- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
1 aymıkısa dönemmi
çok özledim ben yaEvet tatlm ya anlamiyorlar
Sen daha az hasretlik çekiceksin şanslısın :)evet canım kısa dönem 6 kasımda teslim oldu ..aralık 18 urfaya geçicek inşallah
mmm hepimiz inşşvalla bende hergun bakmiyorum safaga oyle daha cabuk geciyo zaman :) buguuuuuuun biletlerimizi aliyoruz insallllaaaaaah ayyy cok mutluyummm erdim askerden dondukten 2 gun sonraaa yaninda olcam insallllahhhhboyle boyle sarilicammm ahh ahhh
Bmde cok ozledm haftya ksmetse gelitrcz askermi 2gnlgne:)çok özledim ben ya
Sevndm kuzum ya bnde askerme haftya sarlcm insallah:)valla bende hergun bakmiyorum safaga oyle daha cabuk geciyo zaman :) buguuuuuuun biletlerimizi aliyoruz insallllaaaaaah ayyy cok mutluyummm erdim askerden dondukten 2 gun sonraaa yaninda olcam insallllahhhhboyle boyle sarilicammm ahh ahhh
çok güzelllBmde cok ozledm haftya ksmetse gelitrcz askermi 2gnlgne:)
Kavuşacan günler su gibi akar canım ısh...çok sevindim senin adına.... Kuzum zamansızdan haber varmıvalla bende hergun bakmiyorum safaga oyle daha cabuk geciyo zaman :) buguuuuuuun biletlerimizi aliyoruz insallllaaaaaah ayyy cok mutluyummm erdim askerden dondukten 2 gun sonraaa yaninda olcam insallllahhhhboyle boyle sarilicammm ahh ahhh
Yok tatlm evli dglm sozluyum :) sençok güzellltadını çıkar
evli değildin dmi sen
amin hepimizn su gibi akarrr insallah canim :) yok tatlim yaa zamansiz yok ortada cok endiseleniyorumKavuşacan günler su gibi akar canım ısh...çok sevindim senin adına.... Kuzum zamansızdan haber varmı
Bende çok endişelendim kuzum ya ish iyi haberlerle geliramin hepimizn su gibi akarrr insallah canim :) yok tatlim yaa zamansiz yok ortada cok endiseleniyorum
resmi bişey yok henüz ortada gelince nasipse :)Yok tatlm evli dglm sozluyum :) sen
Hayirlisi olsun canm ALLAH gonlune gore versn:)resmi bişey yok henüz ortada gelince nasipse :)
pofudugum beni 200lere merhaba demek isteyenlere eklesen keskeee:) az kaldi zaten 200lere merhaba demeyeee:) :)
iyiyim canım benim çok şükür seni sormalı? bu arada şafak olayını dert etme plaslan ilk listemizi güncelliyor çünkü yeni bir liste oluşturmuyor ben bu akşam oluşturucam yeni listeyi sizi de ekliycem
canım o ilk listemiz çünkü plaslan da sürekli burayı takip edemiyor çok sık ben de listeyi ilk hazırladığımda yoktunuz o zaman eklenmeyince kaldı bu akşam ekliycem
Canım Allah gönlüne göre versin.... Annede düzelecekdir ish....kizlar bn geldim :) merak etmissiniz saolun. ..anneme soyledik tepkili..sen seviyosan mecbur kabul edicem ama senden beklemezdm tarzı bi kac kelime etti uzuldum ona..goksele anlattim o da haliyle bozuldu bidaha acma konuyu bn geldiğimde kacirir götürürüm seni yapıcak bişey yok dedi
Selam cnm bnm. Bak gene demis ama seviyorsan kabul edicem gibisine. Zamanla alisir oda sıkma canini sevdgnin direndgnn farknda insallah hersey gonlunce olur tatlmkizlar bn geldim :) merak etmissiniz saolun. ..anneme soyledik tepkili..sen seviyosan mecbur kabul edicem ama senden beklemezdm tarzı bi kac kelime etti uzuldum ona..goksele anlattim o da haliyle bozuldu bidaha acma konuyu bn geldiğimde kacirir götürürüm seni yapıcak bişey yok dedi
canim benim annem de aynisini dedi bosver annenin dediklerini kabul edecekler ama biraz ugrastiracaklar yapacak bisey yok balim.. bu arada goksele hepsini anlatma canimmm bunu ilerde bi kavganizda senin annen beni kabul etmemisti diye soylerler yani sinirden herkes kendini kaybedebiliyo malesef.. oyuzden ben sevgililere herseyi soyleme taraftari degilim en azindan su kiz isteme soz nisan dugun donemlerinde kuzummkizlar bn geldim :) merak etmissiniz saolun. ..anneme soyledik tepkili..sen seviyosan mecbur kabul edicem ama senden beklemezdm tarzı bi kac kelime etti uzuldum ona..goksele anlattim o da haliyle bozuldu bidaha acma konuyu bn geldiğimde kacirir götürürüm seni yapıcak bişey yok dedi
aminnn canımm inşallah :)Sagol tatlm iki gunde olsa ilac gbi gelck bna ya:) darsi tezkerelrne olsun tum askerlrmzn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?