2014 Yarenleri! :)

QUOTE="denizlililili, post: 37911485, member: 632811"]hahahaaa :) kiyamamki yaa.. ayy gulme komsuna gelir basina derler kuzum gulup gulup yarin bendd dusersem gorurum gunumu:) :)
ALLAH korusun tatlm:) insallah hep gulerz boyle ayy bi yandan da cnm skkn armdi die dha .s[/QUOTE]
benimde sikildi ayy sabahtan 2kere konustuk ama sanirim aksam arayamiycak benimki simdiye arardi cnku normalde

Aynen cok sukur hafta btti haftyafa ksmt olrsa askerm gelio:))
ohh çok sevindim canım yaaa hadi iyisinizz

iyiyim canım aynı benn :) iş gorusmelerine basladım yine. Evde otur otur cok bunaldım kilo aldım Spor dusunuyorum şimdilerde de
mantıklı tabi canım evde durmak sıkıcıdır muhakkak inşallah hayırlısıyla bulursun işini de

ALLAH korusun tatlm:) insallah hep gulerz boyle ayy bi yandan da cnm skkn armdi die dha .s
benimde sikildi ayy sabahtan 2kere konustuk ama sanirim aksam arayamiycak benimki simdiye arardi cnku normalde[/QUOTE]
Gene sabahtan konusmussunz tatlm bni carsamba aradi daha da aramadi simdiye arardi aramadi gene yarna arar artk insallah.s

çok şükür tabiki bebeğiim bu bile bir nimet

hoşbulduk güzeliimm, hayır aslında tarif edemeyecek kadar yorgunum ama artık 2 gün tatil ya o yüzden keyfim yerinde
ooooh dinlen tabi kuzu yaa.. hakettin:) bnm yarin nobetim var 2saat calisicam pazar gunude var:) hatta gecen hftada nobet tutmustum:) sevdicek olmayinca kendimi ise verdim.. arkadasin nobetinide aliverdim:) hem zaman gecsin hem para kazaniyim malum ceyiz hazirliklari:)

ohh en iyisini yapmışsın kuzucum aklın yolu bir biraz yorucu geçecek ama napıcaksın önemli olan mükafatı

pofuduk1post: 37912420 .!.:
ah zayıflamakk çok zor valla ama kafaya koyarsan yaparsın kuzu kafanda bitirdin mi tamamdır
Haha cnm kafmda bitse migdemde btmyr hahaha.d.d nobetm vR bde abir cubur aldm hep .d.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…