2014 Yarenleri! :)

inşallah canım benim, ay napayım yaaa öyle bir hafta geçirdim ki anlatılmaz yaşanır
yaşadım yaklaşık bi ay önce anlıyorum kuzu bittiyse sıkıntı yok yaa :)
Ayy bnm askermde ankara da:) sorma kuzu hersy ictm banamisn demiyor ya gecmedi gitti raht uyuyamyrm bile.s.s
çok soğukkk kuzummmm :) aynen bende neler yapıyorum ama yok aşkımdan hediye kaldı :)

Amin bebeğim güzel duaların için teşekkür ederim cümlemizin :) büyüklerimiz demişki kafanı serin ayağını sıcak tut, sen de unutma bu sözü bebiş :)

bebegm sen calisiyomuydun?

Çalışıyorum bebegim muhasebeciyim :) sen :)

calisiyorum tatlim fizyoterapi teknikeriym.. daire falan deyince devlet memurumu acaba didim ondan merak ettim:)

kizlaaaar coook mutluyum elim ayagim titriyooo bizim usta birligi belli olmuuuus:) burduuuur:) yine 2saat mesafede olucak askmmm haftasonlari falan gorsebiliceeeez:) rabbim hepimizin gonlundekini nasip.etsin insaAllaaah:)

Çok sevindim canımmmm hayırlı olsunnn ayy ne güzell ya yakınnn Allah gönlüne göre verdi

kizlaaaar coook mutluyum elim ayagim titriyooo bizim usta birligi belli olmuuuus:) burduuuur:) yine 2saat mesafede olucak askmmm haftasonlari falan gorsebiliceeeez:) rabbim hepimizin gonlundekini nasip.etsin insaAllaaah:)
Cok sevndm kuzim yaaa gidersn ostdgn zaman ay cok svmdm wallaha darosi hpmze olsn insallah yakn yerde olurlr bzm askerlermzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…