Bnm 349 .seveettt şafaklar attı kızlarrr şafakları alalım hemennn
bizim 163
Aa nee guzel cikoltmi gnderdn cnm. Izn veryolrmi ciklta vermelerne guzl fikr bndmi yapsm acba:)kizlar yaaaa kargom gitmissserdi diyo ki ben uyuyodum uyandim uyku sersemi kantine gittim baktim masada bi kutu duruyo hic orali olmadim once soyle bi yaklastim baktim soyadin yaziyo dedi lan dedim noluyo ruya mu bu sonra arkadaslar toplandi saldirdilar dedi oracikta acmislar dagitmis herkese cikolatalardan mutlu ettim askerleri ve erdimiii cok mutluyum ya :)
Kasmn kacnda gitti askern kuzisimdi saat 12yi gectigine gore yarin olmus oluyosa ve safagi bi sonraki gunu baz alarak soyluyosak bnm ozmn 347mi oluyo.. ay bilemedimki.ben bunuuuu:)
ooooh kaptin yine aksam aksam hayir dualarini bebis:) nekdr mutlu olmuslardir kimbilir:) ustaliga gecsin bende gondericem :) size danisirim ozamana:) yardimci olursunuz bana dimi:)kizlar yaaaa kargom gitmissserdi diyo ki ben uyuyodum uyandim uyku sersemi kantine gittim baktim masada bi kutu duruyo hic orali olmadim once soyle bi yaklastim baktim soyadin yaziyo dedi lan dedim noluyo ruya mu bu sonra arkadaslar toplandi saldirdilar dedi oracikta acmislar dagitmis herkese cikolatalardan mutlu ettim askerleri ve erdimiii cok mutluyum ya :)
Aynen öyle oluyor canım birbirimizin halinden en iyi anlayan bizleriz çünkü iyiki varsınızzz
Yaaaa sen ennn bitanesinnn en kocamanından sarılırım ben sanaaaa
7kasimda bebis.. ama sevk baslangicindan itibaren hesapladgndan 2gun daha dusuyoruz:)Kasmn kacnda gitti askern kuzi
Cnm bnm askermde 4kasmda gotti bn 349 die hespldm yanls hesplmsm demek :) karstryorm ben:)7kasimda bebis.. amangicindan itibaren hesapladgndan 2gun daha dusuyoruz:)
eneeem yanlis olmus sanirim kuzu bnmki 7kasimda yeslim olduCnm bnm askermde 4kasmda gotti bn 349 die hespldm yanls hesplmsm demek :) karstryorm ben:)
evet tatlim bir koton poseti tika basa doluydu :) evet herseyi aliyolar ya bence ilac falan haric tatlim. Belcikadan anca cikolata gonderilir canim baska seyler bozuluyo malesef bide cikolata meshur olunca oyuzden :)Aa nee guzel cikoltmi gnderdn cnm. Izn veryolrmi ciklta vermelerne guzl fikr bndmi yapsm acba:)
ayy saol kuzum ya valla bende okadar mutlu oldum ki anlatamam :) sende gonder tatlim cokca gonderin ki butun askerlerimize yetsin :) yardim etmem mi tatlimm istedigini sorabilirsinooooh kaptin yine aksam aksam hayir dualarini bebis:) nekdr mutlu olmuslardir kimbilir:) ustaliga gecsin bende gondericem :) size danisirim ozamana:) yardimci olursunuz bana dimi:)
eneeeem uykum gelmis azcik yazamiorm artk:) bnmki 7kasinda teslim olup 347iyse senin daha az olmasi gerekmiyomu.. bunu bi bilene sormak lazim:)Cnm bnm askermde 4kasmda gotti bn 349 die hespldm yanls hesplmsm demek :) karstryorm ben:)
4kasmda gitti bnm d.gunmde 5kasmdi ne tuhaf olmustum ama.deneeem yanlis olmus sanirim kuzu bnmki 7kasimda yeslim oldu
Gene fikirlerini alirm tatlm guzel fikir valla hem askerni hem tum askerlerni sevndrmek cok gzl bi duygu ya :)evet tatlim bir koton poseti tika basa doluydu :) evet herseyi aliyolar ya bence ilac falan haric tatlim. Belcikadan anca cikolata gonderilir canim baska seyler bozuluyo malesef bide cikolata meshur olunca oyuzden :)
ayy saol kuzum ya valla bende okadar mutlu oldum ki anlatamam :) sende gonder tatlim cokca gonderin ki butun askerlerimize yetsin :) yardim etmem mi tatlimm istedigini sorabilirsin
Hehe .d aynen tatlm bnm az olmasi lazm braz ama gne cok.seneeeem uykum gelmis azcik yazamiorm artk:) bnmki 7kasinda teslim olup 347iyse senin daha az olmasi gerekmiyomu.. bunu bi bilene sormak lazim:)
tabi tatlim kargo gondereceginiz zaman hersey sorabilirsiniz :)Gene fikirlerini alirm tatlm guzel fikir valla hem askerni hem tum askerlerni sevndrmek cok gzl bi duygu ya :)
;( kiyamamkiii. ama bak bi dahaki dogum gununde beraber olucaksiniz allahin izniyle:) dogumgunu hediyen sevdicegin olucaaak:)4kasmda gitti bnm d.gunmde 5kasmdi ne tuhaf olmustum ama.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?