleti
erkek kuznlermle bile gorusemiyorm yani dusun o derece kiskanc
Allah yardımcın olsun bebeğim, aşırısı fena, benimki de çık gez dolaş der tam tersi yani
[QUOTE="Salvo, post: 37902691, member: 538200"
Yok canım benimki berbat yanii. Ama kendisi arkadaşıyla bir yere gidebilir ben gidemem sanki beni kaçıracaklar.
iş hayatın da var mesela iyi ona karışmıyor :) belki zamanla düzelir bu huyu keşke bastan alıştırmasaydın :)
[QUOTE="Salvo, post: 37902691, member: 538200"
Yok canım benimki berbat yanii. Ama kendisi arkadaşıyla bir yere gidebilir ben gidemem sanki beni kaçıracaklar.
Cnm demek oda byle degisrsede is cddye binince bence bakma oyle dedgne degsmsde yapck bse yok oyle kabl edyrz :)Bana dediği laf şu; biz sözlü ya da nişanlı olsaydık ben zaten seni çalıştırmazdım şimdi karışamıyorum maalesef. Benim adam bir garip.
Cnm mesela bnde basta karsi geldm ama inan huyu oyleyse degistrmyrsn. Hi bna izn vermdgi kadr bi o kdr bnde izn vermyrm kendsne karskli yani:)[/QUOTE]iş hayatın da var mesela iyi ona karışmıyor :) belki zamanla düzelir bu huyu keşke bastan alıştırmasaydın :)
Bana dediği laf şu; biz sözlü ya da nişanlı olsaydık ben zaten seni çalıştırmazdım şimdi karışamıyorum maalesef. Benim adam bir garip.
Cnm mesela bnde basta karsi geldm ama inan huyu oyleyse degistrmyrsn. Hi bna izn vermdgi kadr bi o kdr bnde izn vermyrm kendsne karskli yani:)
Ne gzl cnm bnm askermde karsmaz gezmeme çık gez der onda bu konuda kstlama yok mesela abmle iatnbla gdcktk gzmk icn syledm git dols isterm gormeni gezmeni falan o ynde skntm yok cok sukur diger kstlamalrda normal bnd kstldgm icn ayak uydryrz brbrmze :)
Evet tatlm.evet canm önemli olan ayarı yakalamak
Evet tatlm.sen neler yapysn askern uzun donemmydi tatlm
Bnm askerde uzun donem. Guzel meslek secmssn cnm. Bnde calsyrm hastnde hemsirelk bolumu okdm bndeuzun dönem canm, çalışıyorum hemde dışardan işletme okuyorum cnm sen neler yapıyosun
Bnm askerde uzun donem. Guzel meslek secmssn cnm. Bnde calsyrm hastnde hemsirelk bolumu okdm bnde
Evet kuzum senin bolumde cok iyi ama:)hemsiresin yani canmm güzelmiş :)
Evet kuzum senin bolumde cok iyi ama:)
Hayrlisi olsun cnm insallah istdgn gbi olur hersy:)muhasebeciyim canm işte :) mali müşavirlik için adım adım ilerliyorum nasipse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?