hallettim denebilir kuzu bu haftasonu toparlanır iyice her şey, zaten bu sabah ilk defa alarmsız uyandım oh iş yok keyfim yerinde çok şükürteşekkür ederim bebegim :) ne zamandır yoktun halletin mi işleri özletme kendini gel arada, bir de askerinin yanına gittin mi yoksa gidecek misin
günaydın canıımGünaydınnnn şekerler
anneem teşekkür ettim bebeğiimmm eline koluna sağlııkkk
nasılsın tatlım :)günaydın canıım
ben neden yokumne demek tatlım
Günaydın bebeğim :)Benim safagmi yazmamissinz ama.s gunaydin kizlaar
Aynen bende uzuldum kirildim da :)Günaydın bebeğim :)
bende yokum çok üzüldümmmm
ne demek tatlım
iyiyim canım benim çok şükür seni sormalı? bu arada şafak olayını dert etme plaslan ilk listemizi güncelliyor çünkü yeni bir liste oluşturmuyor ben bu akşam oluşturucam yeni listeyi sizi de ekliycemnasılsın tatlım :)
canım o ilk listemiz çünkü plaslan da sürekli burayı takip edemiyor çok sık ben de listeyi ilk hazırladığımda yoktunuz o zaman eklenmeyince kaldı bu akşam ekliycemBenim safagmi yazmamissinz ama.s gunaydin kizlaar
Aynen bende uzuldum kirildim da :)
hallettim denebilir kuzu bu haftasonu toparlanır iyice her şey, zaten bu sabah ilk defa alarmsız uyandım oh iş yok keyfim yerinde çok şükürnormalde şuan askerimin yanında olmalıydım canım ama bir aksilik çıktı haftaya Cuma akşamı çıkıcaz yola Allah nasip ederse Cumartesi sabahı ordayız inşallah
aynen hayatımm tabi canım orası öyle bunda da bir hayır vardır, öyle kuzum bizi bizden başka kim anlar zatennne tabi bebeğim eve attınız ya kendinizi, herşey yerini bulur zamanla :) evet canım bu hafta gideceksin diye hatırlıyordum o yüzden sordum burda olmaman gerekiyordu çünkü :) aksilik demeyelim canım herşeyde vardır bir hayır, inşallah kavuşacaksınız, kendim buluşacakmış gibi seviniyorum ya güzel haberlerinize
Hmm anlamdm kuzu tamam o zamam[QUofuduk16, post: 37919658, member: 469479"]
iyiyim canım benim çok şükür seni sormalı? bu arada şafak olayını dert etme plaslan ilk listemizi güncelliyor çünkü yeni bir liste oluşturmuyor ben bu akşam oluşturucam yeni listeyi sizi de ekliycem
canım o ilk listemiz çünkü plaslan da sürekli burayı takip edemiyor çok sık ben de listeyi ilk hazırladığımda yoktunuz o zaman eklenmeyince kaldı bu akşam ekliycem
Günaydın bebeğim :)
bende yokum çok üzüldümmmm
kızlar sizinle konuşma fırsatımız olmadığı için haliyle şafaklarınızı bilmiyorum.Aynen bende uzuldum kirildim da :)
tamamdır o zaman
iyiyim canım benim çok şükür seni sormalı? bu arada şafak olayını dert etme plaslan ilk listemizi güncelliyor çünkü yeni bir liste oluşturmuyor ben bu akşam oluşturucam yeni listeyi sizi de ekliycem
canım o ilk listemiz çünkü plaslan da sürekli burayı takip edemiyor çok sık ben de listeyi ilk hazırladığımda yoktunuz o zaman eklenmeyince kaldı bu akşam ekliycem
şafakım 241kızlar sizinle konuşma fırsatımız olmadığı için haliyle şafaklarınızı bilmiyorum.
söylersiniz yazarız sıkıntı yok.
bn pofuduğu temsilen yapıyorum bunu işleri vardı arada ben attırdım şafakları.
Tamam cnm biz konustuk halletik simdi. Acikladgn icn tsk ederm.kızlar sizinle konuşma fırsatımız olmadığı için haliyle şafaklarınızı bilmiyorum.
söylersiniz yazarız sıkıntı yok.
bn pofuduğu temsilen yapıyorum bunu işleri vardı arada ben attırdım şafakları.
Hadi massallah 241 yolu yarilamissn.d darisi yim istyne olsn bnm safak ta 348.sşafakım 241
pofuduk akşam halledicekmiş :)
sorun yok tatlım . .
tamamdır o zaman
şafakım 241
pofuduk akşam halledicekmiş :)
sorun yok tatlım . .
Sekerim sen naailsn bakalm:)
kızlarrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?