- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
:) :) canimmmmmm benimmmm :) cok enterasan bisi bu yaa.. hic gormedigin insanlar yillardir gorup arkadasim dedigin insnlardan daha yakin olabiliyomusss:) tsk ederiiiim kizlar:) sizi seviyorum:) hihii:)Gel sarılalım canımmm
hosgeldin fistik:)Canlarımmmmmmm :)
Ay duyglndrdn cnm bni ya aynem bnde ayni seklde tskr ederm bnde sevyrm hepnzi :):) :) canimmmmmm benimmmm :) cok enterasan bisi bu yaa.. hic gormedigin insanlar yillardir gorup arkadasim dedigin insnlardan daha yakin olabiliyomusss:) tsk ederiiiim kizlar:) sizi seviyorum:) hihii:)
ay ne terbiyesiz insanlar var ya.. sirf kizi ezmek icin.. sinir oldum onlara kuzu.. muhendismis peeh adam mi bakalim? onemli olan mesleki vasif degil insanliktir oyle degil mi?Ay evet canım ya kuzenimi istemeye geldiklerinde oğlumuz inşaat mühendisi kızımız ne okudu dediler lise mezunu olduğunu bildikleri halde.. Cok sinir olmustukk
ay canim bi iyi geldi ki sorma valla yemek yedik nargile ictik gercekten cok cok iyi geldi :)Anladm tatlm gorus kafa dagitirsn biraz bnde iyiym sukur sevdcgmden tel beklyrm arar insallah:)
tatliiim benim bende yetisemiyorum hizlarina vallaaa :) bende simdi geldim eve kizlarla disardaydik nargile ictik kafa dagittik kendime geldim :)kızlaarrr oo muhabbet baya koyuymuş vallahi okuyamadım tek tekben geldiim nasılsınız canlarrr?
ay tatlim nasil sevindim anlatamammm gozunuz aydinnnn :)kizlaaaar coook mutluyum elim ayagim titriyooo bizim usta birligi belli olmuuuus:) burduuuur:) yine 2saat mesafede olucak askmmm haftasonlari falan gorsebiliceeeez:) rabbim hepimizin gonlundekini nasip.etsin insaAllaaah:)
tatlim hosgeldinnn :) ne zamandir yoksun yaCanlarımmmmmmm :)
hoşgeldiinn ohh yarasıınnnay canim bi iyi geldi ki sorma valla yemek yedik nargile ictik gercekten cok cok iyi geldi :)
tatliiim benim bende yetisemiyorum hizlarina vallaaa :) bende simdi geldim eve kizlarla disardaydik nargile ictik kafa dagittik kendime geldim :)
ay tatlim nasil sevindim anlatamammm gozunuz aydinnnn :)
tatlim hosgeldinnn :) ne zamandir yoksun ya
noldu annesine canıım?zamansizim nerdesinnnnnncok merak ediyorum ne yapti annennnn
aa canısıı mesajını şimdi gördümm hadi gözün aydınn yaa çok sevindimmkizlaaaar coook mutluyum elim ayagim titriyooo bizim usta birligi belli olmuuuus:) burduuuur:) yine 2saat mesafede olucak askmmm haftasonlari falan gorsebiliceeeez:) rabbim hepimizin gonlundekini nasip.etsin insaAllaaah:)
Gel sarılalım canımmm
Afyetolsun cnm yarasin:) iyi gelr tabi arda degsklk. Bnde nargle icyrmda baydr icmdm ama her ictgmde basm donyor vala alskn dglm ya ondndr belkiay canim bi iyi geldi ki sorma valla yemek yedik nargile ictik gercekten cok cok iyi geldi :)
tatliiim benim bende yetisemiyorum hizlarina vallaaa :) bende simdi geldim eve kizlarla disardaydik nargile ictik kafa dagittik kendime geldim :)
ay tatlim nasil sevindim anlatamammm gozunuz aydinnnn :)
tatlim hosgeldinnn :) ne zamandir yoksun ya
Annesi iyi kuzu. Bi durumu vardi askeri icn istmyrdu sanrm ailesi halasi ikna edecekti onun hayirli haberini beklyruz:)noldu annesine canıım?
hiiiimmmm kiskanclik kokulari mi aliyorum sankiiii:) mynm'cimm gel hep birlikte sarilalim bebegimmm ben coook mutluyum buguuuun
ALLAH mutlulugunu daim etsin sekerim hep mutlu olllhiiiimmmm kiskanclik kokulari mi aliyorum sankiiii:) mynm'cimm gel hep birlikte sarilalim bebegimmm ben coook mutluyum buguuuun
hosbulduk canimm saol :) bak gostereyimhoşgeldiinn ohh yarasıınnn
saol kuzuuum :) aynen aynenn bir dondu ki basim sormaa bende hic alisk degilim :) araba kullanicam diye son yarim saat icmedim nolur nolmaz diye :)Afyetolsun cnm yarasin:) iyi gelr tabi arda degsklk. Bnde nargle icyrmda baydr icmdm ama her ictgmde basm donyor vala alskn dglm ya ondndr belki
hmm anladım hayatım hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah♥Annesi iyi kuzu. Bi durumu vardi askeri icn istmyrdu sanrm ailesi halasi ikna edecekti onun hayirli haberini beklyruz:)
ohh yarasın hahahhosbulduk canimm saol :) bak gostereyim
saol kuzuuum :) aynen aynenn bir dondu ki basim sormaa bende hic alisk degilim :) araba kullanicam diye son yarim saat icmedim nolur nolmaz diye :)
inşallah yaaaevet pofudugum annesine soyleyecekti halasi tepkisini yazacakti bize ama yazmamis :/ insallah cok kotu gecmemistir
Aman iyi yaptn tatlm bnde diodm tek benm mi basm donyor die bnm arkilerm hep ictgi icn alskn baslari donmuyor massallah:)makarnada pek guzl gornyr ya canim cekti smdi:)) hehehosbulduk canimm saol :) bak gostereyim
saol kuzuuum :) aynen aynenn bir dondu ki basim sormaa bende hic alisk degilim :) araba kullanicam diye son yarim saat icmedim nolur nolmaz diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?