çok şükür canım yaDogru kuzim sen iradelisin massallah hafta sonu spora gdm yazlm dyrm bakalm olursa insallah:)
Sevndm tatlm bakarlm askermi ikna edblrsem yazlcm spora istmyr normalde gidim:) kac kilosun tatlm senpofud post: 37912666 .!.:çok şükür canım yainşallah çokta iyi olur kuzum, bana da herkes zayıfla falan derdi hiç dinlemezdim çünkü ben istemezdim ama şuan ben istediğim ben kafaya koyduğum için çok güzel gidiyor çok şükür
Ay cnm neler gelms basina. Fecmis olsun hem senin icin hem baban icin hayrli habsrlerini alirsin insallah. Sevdicrginde insallah arar tekrar bugun skma caninin kuzum. Sen nasl oldun.
ahahaha cok gecmis olsn kuzu dikkat et kendine:) git bi abdest falan bence, hrsey ters gidiyosa:) :):) ben dusene cok gulerim yaa kendimde dussem kolumun bacagimin acidigina yanmaz katila katila gulerim:) oyuzdn cok afedersn bebegm:) msjini gordgmde bi guldum:)
kuzucuuum babanin sonuclari insaAllah iyi cikar.. dua edicem senin icin..
Kursun doktur kuzu.d insallah babanin sonclari iyi gelr kuzum bnde dua edecem.Canm cok tesekkür ederim inşallah hayırlı çıkar sonuçları, Allah razı olsun canm :) az önce aradı yarım saat konustuk sonra annesini aradı sonra tekrar beniİki dizim de morardı bebegim ama çok şükür sevdiceğin sesi iyi geldi yaradı bana Sen nasılsın bebegim
Ben de güldüm halimesonra dairedeki memura patladım babaanneme okutturucam kendimi nazar mı oldum nedir Yok bebegim niye yanlıs anlayayım gül yavru hep gül
Allah razı olsun canm inşallah :)
Bende iyiym kuzim dikkat et buz katsydn direk morarmasni onlerdi birazda olsa. Svndm armsna tatlm bnm askermde smdi ardi cok konusamadk yogunlar die.s rahtszm bnde sesmdn anldi neyn var dedi sylmcktm yksa massllh cin gbi anladi.d sesni duynca bnde iyi oldm brazda olsa tatlmCanm cok tesekkür ederim inşallah hayırlı çıkar sonuçları, Allah razı olsun canm :) az önce aradı yarım saat konustuk sonra annesini aradı sonra tekrar beniİki dizim de morardı bebegim ama çok şükür sevdiceğin sesi iyi geldi yaradı bana Sen nasılsın bebegim
Ben de güldüm halimesonra dairedeki memura patladım babaanneme okutturucam kendimi nazar mı oldum nedir Yok bebegim niye yanlıs anlayayım gül yavru hep gül
Kursun doktur kuzu.d insallah babanin sonclari iyi gelr kuzum bnde dua edecem.
Bende iyiym kuzim dikkat et buz katsydn direk morarmasni onlerdi birazda olsa. Svndm armsna tatlm bnm askermde smdi ardi cok konusamadk yogunlar die.s rahtszm bnde sesmdn anldi neyn var dedi sylmcktm yksa massllh cin gbi anladi.d sesni duynca bnde iyi oldm brazda olsa tatlm
Sagol bebegm senden de ALLAH razi olsun.Ne guzel sureblyisan bnde ogrendm surmeyi abim ogretti amaehlytm yok malesf:) aynen tatlm bizem emanetler kucukken biz kendlere emanettk ALLAH yokluklarni vermesn hic birinin. Bende dusene gulerm kendmde dussem mesela gulerm dayanamam .d ama cok sukur kotu bseyn yktr kuzu dikkat et kz bnde merdvnlerdndusmustm bi ara ama bnm dhkotydu.d.d insallah sende askernin hep sesni duyarsn tatlm hepmz duyarz insallah. Dikkat edyrm kendmede hava sogudu dedgn gbi ise giderken gelrkn kapmism ister istemz hastalgiAllah razı olsun bebegim çok tesekkür ederim gece 12 de gidicez bakalım ehliyetim yok gelirken ben sürücem arabayı inşallah sağ salim getiririm pratiğim var ama heyecan yaptım iş başa düştü :) analar babalar bize emanet artık büyüdük :)
hoşşgeldinnnn :) iyiyim canm grip harici herşey yolunda :) seni sormalıkızlaarrr oo muhabbet baya koyuymuş vallahi okuyamadım tek tekben geldiim nasılsınız canlarrr?
uff bnmki aramadi yaa alismisim aksamlarida aramasina bi bosluga dustumBende iyiym kuzim dikkat et buz katsydn direk morarmasni onlerdi birazda olsa. Svndm armsna tatlm bnm askermde smdi ardi cok konusamadk yogunlar die.s rahtszm bnde sesmdn anldi neyn var dedi sylmcktm yksa massllh cin gbi anladi.d sesni duynca bnde iyi oldm brazda olsa tatlm
bebegm sen calisiyomuydun?Canm cok tesekkür ederim inşallah hayırlı çıkar sonuçları, Allah razı olsun canm :) az önce aradı yarım saat konustuk sonra annesini aradı sonra tekrar beniİki dizim de morardı bebegim ama çok şükür sevdiceğin sesi iyi geldi yaradı bana Sen nasılsın bebegim
iyiyim canım çok şükür, geçmiş olsun hayatııım hoşbuldukhoşşgeldinnnn :) iyiyim canm grip harici herşey yolunda :) seni sormalı
Tatlm arar bak yemn torenide var die yogunlr arar insallah canini skma kuzumuff bnmki aramadi yaa alismisim aksamlarida aramasina bi bosluga dustum
Iyi aksamlar tatlm. yerinde keyfler sukur sen de keyfler nasl:)İyi akşamlarrrr kızçelerrKeyifler yerinde miiii
Ayy su grip benide birakmadi gitti yaaahoşşgeldinnnn :) iyiyim canm grip harici herşey yolunda :) seni sormalı
sağoll kuzum geçicek umarımmm :) özlettin yaaa :)iyiyim canım çok şükür, geçmiş olsun hayatııım hoşbulduk
inşallah canım benim, ay napayım yaaa öyle bir hafta geçirdim ki anlatılmaz yaşanırsağoll kuzum geçicek umarımmm :) özlettin yaaa :)
ahhh ahhhh ne yapcaz bilmiyommm kış bitmeden çile bitmez hele şu ankara soğuğuda off :/Ayy su grip benide birakmadi gitti yaaa
Şükür canımm bende iyiyimmIyi aksamlar tatlm. yerinde keyfler sukur sen de keyfler nasl:)
Geçmiş olsunnn dikkat et kendine havalar iyice soğuduuuAyy su grip benide birakmadi gitti yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?