Insallah kuzum sen pek gornmuyorsn pek girmedn sanki dikkatmi cekti :)hmm anladım hayatım hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah♥
sagol kuzucummm:) ohhh sefan olsun vala arada byle kafa dagitmak lazim:)ay canim bi iyi geldi ki sorma valla yemek yedik nargile ictik gercekten cok cok iyi geldi :)
tatliiim benim bende yetisemiyorum hizlarina vallaaa :) bende simdi geldim eve kizlarla disardaydik nargile ictik kafa dagittik kendime geldim :)
ay tatlim nasil sevindim anlatamammm gozunuz aydinnnn :)
tatlim hosgeldinnn :) ne zamandir yoksun ya
tsk ederim bitanemm bende cook sevindimm koca bi ohh cektim:)aa canısıı mesajını şimdi gördümm hadi gözün aydınn yaa çok sevindimm
evet canım bahsetmiştim taşındık ya internet yoktu falan ee yerleşmesi yorgunluğu derken pek vakit ayıramadım bu haftaInsallah kuzum sen pek gornmuyorsn pek girmedn sanki dikkatmi cekti :)
ay ben bugün her şeye ağlıyorum şuan senin yazdıklarını okudum bak gözlerim doldu Allah mutluluğunuzu daim etsiinnsagol kuzucummm:) ohhh sefan olsun vala arada byle kafa dagitmak lazim:)
tsk ederim bitanemm bende cook sevindimm koca bi ohh cektim:)
Anladm tatlm. Dinlen igce yorgnlugn gitsn:)evet canım bahsetmiştim taşındık ya internet yoktu falan ee yerleşmesi yorgunluğu derken pek vakit ayıramadım bu hafta
ay ben bugün her şeye ağlıyorum şuan senin yazdıklarını okudum bak gözlerim doldu Allah mutluluğunuzu daim etsiinn
oyy kuzum benimmm hepimiz mutlu olalim insaAllah:) rabbim hepimizin yuzunu guldursun, bizi sukredenlerden eylesin:)ALLAH mutlulugunu daim etsin sekerim hep mutlu olll
Ne guzel konustun oyle kuzum AMIN RABBIM tüm dilegimizi yerine getirsin insallah hep guleriz mutlu oluruz ins:)oyy kuzum benimmm hepimiz mutlu olalim insaAllah:) rabbim hepimizin yuzunu guldursun, bizi sukredenlerden eylesin:)
aynen canım bu akşam bir vururum kafayı artık sabah kaçta kalkarım bilmiyorumAnladm tatlm. Dinlen igce yorgnlugn gitsn:)
:) :) canimmmmmm benimmmm :) cok enterasan bisi bu yaa.. hic gormedigin insanlar yillardir gorup arkadasim dedigin insnlardan daha yakin olabiliyomusss:) tsk ederiiiim kizlar:) sizi seviyorum:) hihii:)
amin kuzucuuuk kiyamamki ben sanaaa sevdigine kavusmana az kaldi ya oyuzden hassaslastin sanirim fistik:)evet canım bahsetmiştim taşındık ya internet yoktu falan ee yerleşmesi yorgunluğu derken pek vakit ayıramadım bu hafta
ay ben bugün her şeye ağlıyorum şuan senin yazdıklarını okudum bak gözlerim doldu Allah mutluluğunuzu daim etsiinn
:) haftasonu zatn ogce dinlenr yorgunlgunu atarsn sekerimaynen canım bu akşam bir vururum kafayı artık sabah kaçta kalkarım bilmiyorum
bilmiyorum artık bebeğim neden bilmiyorum normalde şuan sevdiceğime gidiyor olmam lazımdı ama ertelendi haftaya Cuma onun üzüntüsü de var biraz üzerimdeamin kuzucuuuk kiyamamki ben sanaaa sevdigine kavusmana az kaldi ya oyuzden hassaslastin sanirim fistik:)
aynen inşallah kuşum niyetim o:) haftasonu zatn ogce dinlenr yorgunlgunu atarsn sekerim
Bn mesela ne zmn haftsnu gelse dnlncm dedysm hep akrblr geldi otrmaya first bulamadm ins snada olmaz oylebilmiyorum artık bebeğim neden bilmiyorum normalde şuan sevdiceğime gidiyor olmam lazımdı ama ertelendi haftaya Cuma onun üzüntüsü de var biraz üzerimde
aynen inşallah kuşum niyetim o
yok olmasın umrumda değil hiçbir şey, istemiyorum kimseyiiBn mesela ne zmn haftsnu gelse dnlncm dedysm hep akrblr geldi otrmaya first bulamadm ins snada olmaz oyle
yok olmasın umrumda değil hiçbir şey, istemiyorum kimseyii
canım bu akşam 00:00da attıralım burda olanlarla tabloya da yarın akşam başlayalııımPofudukkkk şafaklar ne olduuuuuu
canım bu akşam 00:00da attıralım burda olanlarla tabloya da yarın akşam başlayalııım
Acma kapiyi hhaha:)yok olmasın umrumda değil hiçbir şey, istemiyorum kimseyii
Olleyyy
ayneeen öyleeeAcma kapiyi hhaha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?