2014 Yarenleri! :)

guzellikleer ben uyuyim artik yarin nobetim var:) cok erken kalkmiycam ama uykum geldi:) kocaman kocaman opuyorum hepiniziiii:) iyi geceleeer:)

iyi geceler yarenlerim :) guzel bi uyku cekin hepiniz insallah kendinizi uzmeyin sevdiklerimize kavusmaya az kaldi insallah bi an once kavusursunuz :) ruyamizda askerlerimizi gorelim insallahhhh hayirli gecelerrrr

iyi geceler yarenlerim :) guzel bi uyku cekin hepiniz insallah kendinizi uzmeyin sevdiklerimize kavusmaya az kaldi insallah bi an once kavusursunuz :) ruyamizda askerlerimizi gorelim insallahhhh hayirli gecelerrrr
Iyi geceler sekerim. Ruyanda sevdicegini gör saglikli bi seklde kavsrz insallah yarimize ALLAH rahatlk versn iyi gecelerr:)

Kizlar atki yariya kadar islensi daha. Ben isliyemedim annem yapiyor. Sizce nasil gorunyor. Demistm ya sari lacivert yapcam diye:))
çokkk güzel kafamda canlandırdığımdan çok çok daha güzel güle güle kullansın enişteciğimiz sıcacık tutsun hasta olmadan sevdiceğine kavuşsunnn aminnnnn :)

çokkk güzel kafamda canlandırdığımdan çok çok daha güzel güle güle kullansın enişteciğimiz sıcacık tutsun hasta olmadan sevdiceğine kavuşsunnn aminnnnn :)
Ayy kuzim bnm sagol bnde ddm acba siradn mi oldu die. Haftya geliyor ksmwt olrsa ins:)

günaydınnn güzellerrr yarım gün çalıştığım bir cumartesi gününden daha merhaba cumartesi yarım gün çalışan var mı bana çok zor geliyor kalkıp işe gelmek inşallah bugün atmışımdır üstümden kötü enerjiyi

günaydın canım bende yarım gün 14:30 çıkacağım sabah kalkıp gelmek ne yoruyor ..birde hiç işim yok yani bugün ...

22 KASIM 2014
- 2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ -

*TESKERE ALAN YARENLERİMİZ
MUTELLA

*PLAKA SAYAN YARENLERiMİZ

HUZURAERDİM / 67 --- ZONGULDAK

PLASLAN / 71 --- KIRIKKALE
*PLAKALARA MERHABA DEMEK İÇİN SABIRSIZLANAN YARENLERİMİZ

*2 RAKAMLI SAYILARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
MYNM / 102
OZGEEMRE /102

NİDAGKHN / 113
*YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
EVMAKİNESİ / 147
PERİ__KİZİ / 148
TUCE_TUCE / 148
EFULİ__ / 149

POFUDUK16 / 163
EVREM2724 / 184

*100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ

ZAMANSİZ93 / 262
YESMCEYHN / 262

*200LERE MERHABA DEMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ

*YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ

DENİZLİLİLİLİ / 347
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

günaydın canıım kolay gelsin sanaa ben çalışmıyorum ama zaman zaman toplantılarım oluyor ve Cumartesi gitmek gerçekten koyuyor yani
anneem teşekkür ettim bebeğiimmm eline koluna sağlııkkk

günaydın canıım kolay gelsin sanaa ben çalışmıyorum ama zaman zaman toplantılarım oluyor ve Cumartesi gitmek gerçekten koyuyor yani

anneem teşekkür ettim bebeğiimmm eline koluna sağlııkkk

teşekkür ederim bebegim :) ne zamandır yoktun halletin mi işleri özletme kendini gel arada, bir de askerinin yanına gittin mi yoksa gidecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…