2014 Yarenleri! :)

Dogru kuzim sen iradelisin massallah hafta sonu spora gdm yazlm dyrm bakalm olursa insallah:)
çok şükür canım ya inşallah çokta iyi olur kuzum, bana da herkes zayıfla falan derdi hiç dinlemezdim çünkü ben istemezdim ama şuan ben istediğim ben kafaya koyduğum için çok güzel gidiyor çok şükür

Sevndm tatlm bakarlm askermi ikna edblrsem yazlcm spora istmyr normalde gidim:) kac kilosun tatlm sen

Ay cnm neler gelms basina. Fecmis olsun hem senin icin hem baban icin hayrli habsrlerini alirsin insallah. Sevdicrginde insallah arar tekrar bugun skma caninin kuzum. Sen nasl oldun.

Canm cok tesekkür ederim inşallah hayırlı çıkar sonuçları, Allah razı olsun canm :) az önce aradı yarım saat konustuk sonra annesini aradı sonra tekrar beni İki dizim de morardı bebegim ama çok şükür sevdiceğin sesi iyi geldi yaradı bana Sen nasılsın bebegim

Ben de güldüm halime sonra dairedeki memura patladım babaanneme okutturucam kendimi nazar mı oldum nedir Yok bebegim niye yanlıs anlayayım gül yavru hep gül

kuzucuuum babanin sonuclari insaAllah iyi cikar.. dua edicem senin icin..

Allah razı olsun canm inşallah :)

Kursun doktur kuzu.d insallah babanin sonclari iyi gelr kuzum bnde dua edecem.

Bende iyiym kuzim dikkat et buz katsydn direk morarmasni onlerdi birazda olsa. Svndm armsna tatlm bnm askermde smdi ardi cok konusamadk yogunlar die.s rahtszm bnde sesmdn anldi neyn var dedi sylmcktm yksa massllh cin gbi anladi.d sesni duynca bnde iyi oldm brazda olsa tatlm

Kursun doktur kuzu.d insallah babanin sonclari iyi gelr kuzum bnde dua edecem.

Allah razı olsun bebegim çok tesekkür ederim gece 12 de gidicez bakalım ehliyetim yok gelirken ben sürücem arabayı inşallah sağ salim getiririm pratiğim var ama heyecan yaptım iş başa düştü :) analar babalar bize emanet artık büyüdük :)

Çok şükür canm inşallah her gün duyarsın sesini ömrünüz boyunca :) buz koydum bebegim ben morarıktan nefret ederim inşallah çabuk geçer ay nasıl düştüm ben ya Sana da geçmiş olsun dikkat et kendine yavru havalar buzz

Sagol bebegm senden de ALLAH razi olsun.Ne guzel sureblyisan bnde ogrendm surmeyi abim ogretti amaehlytm yok malesf:) aynen tatlm bizem emanetler kucukken biz kendlere emanettk ALLAH yokluklarni vermesn hic birinin. Bende dusene gulerm kendmde dussem mesela gulerm dayanamam .d ama cok sukur kotu bseyn yktr kuzu dikkat et kz bnde merdvnlerdndusmustm bi ara ama bnm dhkotydu.d.d insallah sende askernin hep sesni duyarsn tatlm hepmz duyarz insallah. Dikkat edyrm kendmede hava sogudu dedgn gbi ise giderken gelrkn kapmism ister istemz hastalgi

uff bnmki aramadi yaa alismisim aksamlarida aramasina bi bosluga dustum

bebegm sen calisiyomuydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…