Ay AMIN kuzum tum isteyene de olsun. Ama saynca gecmiyor sanki zaman yaaçok şükür ya gitti işte bi kısmı darısı senin başına cancagızım :)
Anladık bebişanladınız siz onu
tamam canım o zaman sen atarsa kaç şafağın onu söyle şafak yazıyoruz ya çünkü
hergün sayınca geçmiyor evet helede 300lerdeykenAy AMIN kuzum tum isteyene de olsun. Ama saynca gecmiyor sanki zaman yaa
anladınız siz onu
tamam canım o zaman sen atarsa kaç şafağın onu söyle şafak yazıyoruz ya çünkü
akşam konuşuruz kuzum genel durum değerlendirmesi yaparızbebegim bu listede benim atarsa 1 fazla bugün 261 diyorum ben, sadece benim mi böyle anlayamadım ama herkesin böyleyse onu da dikkate alalım güzelimm
akşam konuşuruz kuzum genel durum değerlendirmesi yaparız
Dusersnz 100lere cnm sende sayma zaman gecer öyle.hergün sayınca geçmiyor evet helede 300lerdeyken
biz bi 100lere düşsek . .
Saymak istemiyorum ama benimki aradığında soruyor (unutuyorum saymayıncaDusersnz 100lere cnm sende sayma zaman gecer öyle.
maşallah çok az kalmışşafak 149 canım
maşallah çok az kalmış
Haha ayni bnm asker gbi saymaynca trp atyr :)Saymak istemiyorum ama benimki aradığında soruyor (unutuyorum saymayınca) bozuluyor sonrada
AMİN . . 241 dahacanım hepimiz sevdiceklerimize sağ salim kavuşuruz inşallhhhh ....senin ne kadar
Masallah cnm az kalmis:)şafak 149 canım
Geçen gün nasıl yorgunum ayakta uyucam nerdeyse gelmiş bana şafak kaç demesinmiHaha ayni bnm asker gbi saymaynca trp atyr :)
:)) bnada sordu safk kac diye bnde kvrdm nasl sayyorsak oyle iste sacmldm bnde tavr yPti braz :)Geçen gün nasıl yorgunum ayakta uyucam nerdeyse gelmiş bana şafak kaç demesinminasıl kıvırıyorum bi görsen ben biliyorumda sen söyle bakalım aynımı falan dyp saçmalamaya başladım konu o şekilde kapandı
AMİN . . 241 daha
anlamıyor bunlar bizi:)) bnada sordu safk kac diye bnde kvrdm nasl sayyorsak oyle iste sacmldm bnde tavr yPti braz :)
Evet tatlm ya anlamiyorlaranlamıyor bunlar bizi
1 aymıgün dediğin su gibi akıyor canım ..bize geçmiyor gibi gelsede 2 hafta sonra benim canım 1 aylık asker :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?