2014 Yarenleri! :)

Canım benimki aşırı kıskanç kötü bir durum. Alışverişe gitcem dedim trip attı dün hadi kapatıyorum evdekileri arıcam dedi.
Hepsi ayni aanam kikanclar erkek milleti
erkek kuznlermle bile gorusemiyorm yani dusun o derece kiskanc

Hepsi ayni aanam kikanclar erkek milleti
erkek kuznlermle bile gorusemiyorm yani dusun o derece kiskanc

Ben kuzenimle gitcem alışverişe dedim hangi kuzenin anlattım nerden bileyim senin kuzenlerimi tanıyorum diyor ahaha Kimi söylediğimi biliyor aslında. Bir yere gitcem diyim ooo kavga kıyamet.

Allah yardımcın olsun bebeğim, aşırısı fena, benimki de çık gez dolaş der tam tersi yani

Yok canım benimki berbat yanii. Ama kendisi arkadaşıyla bir yere gidebilir ben gidemem sanki beni kaçıracaklar.

[QUOTE="Salvo, post: 37902691, member: 53820]Ben kuzenimle gitcem alışverişe dedim hangi kuzenin anlattım nerden bileyim senin kuzenlerimi tanıyorum diyor ahaha Kimi söylediğimi biliyor aslında. Bir yere gitcem diyim ooo kavga kıyamet.

Yok canım benimki berbat yanii. Ama kendisi arkadaşıyla bir yere gidebilir ben gidemem sanki beni kaçıracaklar. [/QUOTE]
Anladm cnm sende ayak uydur ya degisir belki askere gtmdn sozlndk pek degisimini gormem firsat olmadi ama is ciddiye bindgni kiskanclkta azalr braz da olsa diye dusunyorm:)

[QUOTE="Salvo, post: 37902691, member: 538200"

Yok canım benimki berbat yanii. Ama kendisi arkadaşıyla bir yere gidebilir ben gidemem sanki beni kaçıracaklar. [/QUOTE]

iş hayatın da var mesela iyi ona karışmıyor :) belki zamanla düzelir bu huyu keşke bastan alıştırmasaydın :)

Bana dediği laf şu; biz sözlü ya da nişanlı olsaydık ben zaten seni çalıştırmazdım şimdi karışamıyorum maalesef. Benim adam bir garip.

[QUOTE="Salvo, post: 37902691, member: 538200"

Yok canım benimki berbat yanii. Ama kendisi arkadaşıyla bir yere gidebilir ben gidemem sanki beni kaçıracaklar.

iş hayatın da var mesela iyi ona karışmıyor :) belki zamanla düzelir bu huyu keşke bastan alıştırmasaydın :)[/QUOTE]
Cnm mesela bnde basta karsi geldm ama inan huyu oyleyse degistrmyrsn. Hi bna izn vermdgi kadr bi o kdr bnde izn vermyrm kendsne karskli yani:)

Bana dediği laf şu; biz sözlü ya da nişanlı olsaydık ben zaten seni çalıştırmazdım şimdi karışamıyorum maalesef. Benim adam bir garip.
Cnm demek oda byle degisrsede is cddye binince bence bakma oyle dedgne degsmsde yapck bse yok oyle kabl edyrz :)

iş hayatın da var mesela iyi ona karışmıyor :) belki zamanla düzelir bu huyu keşke bastan alıştırmasaydın :)
Cnm mesela bnde basta karsi geldm ama inan huyu oyleyse degistrmyrsn. Hi bna izn vermdgi kadr bi o kdr bnde izn vermyrm kendsne karskli yani:)[/QUOTE]

mesela ben çok serbest büyüdüm,tanıştığımızda bunu biliyordu ve ailemle tanışınca da daha iyi anladı, eğer beni kısıtlasa bu ilişki yürümezdi dediğim gibi doğamda yok bastırılmak çok şükür şimdi arıyor evde durma gez bak dolaş sıkılma diyor tabi gece gezmeleri dışında

ailesi de muhafazakar anladığım kadarıyla bebeğim normal yani herşey ailede başlıyor, senin yarinin bu huyları düşünceleri de aileden bence :)

Cnm mesela bnde basta karsi geldm ama inan huyu oyleyse degistrmyrsn. Hi bna izn vermdgi kadr bi o kdr bnde izn vermyrm kendsne karskli yani:)

mesela ben çok serbest büyüdüm,tanıştığımızda bunu biliyordu ve ailemle tanışınca da daha iyi anladı, eğer beni kısıtlasa bu ilişki yürümezdi dediğim gibi doğamda yok bastırılmak çok şükür şimdi arıyor evde durma gez bak dolaş sıkılma diyor tabi gece gezmeleri dışında [/QUOTE]
Ne gzl cnm bnm askermde karsmaz gezmeme çık gez der onda bu konuda kstlama yok mesela abmle iatnbla gdcktk gzmk icn syledm git dols isterm gormeni gezmeni falan o ynde skntm yok cok sukur diger kstlamalrda normal bnd kstldgm icn ayak uydryrz brbrmze :)

evet canm önemli olan ayarı yakalamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…