Ayy bnm askermde ankara da:) sorma kuzu hersy ictm banamisn demiyor ya gecmedi gitti raht uyuyamyrm bile.s.sahhh ahhhh ne yapcaz bilmiyommm kış bitmeden çile bitmez hele şu ankara soğuğuda off :/
ALLAH iglik versin şekerim:) dikkat edyrm tatlm kendme de iste kaptm gecse bde gecmiyr 4gundrcekyrm.ssŞükür canımm bende iyiyimm
Geçmiş olsunnn dikkat et kendine havalar iyice soğuduuu
yaşadım yaklaşık bi ay önce anlıyorum kuzu bittiyse sıkıntı yok yaa :)inşallah canım benim, ay napayım yaaa öyle bir hafta geçirdim ki anlatılmaz yaşanır
çok soğukkk kuzummmm :) aynen bende neler yapıyorum ama yok aşkımdan hediye kaldı :)Ayy bnm askermde ankara da:) sorma kuzu hersy ictm banamisn demiyor ya gecmedi gitti raht uyuyamyrm bile.s.s
Sagol bebegm senden de ALLAH razi olsun.Ne guzel sureblyisan bnde ogrendm surmeyi abim ogretti amaehlytm yok malesf:) aynen tatlm bizem emanetler kucukken biz kendlere emanettk ALLAH yokluklarni vermesn hic birinin. Bende dusene gulerm kendmde dussem mesela gulerm dayanamam .d ama cok sukur kotu bseyn yktr kuzu dikkat et kz bnde merdvnlerdndusmustm bi ara ama bnm dhkotydu.d.d insallah sende askernin hep sesni duyarsn tatlm hepmz duyarz insallah. Dikkat edyrm kendmede hava sogudu dedgn gbi ise giderken gelrkn kapmism ister istemz hastalgi
bebegm sen calisiyomuydun?
:) demstn hatrlyrm kuzum insan askndn gelck her cefaya razi:)yaşadım yaklaşık bi ay önce anlıyorum kuzu bittiyse sıkıntı yok yaa :)
çok soğukkk kuzummmm :) aynen bende neler yapıyorum ama yok aşkımdan hediye kaldı :)
Ne demek tatlm. Aynen buyklermz dogru demisAmin bebeğim güzel duaların için teşekkür ederim cümlemizin :) büyüklerimiz demişki kafanı serin ayağını sıcak tut, sen de unutma bu sözü bebiş :)
Çalışıyorum bebegim muhasebeciyim :) sen :)
iyi allaha sukur kuzucuk.. sen nasilsin? bugun cook iyi oldugunu hissettimİyi akşamlarrrr kızçelerrKeyifler yerinde miiii
bitti denebilir artık kuzum ufak tefek şeyler kaldı ya çok şüküryaşadım yaklaşık bi ay önce anlıyorum kuzu bittiyse sıkıntı yok yaa :)
çok soğukkk kuzummmm :) aynen bende neler yapıyorum ama yok aşkımdan hediye kaldı :)
çok şükür canııııımm iyi akşamlarrr senin keyifler nasıllİyi akşamlarrrr kızçelerrKeyifler yerinde miiii
öyle ama kısa sürsün yine de vize haftam okul uzarsa sevdiğim vurur beni :):) demstn hatrlyrm kuzum insan askndn gelck her cefaya razi:)
iyi allaha sukur kuzucuk.. sen nasilsin? bugun cook iyi oldugunu hissettimaskerin iyilesti miii:)
calisiyorum tatlim fizyoterapi teknikeriym.. daire falan deyince devlet memurumu acaba didim ondan merak ettim:)Amin bebeğim güzel duaların için teşekkür ederim cümlemizin :) büyüklerimiz demişki kafanı serin ayağını sıcak tut, sen de unutma bu sözü bebiş :)
Çalışıyorum bebegim muhasebeciyim :) sen :)
rabbim herzaman boyle huzurlu eylesin bebis:)İçimde bugün nedense bi huzur var canım bilmiyorum nedenide yok aslında :) İyi canm şuan çok şükür ilaçlarını falan kullanıyo daha iyi
iyi iyi kolay gelsin :)bitti denebilir artık kuzum ufak tefek şeyler kaldı ya çok şükür
calisiyorum tatlim fizyoterapi teknikeriym.. daire falan deyince devlet memurumu acaba didim ondan merak ettim:)
sağol hayatııımiyi iyi kolay gelsin :)
kizlaaaar coook mutluyum elim ayagim titriyooo bizim usta birligi belli olmuuuus:) burduuuur:) yine 2saat mesafede olucak askmmm haftasonlari falan gorsebiliceeeez:) rabbim hepimizin gonlundekini nasip.etsin insaAllaaah:)
Cok sevndm kuzim yaaa gidersn ostdgn zaman ay cok svmdm wallaha darosi hpmze olsn insallah yakn yerde olurlr bzm askerlermzdekizlaaaar coook mutluyum elim ayagim titriyooo bizim usta birligi belli olmuuuus:) burduuuur:) yine 2saat mesafede olucak askmmm haftasonlari falan gorsebiliceeeez:) rabbim hepimizin gonlundekini nasip.etsin insaAllaaah:)
Ay deli ya:) bulursun tatlm ALLAH buyuk ya takma kafanaNeden herkes çalışıyooo ben neden işsizimmm ben neden iş bulamıyorummmKafamda deli sorularrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?