2014 Yarenleri! :)

valla bende hergun bakmiyorum safaga oyle daha cabuk geciyo zaman :) buguuuuuuun biletlerimizi aliyoruz insallllaaaaaah ayyy cok mutluyummm erdim askerden dondukten 2 gun sonraaa yaninda olcam insallllahhhh boyle boyle sarilicammm ahh ahhh

valla bende hergun bakmiyorum safaga oyle daha cabuk geciyo zaman :) buguuuuuuun biletlerimizi aliyoruz insallllaaaaaah ayyy cok mutluyummm erdim askerden dondukten 2 gun sonraaa yaninda olcam insallllahhhh boyle boyle sarilicammm ahh ahhh
Sevndm kuzum ya bnde askerme haftya sarlcm insallah:)

Kavuşacan günler su gibi akar canım ısh...çok sevindim senin adına.... Kuzum zamansızdan haber varmı

pofudugum beni 200lere merhaba demek isteyenlere eklesen keskeee:) az kaldi zaten 200lere merhaba demeyeee:) :) :)

kizlar bn geldim :) merak etmissiniz saolun. ..anneme soyledik tepkili..sen seviyosan mecbur kabul edicem ama senden beklemezdm tarzı bi kac kelime etti uzuldum ona..goksele anlattim o da haliyle bozuldu bidaha acma konuyu bn geldiğimde kacirir götürürüm seni yapıcak bişey yok dedi

Canım Allah gönlüne göre versin.... Annede düzelecekdir ish....

Selam cnm bnm. Bak gene demis ama seviyorsan kabul edicem gibisine. Zamanla alisir oda sıkma canini sevdgnin direndgnn farknda insallah hersey gonlunce olur tatlm

canim benim annem de aynisini dedi bosver annenin dediklerini kabul edecekler ama biraz ugrastiracaklar yapacak bisey yok balim.. bu arada goksele hepsini anlatma canimmm bunu ilerde bi kavganizda senin annen beni kabul etmemisti diye soylerler yani sinirden herkes kendini kaybedebiliyo malesef.. oyuzden ben sevgililere herseyi soyleme taraftari degilim en azindan su kiz isteme soz nisan dugun donemlerinde kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…