2014 Yarenleri! :)

olsun tatlım bak en azından sevgine saygısı var göksel enişteye söyleme ya annen yok diyecek olsa en baştan zaten kestirip atardı üzme askerini de orada :) gece çok girdim geldin mi diye ama olsun bak korktuğun kadar olumsuz değil. zamanla daha da güzel olur inşalah :)

:) sen nasilsn cnm
iyiyim canım ya bugün biraz daha rahatım. askerim gitti onu çok özledim canı sıkkın evde bana da yansıyo haliyle birazda ona üzüldüm ama elimden bişey de gelmiyo. sen nasılsın sen nasıl oldun kuzum :)

kuzu huzuraerdinin dsdigi gibi herseyi anlatma goksele.. onunla ilgili olsun olmasin paylasma onun canini sikabilcek konulari.. ilerde yuzune vurabilir kavga sirasinda.. buda sni cook yaralar.. bak ne guzel iste anen katiyen olmaz dememis fistik.. gonlunu ferah tut.. anen gokselle tanistiginda, onu tanidiktan snra hic problem kalmiycaktir.. :) guzel gunler bizi bekler:)

iyiyim canım ya bugün biraz daha rahatım. askerim gitti onu çok özledim canı sıkkın evde bana da yansıyo haliyle birazda ona üzüldüm ama elimden bişey de gelmiyo. sen nasılsın sen nasıl oldun kuzum :)
Oy kuzum insallah bu zamanlrda bitecek gelecekler dibimizden ayrlmcklar insallah kuzum sıkma canini:) bi yandan da ozlemek ozlenmek cok guzl bsey kiymetmizi dha iyi anlarlar:) bnde braz dha iyiym kuzum cok sagol evdeym telvzynun karssnda arda baknyrm nete oyle:)

bende zamana bıraktım zaten kuzum ne yapalım dayanacaz mecbur :) iyi ya sevindim iyi olmana :)

Nasl yani cnm anlamdm ne icn muaf olack. Vala bende saymyrm o kdr cokki 348 olmustr herlde bnm:)
bende bırakalı çok oldu hava değişimleri yüzünden eksileceğine artıyo :) rahatsızlığı yüzünden alacak sanırım canım doktor en son öyle demişti ama bakalım hayırlısı :/

bende bırakalı çok oldu hava değişimleri yüzünden eksileceğine artıyo :) rahatsızlığı yüzünden alacak sanırım canım doktor en son öyle demişti ama bakalım hayırlısı :/
Anladm kuzum gecmis olsun iyi olsunlarda gerisi muhim degil tatlim:)

ya bu anneme erdiyi soyledim ceyiz falan dusunmuyo hala gitmis bugun kendine masa ortusu almis ben bana aldi sandim acti paketinden yikatip utuleyelim de misafir gelince kullaniriz dedi niye boyle yapiyo yetismicek valla hic ceyizim yok

kuzum söylemesemde olmuyor o zmn hmn annemler gelsin dicek mecburdun yani

dun telefonda ağladım o da uzuldu iste bida söyleme annene bisey laf etmesin bn gelince basar giderz fln dedi bugun dedim işte sakin kafayla annm alisicak kestirip atmadi dedim..ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…