Ay deli ya:) bulursun tatlm ALLAH buyuk ya takma kafana
Kimseyi dinleme tatlm. Konsrlar iste bilp bilmeden dedgn gbi sanki analrnin karnindan ogrenmslerde :) bulursun sekerim. Sabreden dermis muradina ermisCanım valla öyle bir takıyorumki keşke okumasaydım konumuna getirdiler beni artıkTecrübe tecrübe sanki onlar analarından tecrübeyle doğdularrrrr
gözün aydınnnnn :)kizlaaaar coook mutluyum elim ayagim titriyooo bizim usta birligi belli olmuuuus:) burduuuur:) yine 2saat mesafede olucak askmmm haftasonlari falan gorsebiliceeeez:) rabbim hepimizin gonlundekini nasip.etsin insaAllaaah:)
Kimseyi dinleme tatlm. Konsrlar iste bilp bilmeden dedgn gbi sanki analrnin karnindan ogrenmslerde :) bulursun sekerim. Sabreden dermis muradina ermis
calisiyorum tatlim fizyoterapi teknikeriym.. daire falan deyince devlet memurumu acaba didim ondan merak ettim:)
Bulursun sekerim. Ya oyle deme kz iyi davran kaynanaya is bulmasanda ortbaz edio o. Ama calssan dhaiyi tabi.dDoğru diyosun canım sabret sabret sabret ömrmüz hep sabretmekle geçiyor bu aralarAskerden dönene kadar bulsamda sözümüzde gelin işsiz demesinler
kizlaaaar coook mutluyum elim ayagim titriyooo bizim usta birligi belli olmuuuus:) burduuuur:) yine 2saat mesafede olucak askmmm haftasonlari falan gorsebiliceeeez:) rabbim hepimizin gonlundekini nasip.etsin insaAllaaah:)
Kaynana değil sorunum canım çevredeki dedikoducu çirkef insanlarrrBulursun sekerim. Ya oyle deme kz iyi davran kaynanaya is bulmasanda ortbaz edio o. Ama calssan dhaiyi tabi.d
sagol kuzucuuum.. acemiligi ogrendgmde bukdr sevinmemistim yaa:) acayip birilerine sarilmak istiyoruuuuum:) muhabet kusuma sarilsam olurmuki acep:) bi sikimlik cani var ama:)Canm çok iyi haber bu hayırlı olsun sizin için ahh duygulandım
Ay salla ya onlari kuzu kendlerne baksnlar onlr agznin payni tatlm senKaynana değil sorunum canım çevredeki dedikoducu çirkef insanlarrr
sagol kuzucuuum.. acemiligi ogrendgmde bukdr sevinmemistim yaa:) acayip birilerine sarilmak istiyoruuuuum:) muhabet kusuma sarilsam olurmuki acep:) bi sikimlik cani var ama:)
Kaynana değil sorunum canım çevredeki dedikoducu çirkef insanlarrr
sagol kuzucuuum.. acemiligi ogrendgmde bukdr sevinmemistim yaa:) acayip birilerine sarilmak istiyoruuuuum:) muhabet kusuma sarilsam olurmuki acep:) bi sikimlik cani var ama:)
Aaa darilyorm bak atkiyo gonderdm gorun diye yorum yapmadnzask olsuuun
Sagol kuzum ay siradan olmadi dmi yaaAaaa görmemişim valla kuzum güle güle kkullansın gayet güzel olmuişşşş daha ne olsunnnn
aynen bitanem yaa :) insaAllah hepimiz icin su gibi gecerzaman ve askerlerimize sag salim kavusuruz:)Aman kuşa zarar verme bebegim askerin gelince ona sarıl tut kendini az daha :) derin bir nefes aldınız kuzucum ne iyi gelmiştir eminim çok şükür güldü yüzünüz zaman su gibi geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?