2014 Yarenleri! :)

Canım valla öyle bir takıyorumki keşke okumasaydım konumuna getirdiler beni artık Tecrübe tecrübe sanki onlar analarından tecrübeyle doğdularrrrr
Kimseyi dinleme tatlm. Konsrlar iste bilp bilmeden dedgn gbi sanki analrnin karnindan ogrenmslerde :) bulursun sekerim. Sabreden dermis muradina ermis

Kimseyi dinleme tatlm. Konsrlar iste bilp bilmeden dedgn gbi sanki analrnin karnindan ogrenmslerde :) bulursun sekerim. Sabreden dermis muradina ermis

Doğru diyosun canım sabret sabret sabret ömrmüz hep sabretmekle geçiyor bu aralar Askerden dönene kadar bulsamda sözümüzde gelin işsiz demesinler

Kizlar atki yariya kadar islensi daha. Ben isliyemedim annem yapiyor. Sizce nasil gorunyor. Demistm ya sari lacivert yapcam diye:))

Eklentiler

• 20141121_213500.webp
    166,6 KB · Görüntüleme: 64
Doğru diyosun canım sabret sabret sabret ömrmüz hep sabretmekle geçiyor bu aralar Askerden dönene kadar bulsamda sözümüzde gelin işsiz demesinler
Bulursun sekerim. Ya oyle deme kz iyi davran kaynanaya is bulmasanda ortbaz edio o. Ama calssan dhaiyi tabi.d

sagol kuzucuuum.. acemiligi ogrendgmde bukdr sevinmemistim yaa:) acayip birilerine sarilmak istiyoruuuuum:) muhabet kusuma sarilsam olurmuki acep:) bi sikimlik cani var ama:)

Aman kuşa zarar verme bebegim askerin gelince ona sarıl tut kendini az daha :) derin bir nefes aldınız kuzucum ne iyi gelmiştir eminim çok şükür güldü yüzünüz zaman su gibi geçsin inşallah

QUOTE="EvMakinesi, post: 37914763, member: 542819"]Canlarımmmmmmm :)[/QUOTE]A
Hos geldiiiin canım

Aman kuşa zarar verme bebegim askerin gelince ona sarıl tut kendini az daha :) derin bir nefes aldınız kuzucum ne iyi gelmiştir eminim çok şükür güldü yüzünüz zaman su gibi geçsin inşallah
aynen bitanem yaa :) insaAllah hepimiz icin su gibi gecerzaman ve askerlerimize sag salim kavusuruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…