:) sen nasilsn cnmaminnn canımm inşallah :)
olsun tatlım bak en azından sevgine saygısı var göksel enişteye söyleme ya annen yok diyecek olsa en baştan zaten kestirip atardı üzme askerini de orada :) gece çok girdim geldin mi diye ama olsun bak korktuğun kadar olumsuz değil. zamanla daha da güzel olur inşalah :)kizlar bn geldim :) merak etmissiniz saolun. ..anneme soyledik tepkili..sen seviyosan mecbur kabul edicem ama senden beklemezdm tarzı bi kac kelime etti uzuldum ona..goksele anlattim o da haliyle bozuldu bidaha acma konuyu bn geldiğimde kacirir götürürüm seni yapıcak bişey yok dedi
iyiyim canım ya bugün biraz daha rahatım. askerim gitti onu çok özledim:) sen nasilsn cnm
kuzu huzuraerdinin dsdigi gibi herseyi anlatma goksele.. onunla ilgili olsun olmasin paylasma onun canini sikabilcek konulari.. ilerde yuzune vurabilir kavga sirasinda.. buda sni cook yaralar.. bak ne guzel iste anen katiyen olmaz dememis fistik.. gonlunu ferah tut.. anen gokselle tanistiginda, onu tanidiktan snra hic problem kalmiycaktir.. :) guzel gunler bizi bekler:)kizlar bn geldim :) merak etmissiniz saolun. ..anneme soyledik tepkili..sen seviyosan mecbur kabul edicem ama senden beklemezdm tarzı bi kac kelime etti uzuldum ona..goksele anlattim o da haliyle bozuldu bidaha acma konuyu bn geldiğimde kacirir götürürüm seni yapıcak bişey yok dedi
Oy kuzum insallah bu zamanlrda bitecek gelecekler dibimizden ayrlmcklar insallah kuzum sıkma canini:) bi yandan da ozlemek ozlenmek cok guzl bsey kiymetmizi dha iyi anlarlar:) bnde braz dha iyiym kuzum cok sagol evdeym telvzynun karssnda arda baknyrm nete oyle:)iyiyim canım ya bugün biraz daha rahatım. askerim gitti onu çok özledimcanı sıkkın evde bana da yansıyo haliyle birazda ona üzüldüm ama elimden bişey de gelmiyo. sen nasılsın sen nasıl oldun kuzum :)
bende zamana bıraktım zaten kuzum ne yapalım dayanacaz mecbur :) iyi ya sevindim iyi olmana :)Oy kuzum insallah bu zamanlrda bitecek gelecekler dibimizden ayrlmcklar insallah kuzum sıkma canini:) bi yandan da ozlemek ozlenmek cok guzl bsey kiymetmizi dha iyi anlarlar:) bnde braz dha iyiym kuzum cok sagol evdeym telvzynun karssnda arda baknyrm nete oyle:)
Saol sekerm:) Aynen tatlm canimz skkn olursa zaman gecmz bze moralmizi yuksek tutmak lazm:)bende zamana bıraktım zaten kuzum ne yapalım dayanacaz mecbur :) iyi ya sevindim iyi olmana :)
aynen de askerlik bizi deldi geçti aile faktörlerinden o yüzden umarım biz zarar görmeyiz sonundaSaol sekerm:) Aynen tatlm canimz skkn olursa zaman gecmz bze moralmizi yuksek tutmak lazm:)
Hayirlisiyla bsey olmaz kuzum dua etmekten beklmktn baska bsey gelmiyor elimzdenaynen de askerlik bizi deldi geçti aile faktörlerinden o yüzden umarım biz zarar görmeyiz sonunda
malesef öyle bende bekliyorum zaten sadece büyük ihtimal askerlikten muaf olacak 40 gün sonra o yüzden şafak saymayıda bıraktım zaten :)Hayirlisiyla bsey olmaz kuzum dua etmekten beklmktn baska bsey gelmiyor elimzden
Nasl yani cnm anlamdm ne icn muaf olack. Vala bende saymyrm o kdr cokki 348 olmustr herlde bnm:)malesef öyle bende bekliyorum zaten sadece büyük ihtimal askerlikten muaf olacak 40 gün sonra o yüzden şafak saymayıda bıraktım zaten :)
bende bırakalı çok oldu hava değişimleri yüzünden eksileceğine artıyo :) rahatsızlığı yüzünden alacak sanırım canım doktor en son öyle demişti ama bakalım hayırlısı :/Nasl yani cnm anlamdm ne icn muaf olack. Vala bende saymyrm o kdr cokki 348 olmustr herlde bnm:)
Anladm kuzum gecmis olsun iyi olsunlarda gerisi muhim degil tatlim:)bende bırakalı çok oldu hava değişimleri yüzünden eksileceğine artıyo :) rahatsızlığı yüzünden alacak sanırım canım doktor en son öyle demişti ama bakalım hayırlısı :/
aynen öyle kzum :)Anladm kuzum gecmis olsun iyi olsunlarda gerisi muhim degil tatlim:)
kuzum söylemesemde olmuyor o zmn hmn annemler gelsin dicek mecburdun yanicanim benim annem de aynisini dedi bosver annenin dediklerini kabul edecekler ama biraz ugrastiracaklar yapacak bisey yok balim.. bu arada goksele hepsini anlatma canimmm bunu ilerde bi kavganizda senin annen beni kabul etmemisti diye soylerler yani sinirden herkes kendini kaybedebiliyo malesef.. oyuzden ben sevgililere herseyi soyleme taraftari degilim en azindan su kiz isteme soz nisan dugun donemlerinde kuzumm
inşallah alisir Bebeğim bn herseyi söyledimSelam cnm bnm. Bak gene demis ama seviyorsan kabul edicem gibisine. Zamanla alisir oda sıkma canini sevdgnin direndgnn farknda insallah hersey gonlunce olur tatlm
e gelsinler tatlim annenin tamamiyla evet demesini beklememek lazim bi kere istemeye geldiklerinde zaten yumusar gibime geliyo tatlimkuzum söylemesemde olmuyor o zmn hmn annemler gelsin dicek mecburdun yani
amin kuzum..Allah hepimizin gonlune gore versinCanım Allah gönlüne göre versin.... Annede düzelecekdir ish....
dun telefonda ağladım o da uzuldu iste bida söyleme annene bisey laf etmesin bn gelince basar giderz fln dedi bugun dedim işte sakin kafayla annm alisicak kestirip atmadi dedim..ama bilmiyorumolsun tatlım bak en azından sevgine saygısı var göksel enişteye söyleme ya annen yok diyecek olsa en baştan zaten kestirip atardı üzme askerini de orada :) gece çok girdim geldin mi diye ama olsun bak korktuğun kadar olumsuz değil. zamanla daha da güzel olur inşalah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?