2014 Yarenleri! :)

teşekkür ederim bebegim :) ne zamandır yoktun halletin mi işleri özletme kendini gel arada, bir de askerinin yanına gittin mi yoksa gidecek misin
hallettim denebilir kuzu bu haftasonu toparlanır iyice her şey, zaten bu sabah ilk defa alarmsız uyandım oh iş yok keyfim yerinde çok şükür normalde şuan askerimin yanında olmalıydım canım ama bir aksilik çıktı haftaya Cuma akşamı çıkıcaz yola Allah nasip ederse Cumartesi sabahı ordayız inşallah

ne demek tatlım

nasılsın tatlım :)
iyiyim canım benim çok şükür seni sormalı? bu arada şafak olayını dert etme plaslan ilk listemizi güncelliyor çünkü yeni bir liste oluşturmuyor ben bu akşam oluşturucam yeni listeyi sizi de ekliycem

Benim safagmi yazmamissinz ama.s gunaydin kizlaar
canım o ilk listemiz çünkü plaslan da sürekli burayı takip edemiyor çok sık ben de listeyi ilk hazırladığımda yoktunuz o zaman eklenmeyince kaldı bu akşam ekliycem

e tabi bebeğim eve attınız ya kendinizi, herşey yerini bulur zamanla :) evet canım bu hafta gideceksin diye hatırlıyordum o yüzden sordum burda olmaman gerekiyordu çünkü :) aksilik demeyelim canım herşeyde vardır bir hayır, inşallah kavuşacaksınız, kendim buluşacakmış gibi seviniyorum ya güzel haberlerinize

[QUofuduk16, post: 37919658, member: 469479"]

iyiyim canım benim çok şükür seni sormalı? bu arada şafak olayını dert etme plaslan ilk listemizi güncelliyor çünkü yeni bir liste oluşturmuyor ben bu akşam oluşturucam yeni listeyi sizi de ekliycem

canım o ilk listemiz çünkü plaslan da sürekli burayı takip edemiyor çok sık ben de listeyi ilk hazırladığımda yoktunuz o zaman eklenmeyince kaldı bu akşam ekliycem[/QUOTE]
Hmm anlamdm kuzu tamam o zamam

aynen hayatımm tabi canım orası öyle bunda da bir hayır vardır, öyle kuzum bizi bizden başka kim anlar zatennn

Hmm anlamdm kuzu tamam o zamam [/QUOTE]
o yüzden kırılmaca gücenmece olmasın lütfen

tamamdır o zaman

şafakım 241
pofuduk akşam halledicekmiş :)
sorun yok tatlım . .

Tamam cnm biz konustuk halletik simdi. Acikladgn icn tsk ederm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…