2014 Yarenleri! :)

sagol kuzucummm:) ohhh sefan olsun vala arada byle kafa dagitmak lazim:)
aa canısıı mesajını şimdi gördümm hadi gözün aydınn yaa çok sevindimm
tsk ederim bitanemm bende cook sevindimm koca bi ohh cektim:)

Insallah kuzum sen pek gornmuyorsn pek girmedn sanki dikkatmi cekti :)
evet canım bahsetmiştim taşındık ya internet yoktu falan ee yerleşmesi yorgunluğu derken pek vakit ayıramadım bu hafta

sagol kuzucummm:) ohhh sefan olsun vala arada byle kafa dagitmak lazim:)
tsk ederim bitanemm bende cook sevindimm koca bi ohh cektim:)
ay ben bugün her şeye ağlıyorum şuan senin yazdıklarını okudum bak gözlerim doldu Allah mutluluğunuzu daim etsiinn

Anladm tatlm. Dinlen igce yorgnlugn gitsn:)

:) :) canimmmmmm benimmmm :) cok enterasan bisi bu yaa.. hic gormedigin insanlar yillardir gorup arkadasim dedigin insnlardan daha yakin olabiliyomusss:) tsk ederiiiim kizlar:) sizi seviyorum:) hihii:)

Aynen öyle oluyor canım birbirimizin halinden en iyi anlayan bizleriz çünkü iyiki varsınızzz

Yaaaa sen ennn bitanesinnn en kocamanından sarılırım ben sanaaaa

amin kuzucuuuk kiyamamki ben sanaaa sevdigine kavusmana az kaldi ya oyuzden hassaslastin sanirim fistik:)

amin kuzucuuuk kiyamamki ben sanaaa sevdigine kavusmana az kaldi ya oyuzden hassaslastin sanirim fistik:)
bilmiyorum artık bebeğim neden bilmiyorum normalde şuan sevdiceğime gidiyor olmam lazımdı ama ertelendi haftaya Cuma onun üzüntüsü de var biraz üzerimde
:) haftasonu zatn ogce dinlenr yorgunlgunu atarsn sekerim
aynen inşallah kuşum niyetim o

bilmiyorum artık bebeğim neden bilmiyorum normalde şuan sevdiceğime gidiyor olmam lazımdı ama ertelendi haftaya Cuma onun üzüntüsü de var biraz üzerimde

aynen inşallah kuşum niyetim o
Bn mesela ne zmn haftsnu gelse dnlncm dedysm hep akrblr geldi otrmaya first bulamadm ins snada olmaz oyle

Kizlar. Size bsey danisacam. Sacim siyah uclari karamel. Sizce siyaha boyatmmi tumden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…