hoşbulduk bebeğim, iyiyim ben de çok şükür hafta bitti yaaAynen kuzum baya koyu hehe hos geldin cnm iyiyim ben. Seni sormali:)
iyiyim canım çok şükür, hayır gitmedim haftaya gidiyoruz Allahın izniylenasılsın canım gittinmi kayseriye? :)
Anladım canım şimdiden hayırlı yolculukhoşbulduk bebeğim, iyiyim ben de çok şükür hafta bitti yaa
iyiyim canım çok şükür, hayır gitmedim haftaya gidiyoruz Allahın izniyle
teşekkür ederim canım, sen nasılsın?Anladım canım şimdiden hayırlı yolculuk
Aynen cok sukur hafta btti haftyafa ksmt olrsa askerm gelio:))hoşbulduk bebeğim, iyiyim ben de çok şükür hafta bitti yaa
iyiyim canım çok şükür, hayır gitmedim haftaya gidiyoruz Allahın izniyle
iyiyim canım aynı benn :) iş gorusmelerine basladım yine. Evde otur otur cok bunaldım kilo aldımteşekkür ederim canım, sen nasılsın?
ALLAH korusun tatlm:) insallah hep gulerz boyle ayy bi yandan da cnm skkn armdi die dha .s[/QUOTE]QUOTE="denizlililili, post: 37911485, member: 632811"]hahahaaa :) kiyamamki yaa.. ayy gulme komsuna gelir basina derler kuzum gulup gulup yarin bendd dusersem gorurum gunumu:) :)
ohh çok sevindim canım yaaa hadi iyisinizzAynen cok sukur hafta btti haftyafa ksmt olrsa askerm gelio:))
mantıklı tabi canım evde durmak sıkıcıdır muhakkak inşallah hayırlısıyla bulursun işini deiyiyim canım aynı benn :) iş gorusmelerine basladım yine. Evde otur otur cok bunaldım kilo aldımSpor dusunuyorum şimdilerde de
benimde sikildi ayy sabahtan 2kere konustuk ama sanirim aksam arayamiycak benimkiALLAH korusun tatlm:) insallah hep gulerz boyle ayy bi yandan da cnm skkn armdi die dha .s
Evet kuzum iki dunlugne gelio ama olsun bunada sukur:)ohh çok sevindim canım yaaa hadi iyisinizz
mantıklı tabi canım evde durmak sıkıcıdır muhakkak inşallah hayırlısıyla bulursun işini de
hosgeldin fistiiik:) dinlenebildin miii nasilsin bakalim:)kızlaarrr oo muhabbet baya koyuymuş vallahi okuyamadım tek tekben geldiim nasılsınız canlarrr?
çok şükür tabiki bebeğiim bu bile bir nimetEvet kuzum iki dunlugne gelio ama olsun bunada sukur:)
hoşbulduk güzeliimm, hayır aslında tarif edemeyecek kadar yorgunum ama artık 2 gün tatil ya o yüzden keyfim yerindehosgeldin fistiiik:) dinlenebildin miii nasilsin bakalim:)
Evet kuzum ya cok sukur darisi tum askerlermzn tezkerelerine olsun insallahçok şükür tabiki bebeğiim bu bile bir nimet
hoşbulduk güzeliimm, hayır aslında tarif edemeyecek kadar yorgunum ama artık 2 gün tatil ya o yüzden keyfim yerinde
amin canısıı amiinEvet kuzum ya cok sukur darisi tum askerlermzn tezkerelerine olsun insallah
ah zayıflamakk çok zor valla ama kafaya koyarsan yaparsın kuzuKizlar zayflamaya calayrm ama canm skkn die dha cok ckoltya vuryrm kendmi yaa
ooooh dinlen tabi kuzu yaa.. hakettin:) bnm yarin nobetim var 2saat calisicam pazar gunude var:) hatta gecen hftada nobet tutmustum:) sevdicek olmayinca kendimi ise verdim.. arkadasin nobetinide aliverdim:) hem zaman gecsin hem para kazaniyim malum ceyiz hazirliklari:)çok şükür tabiki bebeğiim bu bile bir nimet
hoşbulduk güzeliimm, hayır aslında tarif edemeyecek kadar yorgunum ama artık 2 gün tatil ya o yüzden keyfim yerinde
ohh en iyisini yapmışsın kuzucum aklın yolu birooooh dinlen tabi kuzu yaa.. hakettin:) bnm yarin nobetim var 2saat calisicam pazar gunude var:) hatta gecen hftada nobet tutmustum:) sevdicek olmayinca kendimi ise verdim.. arkadasin nobetinide aliverdim:) hem zaman gecsin hem para kazaniyim malum ceyiz hazirliklari:)
Haha cnm kafmda bitse migdemde btmyr hahaha.d.d nobetm vR bde abir cubur aldm hep .d.dpofuduk1post: 37912420 .!.:ah zayıflamakk çok zor valla ama kafaya koyarsan yaparsın kuzukafanda bitirdin mi tamamdır
işte diyorum ya zor ama kafaya koyarsan kesin olarak faydasını görürsünHaha cnm kafmda bitse migdemde btmyr hahaha.d.d nobetm vR bde abir cubur aldm hep .d.d
Dogru kuzim sen iradelisin massallah hafta sonu spora gdm yazlm dyrm bakalm olursa insallah:)işte diyorum ya zor ama kafaya koyarsan kesin olarak faydasını görürsünbenim Pazartesi günü tam 1 ay olacak diyetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?