:) gider tabi cnm hosuna. Bnde tam tersi kiskandgmi belli eden bi yapm yok deli olyor bu huyuma:)Evet ama ben kıskanıyorum diyede adamın hoşuna gidiyor hiçbir şey yapmıyor
Bacum sordum zaten bu kim ya dedim sürekli beğeniyor her haltını falan ilkokuldan arkadaşım dedi. Eee dedim niye beğeniyor ne bilim dedi. Bende dedim konuşuyorsun muhabbet ediyorsun di mi saçmalama niye konuşim dedi sinirlendi bağırdı. Bilmiyorum artık dedim hayatımda senin olduğunu biliyor dedi ahaha şimcik yorum yap bakalım ne ayak bu zararlı mı zararsız mı?
Ay cnm neler gelms basina. Fecmis olsun hem senin icin hem baban icin hayrli habsrlerini alirsin insallah. Sevdicrginde insallah arar tekrar bugun skma caninin kuzum. Sen nasl oldun.Kızlar bugün çok ters geçti ya, dairede hiçbir işimi halledemedim üstüne dairedeki merdivenlerden düştüm, tam o sırada sevdicek aradı meşguldum zaten günde bi kere arıyor onda da konuşamadık.. Gece de babamın emarı çekilecek inşallah onun sonucu iyi çıkar.. Sizler neler yaptınızzz bir tek benim başımda mıydı terslik
ahahaha cok gecmis olsn kuzu dikkat et kendine:) git bi abdest falan bence, hrsey ters gidiyosa:) :):) ben dusene cok gulerim yaa kendimde dussem kolumun bacagimin acidigina yanmaz katila katila gulerim:) oyuzdn cok afedersn bebegm:) msjini gordgmde bi guldum:)Kızlar bugün çok ters geçti ya, dairede hiçbir işimi halledemedim üstüne dairedeki merdivenlerden düştüm, tam o sırada sevdicek aradı meşguldum zaten günde bi kere arıyor onda da konuşamadık.. Gece de babamın emarı çekilecek inşallah onun sonucu iyi çıkar.. Sizler neler yaptınızzz bir tek benim başımda mıydı terslik
kuzucuuum babanin sonuclari insaAllah iyi cikar.. dua edicem senin icin..Kızlar bugün çok ters geçti ya, dairede hiçbir işimi halledemedim üstüne dairedeki merdivenlerden düştüm, tam o sırada sevdicek aradı meşguldum zaten günde bi kere arıyor onda da konuşamadık.. Gece de babamın emarı çekilecek inşallah onun sonucu iyi çıkar.. Sizler neler yaptınızzz bir tek benim başımda mıydı terslik
Bmde normalde.gulerimde smdi ayp olmasn dedm okdgmda guldum.d.d bnde balkonu yikarken kayp dusmstm gulmstm o an bzmkler ne gulyn delimsn demslerdi.dahahaha cok gecmis olsn kuzu dikkat et kendine:) git bi abdest falan bence, hrsey ters gidiyosa:) :):) ben dusene cok gulerim yaa kendimde dussem kolumun bacagimin acidigina yanmaz katila katila gulerim:) oyuzdn cok afedersn bebegm:) msjini gordgmde bi guldum:)
iyidir cnmmm sevdigimin tlfnunu bekliyorum sabirsizlikla:) sen nasilsin?Iyi aksamlar.kizlarr.nasilsnz.bakalim? :)
:) :) :) :) aynen aynen kuzu dayanamiyorum napiim gulucegim gelioo:) ayy allah beterinden korusun yesimcigimizi:)Bmde normalde.gulerimde smdi ayp olmasn dedm okdgmda guldum.d.d bnde balkonu yikarken kayp dusmstm gulmstm o an bzmkler ne gulyn delimsn demslerdi.d
sağol canım:)en azından kısa olması bi şans :) Allah kavuştursun :)
HHahaha aynen cnm amin korusun tum dusenleri:) ay bi arada yolda dusmustm dolmusta kuzenm gorms dolmstkler bile bana gulms bnde gulmstm tabi daynmyrm .d:) :) :) :) aynen aynen kuzu dayanamiyorum napiim gulucegim gelioo:) ayy allah beterinden korusun yesimcigimizi:)
Bende iyiym kuzum ayni sekilde bende beklyrm sevdcgmn telfnunu:)iyidir cnmmm sevdigimin tlfnunu bekliyorum sabirsizlikla:) sen nasilsin?
iyi aksamlar canim.. yorgunumm ama iyiyim sukur birazdan kizlarla buluscam ama hic halim yokkk yemek yiyip erken ayrilcam yanlarindan eve gelcem :)Iyi aksamlar.kizlarr.nasilsnz.bakalim? :)
Anladm tatlm gorus kafa dagitirsn biraz bnde iyiym sukur sevdcgmden tel beklyrm arar insallah:)iyi aksamlar canim.. yorgunumm ama iyiyim sukur birazdan kizlarla buluscam ama hic halim yokkk yemek yiyip erken ayrilcam yanlarindan eve gelcem :)
sen nasilsinn?
hahahaaa :) kiyamamki yaa.. ayy gulme komsuna gelir basina derler kuzum gulup gulup yarin bendd dusersem gorurum gunumu:) :)HHahaha aynen cnm amin korusun tum dusenleri:) ay bi arada yolda dusmustm dolmusta kuzenm gorms dolmstkler bile bana gulms bnde gulmstm tabi daynmyrm .d
Aynen kuzum baya koyu hehe hos geldin cnm iyiyim ben. Seni sormali:)kızlaarrr oo muhabbet baya koyuymuş vallahi okuyamadım tek tekben geldiim nasılsınız canlarrr?
nasılsın canım gittinmi kayseriye? :)kızlaarrr oo muhabbet baya koyuymuş vallahi okuyamadım tek tekben geldiim nasılsınız canlarrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?