2014 Yarenleri! :)

insallah dediginiz gibi olur kizlarrr:)

dun telefonda ağladım o da uzuldu iste bida söyleme annene bisey laf etmesin bn gelince basar giderz fln dedi bugun dedim işte sakin kafayla annm alisicak kestirip atmadi dedim..ama bilmiyorum
yok ya annen sonuçta kesin olarak hayır dememiş zaman var daha önünüzde alışacak zamanla hem bu süre içinde sende anlatırsın yavaş yavaş zamanla herşey yolu girer inşallah benim annemde 10 gün konuşmadı benle bende askerdeyken söylemiştim ama şimdi kendisi soruyo erkan nasıl napıyo diye o yüzden sıkma canını kuzum herşey yoluna girer inşallahhhh dua edelim herşeyin en güzeli olsun inşallaah :)

ya bu anneme erdiyi soyledim ceyiz falan dusunmuyo hala gitmis bugun kendine masa ortusu almis ben bana aldi sandim acti paketinden yikatip utuleyelim de misafir gelince kullaniriz dedi niye boyle yapiyo yetismicek valla hic ceyizim yok
bu anneler niye boyle yapıyor

kuzum bnde bilerek şimdi söyledim göksel donene kdr alissin diye..annm suan gayet norml bna karşı tatsizlik yok aramızda:) inşallah bnm annmde alisir

pofudugum beni 200lere merhaba demek isteyenlere eklesen keskeee:) az kaldi zaten 200lere merhaba demeyeee:) :) :)
tamam canım akşam tekrar hatırlatta unutmayayım

hoşgeldiiin, canım en azından kestirip atmamış hakkınızda hayırlısı olsun kaçmak/kaçırılmak gibi bir hataya sakın düşmeyin ama olur mu

Oyle dusunme sakin canim uygulamada derim. oYle dha cok uzulur ailen ikna etmeye cala askerden gelene kadar ki bnce istemeye gelrlerse yumuaar die dusunyorm
tamam canım akşam tekrar hatırlatta unutmayayım

hoşgeldiiin, canım en azından kestirip atmamış hakkınızda hayırlısı olsun kaçmak/kaçırılmak gibi bir hataya sakın düşmeyin ama olur mu
kuzular sonuna kdr ikna etmeye calisicaz eger olmazsa yapıcak bisi yok

kuzular sonuna kdr ikna etmeye calisicaz eger olmazsa yapıcak bisi yok

Bende kızlara katılıyorum canım sevgiline kabul etmiyor tarzı şeyler söyleme bence şuanda olmazsa ilerde karşına çıkar tüm bunlar ne yaşayacağımızı bilemiyoruz Birde zaten askerden gelene kadar isteme söz olmayacağına göre o gelene kadar annen yavaş yavaş kendini bu düşünceye alıştırır canım için rahat olsunnn ama sakın ha kaçma yolunu tercih etmeyin bence

canim istemedigini biliyo..istiyo diyemem ona o zmn hmn gelsinler tanismaya diyecek..saklayamam ondan

canim istemedigini biliyo..istiyo diyemem ona o zmn hmn gelsinler tanismaya diyecek..saklayamam ondan

Canım istiyo demeyeceksin ama istemiyorda demeyeceksin. Herşey kadınların elinde aslında dengeyi sağlamak. Henüz olumlu yada olumsuz bir şey demedi zamanla alışır bekleyelim sen gelene kadar yumuşayacak gibi falan de canım zor tabi içinde bulunduğun durum ama aradaki dengeyi sağlamak senin elinde yoksa ilerde laf söz olmasın

ya bu anneme erdiyi soyledim ceyiz falan dusunmuyo hala gitmis bugun kendine masa ortusu almis ben bana aldi sandim acti paketinden yikatip utuleyelim de misafir gelince kullaniriz dedi niye boyle yapiyo yetismicek valla hic ceyizim yok
cnm ya insanin zoruna gidyr tabi haliyle ama bnm kuznmede annesi ceyzlk hc bse almadi nisanlannca alrm dedi yani alir annende blmyrm tabi bn nisanlmsn drglmsn diye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…