2014 Yarenleri! :)

kizlar yaaaa kargom gitmisss erdi diyo ki ben uyuyodum uyandim uyku sersemi kantine gittim baktim masada bi kutu duruyo hic orali olmadim once soyle bi yaklastim baktim soyadin yaziyo dedi lan dedim noluyo ruya mu bu sonra arkadaslar toplandi saldirdilar dedi oracikta acmislar dagitmis herkese cikolatalardan mutlu ettim askerleri ve erdimiii cok mutluyum ya :)

Aa nee guzel cikoltmi gnderdn cnm. Izn veryolrmi ciklta vermelerne guzl fikr bndmi yapsm acba:)

simdi saat 12yi gectigine gore yarin olmus oluyosa ve safagi bi sonraki gunu baz alarak soyluyosak bnm ozmn 347mi oluyo.. ay bilemedimki.ben bunuuuu:)

ooooh kaptin yine aksam aksam hayir dualarini bebis:) nekdr mutlu olmuslardir kimbilir:) ustaliga gecsin bende gondericem :) size danisirim ozamana:) yardimci olursunuz bana dimi:)

Aa nee guzel cikoltmi gnderdn cnm. Izn veryolrmi ciklta vermelerne guzl fikr bndmi yapsm acba:)
evet tatlim bir koton poseti tika basa doluydu :) evet herseyi aliyolar ya bence ilac falan haric tatlim. Belcikadan anca cikolata gonderilir canim baska seyler bozuluyo malesef bide cikolata meshur olunca oyuzden :)
ooooh kaptin yine aksam aksam hayir dualarini bebis:) nekdr mutlu olmuslardir kimbilir:) ustaliga gecsin bende gondericem :) size danisirim ozamana:) yardimci olursunuz bana dimi:)
ayy saol kuzum ya valla bende okadar mutlu oldum ki anlatamam :) sende gonder tatlim cokca gonderin ki butun askerlerimize yetsin :) yardim etmem mi tatlimm istedigini sorabilirsin

Gene fikirlerini alirm tatlm guzel fikir valla hem askerni hem tum askerlerni sevndrmek cok gzl bi duygu ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…