Cnm mesela bnde basta karsi geldm ama inan huyu oyleyse degistrmyrsn. Hi bna izn vermdgi kadr bi o kdr bnde izn vermyrm kendsne karskli yani:)
Cnm demek oda byle degisrsede is cddye binince bence bakma oyle dedgne degsmsde yapck bse yok oyle kabl edyrz :)
ailesi de muhafazakar anladığım kadarıyla bebeğim normal yani herşey ailede başlıyor, senin yarinin bu huyları düşünceleri de aileden bence :)
Alem kz seninkde :)) kiskanlmak sahplnlmk gzl duygu abartsda olur ya ne blm bnmde cok hsma gdyr kskanmasi:))Canım değişmiyor ne kadar uğraşırsan uğraş. Tabii başlarda bu kadar değildi sonradan daha fena oldu.
Aynen canım beni kıskanması tabii ki hoşuma gidiyor ama benimki abartıyor işte. Geçen işyerinde cam açmıştım işte bana diyor ne milletle yüz göz oluyorsun millete gülüyorsun iki gün trip.
Evet ailesinden kaynaklı bacum zaten. Anlattım ya hani durumları benimkinin aile böyle olmasa bizim durumumuz imkansız olmaktan çıkıyor aslında ama aile işte...
Alem kz seninkde :)) kiskanlmak sahplnlmk gzl duygu abartsda olur ya ne blm bnmde cok hsma gdyr kskanmasi:))
Hadi yaa insanin zoruna gidyr ya oyle olunca cnm m.etme girer gne belkiBenimde hoşuma gidiyorda benimki niye böyle çözemedim bazen diyorum bu dışarda bir şeyler mi yapıyor ondan benim bir yere gitmemi istemiyor herhalde.
Yaa o değilde hastaneye gitti bugün nete girmiş bende öğle paydosundaydım girmedim 1 saati geçgin durmuş çıkmış üff konuşamadım yaa offfffffff.
Hadi yaa insanin zoruna gidyr ya oyle olunca cnm m.etme girer gne belki
Aynen cnm baska zamana artk skma canini :)Yok canım girmez daha üff yaa bayada kalmış nette napalım kısmet değilmiş. :)
kuzuuuum sirf senin icin geldimmmmm ne yaptin ne etttin merakta birakmaaaagöksel de aynini diyo bebeğim. .ama hyr derse üzülürüm elimde degil..
Aynen cnm baska zamana artk skma canini :)
Aslında bir yandan da sinir oldum yanii 2 saat kalmış nette maşallah. Bir kız var son zamanlarda her şeyini beğeniyor artık sinir olmaya başladım ya son dönemlerde çıktı ortaya, acaba ben mi kuruntu yapıyorum?
kuzum 5 te isten cikicam bakalım ne bekliyor evde bni:) aksam ogrenir ogrenmez yazarım sana:)kuzuuuum sirf senin icin geldimmmmm ne yaptin ne etttin merakta birakmaaaa
Sor tatlm icnde tutma rahtsz oldysan syle siledblr yani kuruntu etme bosa icnde tatlmAslında bir yandan da sinir oldum yanii 2 saat kalmış nette maşallah. Bir kız var son zamanlarda her şeyini beğeniyor artık sinir olmaya başladım ya son dönemlerde çıktı ortaya, acaba ben mi kuruntu yapıyorum?
kuruntu yapmak yerine sor bebegim, hatta rahatsız olduğunu söyle.. kafanda kurma
Sor tatlm icnde tutma rahtsz oldysan syle siledblr yani kuruntu etme bosa icnde tatlm
Sen silmdn diye oda hatrltr silmez belki kiz silsydn:) ararsa soyle tatlm rahtsz oldgnu siler yaniBana bir kere birini sil dedi bende silmedim ahaha inat yapar silmez kesin ama bugün ararsa konuşcam bakalım.
Sen silmdn diye oda hatrltr silmez belki kiz silsydn:) ararsa soyle tatlm rahtsz oldgnu siler yani
Sen kuruntu edyn o zmn:)Yer bildirimi yapınca beğeniyor ya da dini bir şey ama aşk meşkli bir şey paylaşınca beğenmiyor dikkat ettim. :)
Sen kuruntu edyn o zmn:)
kısa dönem kastamonu:)evet canım bildiğim kadarıyla öyle. nasılsın nerde eşin uzun dönemmi
en azından kısa olması bi şans :) Allah kavuştursun :)kısa dönem kastamonu:)
tamam yavrukusum hadi hayirlisikuzum 5 te isten cikicam bakalım ne bekliyor evde bni:) aksam ogrenir ogrenmez yazarım sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?