2014 Yarenleri! :)

Ay evet canım ya kuzenimi istemeye geldiklerinde oğlumuz inşaat mühendisi kızımız ne okudu dediler lise mezunu olduğunu bildikleri halde.. Cok sinir olmustukk
ay ne terbiyesiz insanlar var ya.. sirf kizi ezmek icin.. sinir oldum onlara kuzu.. muhendismis peeh adam mi bakalim? onemli olan mesleki vasif degil insanliktir oyle degil mi?

Anladm tatlm gorus kafa dagitirsn biraz bnde iyiym sukur sevdcgmden tel beklyrm arar insallah:)
ay canim bi iyi geldi ki sorma valla yemek yedik nargile ictik gercekten cok cok iyi geldi :)
kızlaarrr oo muhabbet baya koyuymuş vallahi okuyamadım tek tek ben geldiim nasılsınız canlarrr?
tatliiim benim bende yetisemiyorum hizlarina vallaaa :) bende simdi geldim eve kizlarla disardaydik nargile ictik kafa dagittik kendime geldim :)
kizlaaaar coook mutluyum elim ayagim titriyooo bizim usta birligi belli olmuuuus:) burduuuur:) yine 2saat mesafede olucak askmmm haftasonlari falan gorsebiliceeeez:) rabbim hepimizin gonlundekini nasip.etsin insaAllaaah:)
ay tatlim nasil sevindim anlatamammm gozunuz aydinnnn :)
Canlarımmmmmmm :)
tatlim hosgeldinnn :) ne zamandir yoksun ya

hoşgeldiinn ohh yarasıınnn

kizlaaaar coook mutluyum elim ayagim titriyooo bizim usta birligi belli olmuuuus:) burduuuur:) yine 2saat mesafede olucak askmmm haftasonlari falan gorsebiliceeeez:) rabbim hepimizin gonlundekini nasip.etsin insaAllaaah:)
aa canısıı mesajını şimdi gördümm hadi gözün aydınn yaa çok sevindimm

Afyetolsun cnm yarasin:) iyi gelr tabi arda degsklk. Bnde nargle icyrmda baydr icmdm ama her ictgmde basm donyor vala alskn dglm ya ondndr belki

hoşgeldiinn ohh yarasıınnn
hosbulduk canimm saol :) bak gostereyim
Afyetolsun cnm yarasin:) iyi gelr tabi arda degsklk. Bnde nargle icyrmda baydr icmdm ama her ictgmde basm donyor vala alskn dglm ya ondndr belki
saol kuzuuum :) aynen aynenn bir dondu ki basim sormaa bende hic alisk degilim :) araba kullanicam diye son yarim saat icmedim nolur nolmaz diye :)

Eklentiler

• image.webp
    230,8 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 62
evet pofudugum annesine soyleyecekti halasi tepkisini yazacakti bize ama yazmamis :/ insallah cok kotu gecmemistir

hosbulduk canimm saol :) bak gostereyim
saol kuzuuum :) aynen aynenn bir dondu ki basim sormaa bende hic alisk degilim :) araba kullanicam diye son yarim saat icmedim nolur nolmaz diye :)
Aman iyi yaptn tatlm bnde diodm tek benm mi basm donyor die bnm arkilerm hep ictgi icn alskn baslari donmuyor massallah:)makarnada pek guzl gornyr ya canim cekti smdi:)) hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…