çok şükür kuzum ya keyfim yerinde uyandım hemen geldim bilgisayarın başına taktım kulaklığımı şarkı dinliyorum internette geziniyorum bir yandan daSekerim sen naailsn bakalm:)
Sevndm tatlm.Oh ne guzel kuzu bende magazin seyredyrm dedikodulari heheçok şükür kuzum ya keyfim yerinde uyandım hemen geldim bilgisayarın başına taktım kulaklığımı şarkı dinliyorum internette geziniyorum bir yandan da
iyi seyirlerrrr ben hiç izlemem ya televizyon anca mecburiyetten bakarsam bakarım göz ucuyla evdekiler izlerken falanSevndm tatlm.Oh ne guzel kuzu bende magazin seyredyrm dedikodulari hehe
Hmm sen pek sevmyn anlaslan:)Sagol tatlm firsat buldukca izlerm severm televzyn seyretmeyi:)iyi seyirlerrrr ben hiç izlemem ya televizyon anca mecburiyetten bakarsam bakarım göz ucuyla evdekiler izlerken falan
Cnm eski listeyma o pofdkcugmz yeni listeyi yapckms bugun listede oluruz bzde:)bende yokum listede
Havami atyon kiz ask olsun
canım arkadaş açıklamayı yapmış ama ben de söyleyeyim o ilk listemiz bizim ben bir süre giremedim plaslan o listeyi güncelledi yeni bir ekleme yapmadı yeni listeyi ben bu akşam yapıcambende yokum listede
aynen pek sevmiyorumHmm sen pek sevmyn anlaslan:)Sagol tatlm firsat buldukca izlerm severm televzyn seyretmeyi:)
evet tatlım senin yerin başka çünkü
Eski liste olduğu benden belli yani. Ben de geçtim o yollardan, en tepede olmayı hakettim benceHavami atyon kiz ask olsun
:))canım arkadaş açıklamayı yapmış ama ben de söyleyeyim o ilk listemiz bizim ben bir süre giremedim plaslan o listeyi güncelledi yeni bir ekleme yapmadı yeni listeyi ben bu akşam yapıcam
aynen pek sevmiyorum
:) tabi cnm darisi tum istyene olsun hayirli tezkereler dilerim:)Eski liste olduğu benden belli yani. Ben de geçtim o yollardan, en tepede olmayı hakettim bence
Asıl ben sizlere hayırlısı tezkereler dilerim,:))
:) tabi cnm darisi tum istyene olsun hayirli tezkereler dilerim:)
canım arkadaş açıklamayı yapmış ama ben de söyleyeyim o ilk listemiz bizim ben bir süre giremedim plaslan o listeyi güncelledi yeni bir ekleme yapmadı yeni listeyi ben bu akşam yapıcam
aynen pek sevmiyorum
tamam canım akşam sorucam tekrar eklerken o zaman yazarıztamamm canım sağol ... benimde kısa dönem 3 kasım silisyonu ..
Amin cnm sagol.Asıl ben sizlere hayırlısı tezkereler dilerim,
çok şükür ya gitti işte bi kısmı darısı senin başına cancagızım :)Hadi massallah 241 yolu yarilamissn.d darisi yim istyne olsn bnm safak ta 348.s
efendimmm şekerimmmm :)
kızlarrrr...
tamam canım akşam sorucam tekrar eklerken o zaman yazarız
anladınız siz onuefendimmm şekerimmmm :)
tamam canım o zaman sen atarsa kaç şafağın onu söyle şafak yazıyoruz ya çünkücanım ben akşam giremiyorum yarında izinliyim internet yok evede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?