bebeğim annem tanıştırmak istedigimi biliyo artik top annemde cagir gelsinler demezse bisey diyemem kie gelsinler tatlim annenin tamamiyla evet demesini beklememek lazim bi kere istemeye geldiklerinde zaten yumusar gibime geliyo tatlim
insallah dediginiz gibi olur kizlarrr:)kuzu huzuraerdinin dsdigi gibi herseyi anlatma goksele.. onunla ilgili olsun olmasin paylasma onun canini sikabilcek konulari.. ilerde yuzune vurabilir kavga sirasinda.. buda sni cook yaralar.. bak ne guzel iste anen katiyen olmaz dememis fistik.. gonlunu ferah tut.. anen gokselle tanistiginda, onu tanidiktan snra hic problem kalmiycaktir.. :) guzel gunler bizi bekler:)
yok ya annen sonuçta kesin olarak hayır dememiş zaman var daha önünüzde alışacak zamanla hem bu süre içinde sende anlatırsın yavaş yavaş zamanla herşey yolu girer inşallah benim annemde 10 gün konuşmadı benle bende askerdeyken söylemiştim ama şimdi kendisi soruyo erkan nasıl napıyo diye o yüzden sıkma canını kuzum herşey yoluna girer inşallahhhh dua edelim herşeyin en güzeli olsun inşallaah :)dun telefonda ağladım o da uzuldu iste bida söyleme annene bisey laf etmesin bn gelince basar giderz fln dedi bugun dedim işte sakin kafayla annm alisicak kestirip atmadi dedim..ama bilmiyorum
bu anneler niye boyle yapıyorya bu anneme erdiyi soyledim ceyiz falan dusunmuyo halagitmis bugun kendine masa ortusu almis ben bana aldi sandim acti paketinden yikatip utuleyelim de misafir gelince kullaniriz dedi niye boyle yapiyo yetismicek valla hic ceyizim yok
kuzum bnde bilerek şimdi söyledim göksel donene kdr alissin diye..annm suan gayet norml bna karşı tatsizlik yok aramızda:) inşallah bnm annmde alisiryok ya annen sonuçta kesin olarak hayır dememiş zaman var daha önünüzde alışacak zamanla hem bu süre içinde sende anlatırsın yavaş yavaş zamanla herşey yolu girer inşallah benim annemde 10 gün konuşmadı benle bende askerdeyken söylemiştim ama şimdi kendisi soruyo erkan nasıl napıyo diye o yüzden sıkma canını kuzum herşey yoluna girer inşallahhhh dua edelim herşeyin en güzeli olsun inşallaah :)
aman ha goksel kacirma fikrini unutsun oyle bisey yapmicaksin........dun telefonda ağladım o da uzuldu iste bida söyleme annene bisey laf etmesin bn gelince basar giderz fln dedi bugun dedim işte sakin kafayla annm alisicak kestirip atmadi dedim..ama bilmiyorum
kuzu o kacirmaya takmis kafayı:))aman ha goksel kacirma fikrini unutsun oyle bisey yapmicaksin........
Alisir kuzum sen pes etmeinşallah alisir Bebeğim bn herseyi söyledim
tamam canım akşam tekrar hatırlatta unutmayayımpofudugum beni 200lere merhaba demek isteyenlere eklesen keskeee:) az kaldi zaten 200lere merhaba demeyeee:) :):)
hoşgeldiiin, canım en azından kestirip atmamış hakkınızda hayırlısı olsun kaçmak/kaçırılmak gibi bir hataya sakın düşmeyin ama olur mukizlar bn geldim :) merak etmissiniz saolun. ..anneme soyledik tepkili..sen seviyosan mecbur kabul edicem ama senden beklemezdm tarzı bi kac kelime etti uzuldum ona..goksele anlattim o da haliyle bozuldu bidaha acma konuyu bn geldiğimde kacirir götürürüm seni yapıcak bişey yok dedi
Oyle dusunme sakin canim uygulamada derim. oYle dha cok uzulur ailen ikna etmeye cala askerden gelene kadar ki bnce istemeye gelrlerse yumuaar die dusunyormkuzu o kacirmaya takmis kafayı:))
Oyle dusunme sakin canim uygulamada derim. oYle dha cok uzulur ailen ikna etmeye cala askerden gelene kadar ki bnce istemeye gelrlerse yumuaar die dusunyorm
kuzular sonuna kdr ikna etmeye calisicaz eger olmazsa yapıcak bisi yoktamam canım akşam tekrar hatırlatta unutmayayım
hoşgeldiiin, canım en azından kestirip atmamış hakkınızda hayırlısı olsun kaçmak/kaçırılmak gibi bir hataya sakın düşmeyin ama olur mu
kuzular sonuna kdr ikna etmeye calisicaz eger olmazsa yapıcak bisi yok
tabiki direnin kuzum sonuna kadar..kuzular sonuna kdr ikna etmeye calisicaz eger olmazsa yapıcak bisi yok
canim istemedigini biliyo..istiyo diyemem ona o zmn hmn gelsinler tanismaya diyecek..saklayamam ondanBende kızlara katılıyorum canım sevgiline kabul etmiyor tarzı şeyler söyleme bence şuanda olmazsa ilerde karşına çıkar tüm bunlar ne yaşayacağımızı bilemiyoruzBirde zaten askerden gelene kadar isteme söz olmayacağına göre o gelene kadar annen yavaş yavaş kendini bu düşünceye alıştırır canım için rahat olsunnn ama sakın ha kaçma yolunu tercih etmeyin bence
aynn kuzuuumtabiki direnin kuzum sonuna kadar..
canim istemedigini biliyo..istiyo diyemem ona o zmn hmn gelsinler tanismaya diyecek..saklayamam ondan
cnm ya insanin zoruna gidyr tabi haliyle ama bnm kuznmede annesi ceyzlk hc bse almadi nisanlannca alrm dedi yani alir annende blmyrm tabi bn nisanlmsn drglmsn diye deya bu anneme erdiyi soyledim ceyiz falan dusunmuyo halagitmis bugun kendine masa ortusu almis ben bana aldi sandim acti paketinden yikatip utuleyelim de misafir gelince kullaniriz dedi niye boyle yapiyo yetismicek valla hic ceyizim yok
Insallah ikna olur tatlm ALLAHhayrlisini nasp etsnkuzular sonuna kdr ikna etmeye calisicaz eger olmazsa yapıcak bisi yok
nişanli degil o da bnm gibi annesi istemiyo pekcnm ya insanin zoruna gidyr tabi haliyle ama bnm kuznmede annesi ceyzlk hc bse almadi nisanlannca alrm dedi yani alir annende blmyrm tabi bn nisanlmsn drglmsn diye de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?